Skoči na vsebino

Priporočeno sporočilo

Napisano

hehe...sem bil prej na pija?i in mi jo je ?e eden ponujal po 60 eur. Nekaj je govoril da jih je kao 40000 na trgu....samo mi je malo velika cifra, to je pol cela serija. Kak?ni pa sta ti dve napaki?? Verjetno so tako ali tako po cifrah ozna?ene in ?e te ustavijo in preverijo si gotov. En kolega mi je povedal da je vinjeto kupil na AMZS kjer je povedal ?e priimek in ime da so ga nekam vpisali...zanimivo.

Kolikor sem jaz opazil so tiste serijske ?tevilke bolj tanj?e napisane kot pa tiste na originalu in na tistem srebrnem krogcu ki je na vinjeti so na originalu lepo napisano dars,na ponaredku so pa beseda dars kar malo nametane <_<:( in tudi za kak?en odtenek so original temnej?e,ampak res samo za mali odtenek :(

Napisano

Mene pa v letu in pol kokr cajta mamo vinjete niso niti enkat ustavli, pa? pa samo od dale? opazval al mam nalepko al ne, tko da bi lohk po tej logiki tut slikco Barbapape al pa ?ivotinjsko carstvo (kak?no modro ribo) gor nalimu, pa neb troleki porajtal razlike! :danzoman::P

Je pa mo?no, da bo letos bolj poostreno! :blush:

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano

Kolega so pa ustavili, preventivno, samo da so pogledali ?e je original vinjeta in mislim da preverili serijske ?tevilke. Zgleda da kakor naleti?.

Napisano

Sej mo?n d so se za "modro robo" lotli bl konkretno! :closedeyes:

Napisano

Men je pa sme?n, d bojo prihajajo?o soboto baje samo opozarjal in naknadno prodajal, po potrebi! <_<

Bl bi mi blo logi?no dans in pa ju3 recimo, ko marsikdo ?e pozabi, da je nima itd. :blush:

Napisano

Boss, to pa zato, ker si jih ti tolk pokupu :P

zna bit... hehe

33112_1.png

Napisano

U?er sm do?ivu uso bedo brezvinetne vo?nje - dns jo grem kupt, pa nlimam fiksno! :danzoman::blush:

Napisano

Men je pa sme?n, d bojo prihajajo?o soboto baje samo opozarjal in naknadno prodajal, po potrebi! <_<

Bl bi mi blo logi?no dans in pa ju3 recimo, ko marsikdo ?e pozabi, da je nima itd. :blush:

Se strinjam. to je nor?evanje iz vseh tistih ki so jo kupli pravo?asno.

Have a nice and productive day!

Your future depends on it.

Your LIFE… depends on it.

A Klokateer...

Napisano

Sej ne zagovorjam kontrolorjev ampak vseeno se s tem izognejo neumnim izgovorom in prerekanjem tipa da je pozabil, al pa da gre glihkar kupit, da je vinjet zmanjkalo in podobna sranja. Tako so jim dal en teden ?asa z opozarjanjem in potem na ostro brez izgovorov saj jim Darsovec lahko samo nazaj zabije, da je mel ?e ve? kot en teden ?asa od obvezne uporabe in da izgovorov ni ve?.

Zaslu?li bodo pa isto in s tem bodo samo posku?ali dokazat, da jim ni do kaznovanja ampak le do zagotavljanja obvezne uporabe vinjet na AC-jih.

Men se zdi pametna odlo?itev, ?eprav iz na?ega stali??a nefer do vseh, ki smo pravo?asno kupili vinjeto, da nekoga takole uj?kajo. Samo mi gledamo iz na?ega zornega kota, kjer ne vidimo s kak?nimi pacienti se na cesti ubadajo darsovi nadzorniki. To je ziher slu?ba, ki jo vsaj polovica ljudi sploh ne more opravljat, ker bi se jim zme?alo od konstantnega konfliktnega soo?anja s kreteni vseh mogo?ih kalibrov.

33112_1.png

Napisano

ja Boss, pa ?e kak razka?en Rumun, zna ma?eto vn potegnt za uvod v pogajanja itd.! :glare::rolleyes:

Napisano

ja Boss, pa ?e kak razka?en Rumun, zna ma?eto vn potegnt za uvod v pogajanja itd.! :glare::rolleyes:

Nato vrli nadzornik uporabi ultimativno oro?je in ga s sprejem po?prica... wiiii ... Romun se pa zadere - thank you, you're a really pal helping me clean my sinuses :blush:

33112_1.png

Napisano

Mare enkat sm testiru nekega voja?kega (kao) pa ponesre? nism upo?tevu smeri vetra! :blush::P

Napisano

jebemu sem rabil 15 minut, da odstranim staro...

avstrijsko sem odstranil takoj v momentu

It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see

Napisano

jebemu sem rabil 15 minut, da odstranim staro...

avstrijsko sem odstranil takoj v momentu

He he jaz isto.Ne vem,kako nekaterim uspe to v petih minutah? :whatever:

Napisano

Sam sem imel 2 stari vinjeti gor, lansko celoletno in tisto sploh prvo, oran?no, ki je veljala prve pol leta po uvedbi vinjet.

Avto sem najprej ogrel, no laufal je, ko sem kidal sneg okol, tako da je bilo v kabini ?e kar vro?e, ko sem se spravil na vinjeti.

Z eno posebno visokotehnolo?ko zadevo za 1 ? z britvico :ph34r: sem jih dol praskal, polletna, ki je bila na ?ipi ?e leto in pol, je ?la dosti la?je dol. Skoraj v enem kosu.

Lanska celoletna vinjeta je pa ?la na prafaktorje, je iz ob?utno tanj?ega materiala :angry2:

Me prav zanima, kako zani? je ?ele leto?nja in kako se bom jebal pri odstranjevanju naslednje leto :glare:

Aja, avto imam parkiran zunaj.

Va?n je da piha - na morju al pa na motorju.

Napisano

He he jaz isto.Ne vem,kako nekaterim uspe to v petih minutah? :whatever:

Midva s punco mava tudi zunaj avte, pa kar tko ni hotla it dol, potem pa sem vzel podalj?ek+fen ter pofenal z neposredne bli?ine, potem ko je blo steklo ?e vro?e sem pa s strgalko za led (z mo?nim pritiskom) po?as dol potegnil, na koncu pa sam pobrisal lepilo.. vse skup je blo fertik v 5 min. :bravo:

Napisano

Midva s punco mava tudi zunaj avte, pa kar tko ni hotla it dol, potem pa sem vzel podalj?ek+fen ter pofenal z neposredne bli?ine, potem ko je blo steklo ?e vro?e sem pa s strgalko za led (z mo?nim pritiskom) po?as dol potegnil, na koncu pa sam pobrisal lepilo.. vse skup je blo fertik v 5 min. :bravo:

Enemu je tako ?la ?ipa v petih minutah na prafaktorje,ko je po navodilih z fenom mrzlo ?ipo segreval. :P

Je bil ful biznis.

Jaz sem tudi opazil,da je z vsako novo vinjeto ve?je sranje.ta prva je tudi meni ?la dol v enem kosu brez problema.

No sej,mislim,da nam je lahko ?e vsem jasno,da dobivamo tukaj v slo ?e sam odpad-na vseh podro?jih. ;)

Napisano

Enemu je tako ?la ?ipa v petih minutah na prafaktorje,ko je po navodilih z fenom mrzlo ?ipo segreval. :P

Je bil ful biznis.

Tud jaz poznam enga tazga, ki je sledil navodilom strokovnjakov in je pri -5°C veselo segreval tisit kos ?ipe z vinjeto pa se je ?ajba samo razcvetela. Tako je bil problem odstranjevanja vinjete re?en prej kot v treh minutah saj bo celo ?ipo moral menjati :jupiii:

Tko, da tisti, ki se lotite zadeve s pretiranim segrevanjem samo na enem delu ?ipe hodite res po tankem ledu in samo sre?a ali pa smola je a bo ?ipa ostala cela ali ne.

33112_1.png

Napisano

eh... amaterji...

avto je bil zunaj celo no? na minusu... vinjeta odstranjena v 3 minutah ;)

mojo posebno pripravo sem pripopal ?e tule:

http://www.mazda-si.net/index.php?s=&s...st&p=171765

jebe? segrevanje...

na vseh dru?inskih avtih sem vinjeto spucal v 3-5 minutah na avto.. ker so vsi zalepili zgoraj levo preve? v kot, in je malo te?je dostopno....

druga?e pa ni panike sploh, pa so bile vse letne vinjete, ki so bile celo leto na avtih, ki so nonstop zunaj, tako na soncu kot na mrazu...

LP KAALman
post-11-0-20527300-1509737445.png

post-11-0-02591300-1509952290.gif

Napisano

vzame? novo klino od olfa no?a.... prime? na neostrem delu in vnjeto sname? v eni potezi po celi ?irini. Va?no da celotna ostrina nalega na ?ipo. To je to. Ostrga? ?e eventuelne ostanke, ?e je pa kaj sitnega pa malo acetona na vato in gre vse stran. Nima veze gara?a al pa ne gara?a.

Have a nice and productive day!

Your future depends on it.

Your LIFE… depends on it.

A Klokateer...

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• Res je. Drago je doktoriral na temo "Kaj vpliva na zvitost plastike na mojem avtu". Imamo pa še par kandidatov za doktorat na temo "moja CX 30 je navadna limonada".
    • EDIT   Kar je google ven opljunil (samo ena slika!!!) očitno obstaja,a ne vem,če je bil pri nas kdaj ponujen Parkside 3x360° laser...in to na parkside baterije (rabiš še baterijo in polnilec)....cena 80€! Drugače,kar sem našel so samo "navadni" križni (ne 360°) ali pa največ 2x360°.
    • Saj...vsak ima zase prav. Jaz zase vem,da brez tega...ma ne bom rekel,da "ne gre",ker večino mansarde sem naredil brez...ma vseeno npr. za puščene strope še preden je tlak izravnan rabiš "šlaufvago", za predelne in ostale stene itd...ja vse se da,a enkrat,ko probaš z tem...ma je razlika kot dan in noč....bom kar rekel "ne gre"....oz. za tak cvenk "bi bil butelj". Zmeraj je kak problem...al razdalja,al si sam itd...zmeraj nek problem,ki ga moraš po ovinkih rešiti. Pa če pogledam le stroškovno-koliko stane npr. 3-4 m vaservaga...koliko stane kvalitetna vrvica za označevanje,koliko stane "šlaufvaga" (in je običajno še brez cevi) itd.....   Bom omenil samo privatnika,ki mi je delal tlakovce,izolacijo,plato za vrtno hiško itd. (sem vse že tukaj predstavil)...ko so pripravljali šolungo za plato,in je prinesel kufer z rotacijskim laserjem...res profi za gradbince neka huda firma...SOLA al nekaj takega...je rekel da stane kot en avto😲...je rekel,da brez tega ne gre...je rekel,da nima toliko denarja,da bi si lahko privoščil delati brez...ne iz časovnih,in ne stroškovnih razlogov...enkrat zajebe plato in ima strošek not...ma je brez veze debatirati.   Za "civilne" namene pa za tak cvenk ni alternative. Ajd,saj lahko brez...tudi brez ata lahko...vzames kolo ali peš,pa gre...sam je malo razlika.... Mi je en sodelavec rekel...k ima Bosch 1x360° laser...takrat še za cca.130€...ko sem mu omenil,je rekel "samo vzami in ne premišljevati"....je rekel,da je to ena najboljsih orodij,kar jih ima...in res je. Šele ko imaš,vidiš,kaj ti vse olajša in prišpara čas,jezo itd...in na koncu je sigurno precizno.   Za to sem pa tudi objavil takš ne slike,da se vidi...ravnost zidov,vogalov,elementov itd... In...ni brez razloga,za kaj sem sel v nakup dodatne baterije...3x lahko ugibaš za kaj....sigurno ne za to,ker je skoz pospravljen v kufru...     Možno pred kratkim...mogoče,a dvomim...mogoče 1x ali 2x360° ....vsaj jaz se ne spomnim,da bi kdaj imeli 3x360° verzijo🤔...in toliko dodatnega pribora...rotacijski tripod,rotacijski nivelirni magnetni nosilec (izjemno koristen za suhomontažo) itd...možno,a dvomim...za tak cvenk pa sploh ne.
    • Mene osebno ne motijo. Pa prečke grejo dosti lažje gor.   Tiste krive plastike pa tak samo Drago vidi. Ostali ste rabli lupo.
    • Sanke na strehi so zakon.Sploh ne bi kupil karavana,da jih ne bi imel gor.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.