Skoči na vsebino

T&U

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Vse najbolj?e in nobenih problemov z mazdilakom ve?. :mi pijemoo:

Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS.

"Life is too short, to drive slow-shitty cars."

Napisano

Hepi brzdej!!!

:danzoman::jupiii::ouje:

Kjer je um vedno zaseden, je srce mirno in tiho; kjer um analizira in deli, srce usklajuje, zdru?uje in ?uti enost z vsem; in kjer um omahuje in dvomi, je srce mogo?no in samozavestno ter ve dobro kaj storiti.

Napisano

?estitke!!

20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!

attachmentzbg1.gif
FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide

Napisano

O!

Hvala, hvala. Ja mo?ki del para praznuje. :bravo:

Da boste vedeli torej U.

Lep pozdrav!

Se ?lepava dva na enega (nick name)

Napisano

Lepo praznujta, pa naj vaju Mazdura kam zapelje! :P:vino:

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano

Happy B day! :cheers:

Ti?a vun!!

Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Zadnja sporočila

• Zginil mi je ves text, ko sem odgovoril... 🙄 Jaz sem pa kar klical na BeQuiet in so mi zagotovili, da dam komot (vsaj njihov) split kabel, ker je oh in sploh drugačen 😅 med drugim nekaj o tem, da je na napajalcu priklop 12 in ne 8 pinski. Ne vem pa kako grejo potem žice iz 12 na 2x8 🤔 Kokrkol, sem bolj miren zdaj. Sem pa malemu dal na 7600X kar dual air tower, pa ima idle 40-44°. Za vodno ni zneslo. Ker je imel budget omejen in ker je izbral tako cheap malo ohišje, da ga nima kam dat. Zgoraj nima opcije, spredaj pa ne znese.
    • Za avtomatika se mi zdi to še velika kilometrina
    • Kokr vem je razlika samo v fanih. So pa kar glasni ja. Prej sm imel 3x intake od noctua in je, kot noc in dan glede glasnosti. Je pa res da imam v idle oz. do 50C nastiman da laufajo na 30% in se jih bolj bogo slisi. Ingame pa me ne moti toliko poleg tega imam se slusalke gor :). Jaz do sedaj nisem imel nobenih problemov glede temperature spikes. Edino kar je res je to da ryzen v namizju laufa na malo visjih temperatura, napram intel. Pa naceloma s konektorji ni problem, dokler imas dva locena 8 pinska konektorja. Vem da so problem imel original split konektorji k je bil dejansko samo en kabel in nato razdelilc na gpu. Jaz imam 2x8 pin locen kabel na GPUju in locen 1x8 pin pa 1x4 pin kabel za maticno. PSU je pa Antec 1000W 80 plus gold.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.