Skoči na vsebino

Prijavi

• Zadnja sporočila

• Kar mnogi ne vedo, da če nisi kriv v prometni nesreči lahko zahtevaš od zavarovalnice povzročitelja "tržno vrednost" avtomobila kar pa je običajno več kot po E. taxu, ki ga rade uporabljajo zavarovalnice!  Meni so pred več leti ponujali za 3ko po E. Taxu 8k€ in po ugovoru sem dobil 11k€po tržni vrednosti!  Poglej na avto net. kakšne so cene tam in zahtevaj približno toliko. Žena, ki je imela nekaj odrgnin od pasu in bolniške teden dni je dobila vse plačano posebej in tudi osebne stvari, ki niso oprema avta, telefon, oblačila in drugi predmeti so predmet za odškodnino.  Upam, da ti tole kaj pomaga.... 
    • Saj so ravnali odgovorno.    
    • Mislim lahko se gremo še nevem kakšno mentalno gimnastiko, ampak CX-60 je vseeno višji nivo luksuza kot Škoda.   Zdej če racionaliziraš, je odvisno kje si postaviš meje in koga kaj moti. Nakup novega avta pa itak nikoli ni povsem racionalna odločitev.    
    • Sej pol ne razumem zakaj tak revolt, ko sem iz glave rekel, da je za 10k€ predraga. Torej s tem popustom pa pridemo na realno ceno kot bi morala bit. 
    • Bogi revčki res... dobiček so povečali za petino, kar so mokre sanje praktično vsake firme. A so nezadovoljni, ker so planirali več.... zdaj pa razumi tole kapitalistično sranje tipa nikoli zadovoljni in vedno je premalo ter prekleta država s tičem na čelu, ki jim ne dovoli, da bi ravbali ljudi kolikor bi se dalo. 
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.