Skoči na vsebino

Mazda 6 Combi

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

?estitke za ve?jo zrelost tudi z moje strani! :)

LP KAALman
post-11-0-20527300-1509737445.png

post-11-0-02591300-1509952290.gif

Napisano

?ivjo!

34 jih je ... hvala vsem za lepe ?elje!!!

Have a nice and productive day!

Your future depends on it.

Your LIFE… depends on it.

A Klokateer...

Napisano

Vse najbolj?e. :pepsi:

Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS.

"Life is too short, to drive slow-shitty cars."

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Zadnja sporočila

• Sonce, sonce...   Pojdi v nek hladen in temen prostor, pa počivaj.
    • Nekoč, ko je bila ta zadeva bistveno enostavnejša, je folk vnaprej rezerviral v treh različnih kočah isti datum, potem pa prespal v tisti, do katere se je tisti dan privlekel.
    • Zato, ker jih je vedno več, ki rezervirajo, pa ne pridejo - oni pa ostale zavrnejo in na koncu imajo prazno.   In ker je vedno več takih, ki pridejo, pa na koncu pozabijo plačat.   In ker oni ne vedo, da ti ne spadaš v ta krog ljudi, vse tretirajo enako: ob rezervaciji plačaj in te prostor čaka. Če pa ne prideš, je pa tvoj problem.   Ko sem organiziral zadnji MPL, sem tudi rezerviral celo bajto, na koncu smo bili pa štirje...   Tak je sodobni svet, pa če ti je všeč ali pa nr.
    • Bencin: Še vedno je cenejši v Sloveniji (razlika je približno 5–15 centov na liter v korist Slovenije).   Dizel: Po nedavni podražitvi v Sloveniji je cena dizla pri nas in v Španiji zelo podobna ali skoraj izenačena (v Sloveniji 1,903 €/l, v Španiji v povprečju okoli 1,75–1,90 €/l odvisno od pokrajine in črpalke).  
    • A ti je sonce možgane scvrlo al si že toliko v letih, da brbljaš neke neumnosti in se tega niti ne zavedaš?   18.7. smo krenili na pot. 22.7. smo vstopili v Španijo. 18.8. smo zapustili Španijo in vstopili v Francijo.   Torej smo bili v Španiji nekaj dni manj kot en mesec. Pa to ne enkrat davno ampak pred kratkim. Prepotovali smo skoraj celo Španijo: - Barcelona - Valencija - Elche  - Granada - Gibraltar - Tarifa - Palos de la Frontera - Salamanca - El Escorial  - Cubillas (tam smo gledali mrk) - Madrid - Zaragoza   Torej moja izkušnja ni enodnevni ogled ali pa par klikov po računalniku, ampak je izkušnja na podlagi potovanja. In povprečna cena nafte tam je bila pod 1,65€ na liter. Toliko o višji ceni...   Včasih si lahko tudi tiho.  
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.