MOTO GP
Ustvari kratki URL
-
Zadnja sporočila
-
Včeraj sem nekaj časa na pretek in sem v Btc-ju šel en giro z Donfeng Mage E3. 😀🤗 Hotel sem preizkusiti, kako se tej kitajčki sploh vozijo. Mogoče bo zvenelo precej- precej- čudno a ta avto za 24900€ je v bistvu precej soliden. Pravzaprav precej dober avto.😳 Motor je poskočen, 1.5 turbo, 201 konjiček, 305 Nm navora od 2500 obratov gor. Med hitrejšo vožnjo je avto kar dobro zvočno zatesnjen edino gume se sliši precej s cestišča. Je zelo udoben in dobro pobira luknje na cestišču. Se pa kar nagiba pri hitreje odpeljanih ovinkih. Gume so 19"- neka kitajska katastrofa od Wanli , ki so že nove kr neki. 7 stopenjski DCT avtomatski menjalnik je hiter, natančen s kratkimi prestavami, tako, da je celo malo športen.😄 Ozvočenje v preizkušanjem avtu je bilo solidno. Elektrificirani sedeži iz umetnega usnja so kar dobri z dobrim bočnim oprijemom. Seveda ima avto noter na sredini mini oled TV. Ima pa na volanu na desni strani gumbe za klimo in še nekaj stvari. Ta ,ki sem ga preizkusil je imel tudi strešno panoramsko okno. Ki pa se ga ,zanimivo, ne da odpreti.🤔 Prtljažnik je normalno velik, prtljažna vrata se odpirajo na elektriko. Luči so LED. Tudi kar se tiče same oblike je po mojem eden izmed lepših Kitajcev. Poraba? Po 30 kilometrih kar hitre vožnje 6,5 litra. Wtf? Za ta denar se ga definitivno splača kupit. Ni čudno, da so evropski proizvajalci na okopih in v strahu pred Kitajci. Še par let in bo pestro.😅 Na sliki je bel model avta a jaz sem imel na poskusni vožnji srebrnega. Ta bel izgleda lepše.😄
-
Danes sem želel rezervirati spanje na Kamniškem sedlu za več oseb za wikend v septembru. Pa so mi rekli naj kar prek spleta uredim, tam sem klikal in potem naj že kar plačam. Zakaj že? In da se bom potem v primeru, da pride kaj vmes, z njimi dopisoval ter terjal cekine nazaj. Včasih je bila ta zadeva bistveno enostavnejša, res ne razumem le čemu bi za 3 tedne vnaprej nekaj plačeval?
-
Na Mazdah ne preveč. Sem imel 2x na fotrovi Mazdi neoriginalne litke pa je obakrat treslo brez centrirnih. Verjetno tudi zato, ker so ravni robovi pri luknjah od vijakov in ne konusni. S centrirnimi je bilo pa super in vožnja res prijetna. Tko, da ja niso vedno diski in uteži krive, da kolesa tresejo.
-
Sem bil mal sarkastičen, ko sem pisal tale stavek a kot kaže sem dejansko zadel bistvo. Spet izsiljujejo ampak tokrat imajo dolžnika in gologlavi bo verjetno spet moral stisniti in jim nekaj omogočit. Ja se zna zgodit, da bodo res deregulirali pol je pa prosto po Prešernu, vse dovoljeno.
-
sori, v to se nisem spuščal, je pa res nek obroč na sredini felge, tam kjer se nasloni na pesto
-
-
Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.