KAM LETOS NA MORJE? :)
Ustvari kratki URL
-
Zadnja sporočila
-
Dejansko bo Evrovizija nemoteno potekala,kot kaže. Brez par držav,ki jih ne bo nihče pogrešal.😉 https://slovenskenovice.delo.si/bulvar/glasba-in-film/to-je-dokoncni-seznam-nastopajocih-na-evroviziji-pet-drzav-tekmovanje-zapustilo-tri-so-se-vrnile
-
Pa dobro,kaj misliš peljati ta avto na servis? A ne obstaja servis za to,da se prijavijo napake in da ti jih odpravijo,ker imaš avto v garanciji. Ne samo jokat tukaj na forumu, pokliči servis , da ti dajo termin.
-
Dobil sem ga sredi septembra. Dobili so ga na zalogo. Naj bi prišel konec septembra ali začetek oktobra pa je prišel prej jim na zalogo. Kao so imeli par naročenih... Takega kot sem ga hotel... Malo mi je bilo sumljivo, da so ga dobili že okrog desetega septembra a naj bi prišel tak konc mesca... Gre na servis vsekakor.
-
1. Pelji na servis. 2. i20n sem dobil iz tovarne. En ključ se je spraznil v 1,5 leta, drugi v 2 letih. Fordov drži 3-5 let. Odvisno kolko se ključ miga. Ker gre v spanje, ko ga ne nosiš zraven. Torej kolko je tvoj avto dejansko star?
-
Saj zdaj sem še enkrat razdrl ključ in vzel ven baterijo. In ponovno vstavil in zaprl... Original baterija je polna saj imam doma tester baterij. Zdaj dela. 🤣 Jaz ne vem več kaj naj s tem naredim...
-
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.