Skoči na vsebino

Ugani kaj je na sliki...

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Hehe, no kdo ve? Tole je moj najljub?i odsek poti proti Kamniku oz. ....., dobro da :policaj: ne postavljajo tam radarjev, ker rahlo spominja na dirkali??e in je izven naselja, da ne bo pomote. :vesel:

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano

Hehe, no kdo ve? Tole je moj najljub?i odsek poti proti Kamniku oz. ....., dobro da :policaj: ne postavljajo tam radarjev, ker rahlo spominja na dirkali??e in je izven naselja, da ne bo pomote. :vesel:

Cesta od mengsa proti kamniku,leva stran polja,desna stran polja :P

Insured by mazda mafia you hit me,we hit you ...

qxMGjr2.png

Napisano

Tisto je ?ez Menge?ko polje, tole je seveda druga cesta. ?mego a ti pa ve? kje je tale u?ivancijski odsek? :D

Napisano

Tisto je ?ez Menge?ko polje, tole je seveda druga cesta. ?mego a ti pa ve? kje je tale u?ivancijski odsek? :D

a je to Proti Gornjemu Gradu al se motim? :D

Napisano

Dr?i, da gre proti GG, vpra?anje pa je med katerima naseljema je tale cestni odsek? :D

Napisano

Tud men zelo poznana cesta, pa mi trenutno ne pade v bu?o kje to?no je fotkano..druga? zlo lu?na cesta, ampak mal razpokana in neravna.Potem ko zavije proti logarski dolini je pa bol? :punk:

miataviperfinal.png

"It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."

Napisano

Vidim, da pozna? lokacijo, i??emo pa ime kraja. :harhar:

?mego se zna razjezit in odpeljat na samo lokacijo ter primerjat mojo fotko z dejanskim stanjem. :aaaaa::hohoho:

Napisano

Vidim, da pozna? lokacijo, i??emo pa ime kraja. :harhar:

?mego se zna razjezit in odpeljat na samo lokacijo ter primerjat mojo fotko z dejanskim stanjem. :aaaaa::hohoho:

js se ne rabim nikamor peljat, ker to?no vem kir predel je tole :D

Napisano

A je to odsek od Gornjega Grada mal pred Radmirjem?

To?no tako! Sicer se tule peljem v obratni smeri, ampak vemo o ?em je govora! :notworth::prstgor:

• 3 meseci kasneje...
  • 5 tednov kasneje...
  • 3 meseci kasneje...
  • 2 meseca kasneje...
Napisano

NA undercover :ninja:

Sam to je jeba k s tem ne ve? na kere meete hodt, med propeler al tabornike..

miataviperfinal.png

Napisano

Blo takoj jasn k sm kluko na vratih vidu, pa linije okvirja ?ipe/strehe. To dvoje t?ko spremenit :D

miataviperfinal.png

Napisano

nekje na mostu :P

20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!

attachmentzbg1.gif
FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide

Napisano

Ne tlele je gratis, ponavadi vidite tale most s pti?je perspektive in je zelo frekventna lokacija.  :danzoman:

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• Mene pa jezi, da mi v telefonskem imeniku zraven telefonskih številk ne izpiše še imen. Oziroma, za nekater izpiše, za nekatere pa ne. V čem je finta nimam pojma. V prtlajžniku pa me moti, da ni kljukic za obesiti nakupovalnih vrečk (spet nepotrebno šparanje) in da ni nikjer prostora za dat noter ali nekam pripeti prve pomoči. Potem pa to leži nekam v tri dni in tako majhen in nepraktičen prtljažnik naredi še bolj neuporaben. Desko pa itak imam shranjeno v garaži, da pridobim vsaj malo prostora.  
    • Verjamem ampak z malo več matre.... 
    • Čestitke za nakup, velik varnih km in naj ti dobro služi 
    • Bodo imeli gorila glass ekrane, ki bodo zdržali silo 34G in bodo neuničjivi, ko bo avto za odpis (totalka), bo ekran še vedno predvajal netfilx film. 🤣
    • Baje, da bo 75" oled. Vmes bosta tudi dva sedeža. Me zanima, koliko časa bodo še tračili te tač skrine noter, za vse, klimo, radio... Po novem bodo gledali pri ocenjevanju varnosti ful to za varnost. Tako,da tej potujoči ekrani ne bodo dobili več kar zlepa 5 ****. 🤗
  • Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.