A ni en mojster delal doktorsko dizertacijo iz neravnosti in neustreznosti teh obrob in kako da niso pravilno pričvrščene, itd....malo manj kot na Japonsko pisal reklamacijo 🤣🤪, kaj na to porečete sedanji lastniki cx30 in res me zanima ali je ta majster še lastnik cx30 ali je šel na kako bolj premium znamko🤔😉
Spomnim se ko je prišla CX30 na naše ceste. Meni je bila grda zaradi plastičnih obrob. No danes mi je tudi zaradi oblog všeč, z leti se okus spreminja.
Vsak lahko napiše svoje mnenje… ne glede na to, kako dolgo je na forumu in kaj vozi… Eni so bolj pristranski , drugi manj… Eni pa enkrat pišejo, kako je CX-30 grda… čez par let pa sami kupijo… in takrat je najlepši avto na svetu ki se ne more kosat z nobenim drugim
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.