Skoči na vsebino

CX-7 izziv Bossu

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

?estitke za uspe?no izvedbo in pa izzivalcu za uspeh! :D

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

• Odgovori 84
  • Ustvarjeno
  • Zadnji odgovor

Najbolj aktivni uporabniki v tej temi

Najbolj aktivni uporabniki v tej temi

Naložene slike

Napisano

Po AC, smo de vozili od 7-12 litrov in uporabljali cca 16 do 25 konjev(najve? smo imeli 221), toliko je kazal obd, ker avto zna sam pokazat kolk mo?i trenutno uporablja kot vejron, samo ?tevilke so bolj normalne. :D

Za premik te gajbe z mesta ses rabi? nekaj ve? obratpv, druga?e se samo strese in "umre", pa lepo se vidi kdaj turbina dose?e potreban tlak in tam pa dogaja. :danzoman:

Vo?nja tega "terenca", je skoraj enaka kot vo?nja mazde6, avto se v ovinkih ne nagiba kot ?oln, ko ga natera? in pospe?uje? na polno se ne dvigne kot gliser, predno zaglisira, skratka sploh nima? ob?utka da si v terencu.

Najhuj?a pa je modra ambilajt, vse nas je fascinirala. :D

Pa ?e kaj nas je pri?akalo v Murskih ?rncih.

post-3-1247733145_thumb.jpg post-3-1247733201_thumb.jpg

Boss je bil pa la?en, samo piti smo mu dali druga? nebi speljal testa do konca <_< .

post-3-1247733249_thumb.jpgpost-3-1247733260_thumb.jpg

Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS.

"Life is too short, to drive slow-shitty cars."

Napisano

Yep,

problem tega avta je speljevanje, da ti ta Titanik premaknes z mesta potrebujes ne samo Leonarda Di Capria, ampak tudi Terminatorja, Chucka Norrisa, Rambota in MCGajverja. To sta oba sovoznika izkusila tudi s ponovnimi v?igi v kriziscih...:)

Na avtocesti ga mo? pelje skoraj sama in poraba pada, medtem ko nas je kratek krog (Bossa Objavljena slika) iskanja pumpe ?martinska - Kajuhova - ?martinska reci pi?i manj kot 2 km skorajda stal rezultata pod 11L Objavljena slika

Iz avtoceste ce se ne motim smo zavili z 10,5 ali 10,6 po BC, potem pa samo oppa....pa je bilo vse prazno v LJ...

Potem si pa zamislite mal kolone, stati na meji, mal u ljubljano...sej se mal zre pol men 13-15...Objavljena slika

Se popolnoma strinjam, da tole na za?etku zgleda kot, da bi hotel hi?o premaknit ampak pol ko je enkrat prva prestava mim pol gre pa prav lepo in dokaj lahkotno tako, da je res prijeten avto za potovanja. Za vo?njo v mestu pa ni niti malo uporaben.

Ampak vsemu se da privadit je pa nekaj res, da ?e dolgo nisem peljal avta, ki bi imel tako razli?en na?in obna?anja motorja, sklopke in menjalnika kot ga imam na mojem in da mi je crknil "samo" 2x se mi zdi ?e dokaj v redu rezultat ... hahahahahahahahahahhahaha :hohoho::hohoho:

Aja, Kaalman, kako to da v Murskih ?rncih nimate niti enga ?rnca? :blush:

Po imenu sem najprej mislil kot da grem v Harlem al pa Bronx na koncu pa najdem samo ?abe, ki jih je ve? kot v celi ?abariji.

33112_1.png

Napisano

Aja, Kaalman, kako to da v Murskih ?rncih nimate niti enga ?rnca? :blush:

Po imenu sem najprej mislil kot da grem v Harlem al pa Bronx na koncu pa najdem samo ?abe, ki jih je ve? kot v celi ?abariji.

recimo da je tak, da so ?abe ?rne, pa jih zato v temi nisi videl :P

LP KAALman
post-11-0-20527300-1509737445.png

post-11-0-02591300-1509952290.gif

Napisano

?e moje skromne ?estitke vsem pri zavidanja vredni izvedbi testa, predvsem pa Boss-u pri uspehu :)

Vam kr mal zavidam na takem "tehni?nem" izletu, ?e posebi z odli?no Kaalmanovo postre?bo na "cilju"... res se sline cedijo :P

Je pa vpra?anje, ?e ni po vseh teh opa?anjih Mazda tu mal zajebala z bencinarjem. Diesel torque bi terencu po moje dost bolj pristaju :rolleyes:

Al pa je to logi?na posledica tega "novodobnega" stila s cestnimi terinci, ki ne marajo ravno pogosto goznih cest, razpotij... :whatever:

Kokrkol, drag ?pas ma?in B)

lp,

D

Lp,

D

Napisano

?e moje skromne ?estitke vsem pri zavidanja vredni izvedbi testa, predvsem pa Boss-u pri uspehu :)

Vam kr mal zavidam na takem "tehni?nem" izletu, ?e posebi z odli?no Kaalmanovo postre?bo na "cilju"... res se sline cedijo :P

Je pa vpra?anje, ?e ni po vseh teh opa?anjih Mazda tu mal zajebala z bencinarjem. Diesel torque bi terencu po moje dost bolj pristaju :rolleyes:

Al pa je to logi?na posledica tega "novodobnega" stila s cestnimi terinci, ki ne marajo ravno pogosto goznih cest, razpotij... :whatever:

Kokrkol, drag ?pas ma?in B)

lp,

D

?e porsche je pre?el na Diesel-power,si more? mislit? ?zmeden?

Napisano

a kaj potem? pol pa sam potegne do bola... :D ma v bistvu ne vem, bi blo to treba 1x sprobat, ?e bo Mazda sploh dala diesla v Cx-7. Nekam slabo ka?e al pa se bojijo, da bo na papirju 185KM za ?portnega terenca izgledalo bistveno premalo nasproti konkurence.

33112_1.png

Napisano

no edino registracija je cenejsa (ali ne...kok je to kilowatow?? :) )

MISLIM, da je to isti qrac... 136kW je itak preko 130kW, kar je najvi?ji razred...

LP KAALman

Napisano

Nisi prvi, k ma velke te?ave z blackberryjem :(

res ne...

jaz sem se pa ajfouna tolk navadil, da kar razmi?ljam, ?e bi si ta novega 3GS nabavil, samo kaj ko je drag ko prasi*a :( ampak UI je svetlobna leta pred vsemi ostalimi telefoni, ko se ga enkrat navadi? :D

p/s: sorry za OT

LP KAALman

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• Delal hišo iz nule.  Je odvisno, s čim in kako delaš. Sam sem na primer zidal s porotherm 38, ne pa z modularcem in 30 zid. Pa je pol ceneje z modulom. Zid ostane za vedno, vse ostalo adaptiras. Če sam delaš, je ugodno. Drugače so roke dražje od materiala... Roman bi lahko napisal... 
    • povej več, a si že imel tak projekt pa te je zdaj sesulo in ti je zdaj žal? se mi zdi, da nekaj veš 
    • Ja, jurja na kvadrat bo kar pravilna ocena po moje. Kot so drugi že rekli tule. Jaz sem tudi šel dograjevati hišo iz leta 85 in je zdaj dvostanovanjski objekt na lokaciji, ki jo danes ne dobiš kar tako samoumevno - bližina Celja, avtocesta 5 min stran, vse stvari na dosegu roke, otroci lahko (že) sami hodijo po dejavnostih. Ne govorim o neki Ljubljani, pa vseeno, saj vemo kako je z bajtami in cenami danes. Več faktorjev špila tu.   Zgodba je tudi drugačna kot včasih. Danes je glavno da se zapufajo ljudje in da je čez eno leto fertik. Včasih se je pa lepo 10 let delalo in se je počasi naredilo. Malo smo to tudi pozabili. Res je pa, da danes pri vsej izbiri in dopaminskih šusih od drugje je težko glavo v stvar spraviti.   Sam sem si dal kar zalogaj. Začetni objekt velikost cca. 300 m2 neto sem dozidal in ga spremenil v dvojček 220 m2 + 170 m2 skoraj brez kreditov in z veliko lastnega dela in predvsem načrtovanja s tem, da sem v objektu skozi živel. Se pa lahko v prihodnosti lastništva urejajo posebej če je treba.   O mojem porabljenem času za ta projekt zadnjih 10 let pa raje ne bi govoril. Poleti 2022 in potem še celo 2023 sem bil čisto sesut, pa še iz projektov v firmi se nisem videl. Sem pa tehnik po duši in imam OCD s prefekcionizom, tako da vemo kako potem to gre. 🤪
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.