Marko mx-3 praznuje
Ustvari kratki URL
-
Zadnja sporočila
-
Meni tudi ne pride na konec pameti, da bi doniral kaki politični stranki, cerkvi, sekti...
-
Moj zet se odloča med Mazdo CX e6, X PENG G6 in električno KIO.TESLO je že izločil..... Bomo vidli kaj bo naumio.....
-
Jaz sem mnenja, da ne spadam nikamor... Niti desni niti levi... ker se mi to zdi otrocje... Ampak eni pa kot kaze morajo zagovarjati in stalno povdarjati, v koga verujejo .... vsi ostali, ki se ne strinjamo, pa smo "navadni gnoji" ... in avtomatsko oznaceni kot "levicarji" ... Glede konteksta pa se vedno ne razumem, kaj si sploh zelel povdati... Ker sem napisal, da mi niti na misel ne pride, da bi denar namenjal politiki??? Res nimam se toliko zamegljenega uma, da ne bi znal uporabljati svoje glave... in se vedno trdim, da mi niti na misel ne pride, da bi prostovljno dejal denar politiki ali politicnim strankam. Saj si sami vzamejo tisto, kar rabijo in se vec kot rabijo ... Moj del dohodnine gre ze od vedno lokanim gasilcem. Ti si ga zasluzijo... ne pa neka politicna stranka... sploh pa ne taka, ki dela samo zdrahe. In se enkrat preberi, kaj tocno sem napisal. Nisem nikjer nikogar direktno zalil. Napisal sem, da izgleda je vec takih na desni, katere se da zmanipulirat in prepricat, kam naj namenijo svoj del dohodnine ... Glede tvoje donacije... Sem oznacil v tabeli, da si nakazal izredno donacijo... in to tudi uposteval pri tabeli prejemkov in izdatkov. Ni pa nikjer oznaceno, da bi to vsi videli... ker samo zaradi enega ne bom popravljal kode foruma. "Uradne donacije" so bile v letu 2022 in v letu 2024 ... In ce bo slo tako naprej... naj se raje javi kdo drug, da bo pobiral donacije in placeval stroske za delovanje foruma. Nocem da bi jaz bil tisti, ki bi mu kdo kaj naprej metal... po moznosti bo kdo se napisal, da sem se s temi donacijami kaj okoristil... tako kot to pocnejo nasi vrli politiki... Ce te tocno zanima, koliko denarja smo zbrali in koliko smo zapravili... lahko greva na pijaco in vse pokazem... ali pa se zmeniva preko zasebnih sporocil... ker te zadeve ne sodijo na javni del foruma ... Zalosti me pa predvsem to, da ste se nekateri zaradi politke pripravljeni skregati.... Prav zato ne maram trenutno vladajoce politike... ker je to njihov "modus operandi" ... Ampak to se ne pomeni, da sem levicar. Sploh pa se poskusam distancirati... ampak ker vec ali manj vsaka terma zaide v politiko... se zal tega ne da zaobiti.
-
To pa sedaj jaz malo zamerim...ni bilo tako mišljeno,ampak v kontekstu pripadnosti...če si mnenja,da nekam spadaš ali pripadaš,po tem pripadaj tudi,ko je neprijetno,ali ko gre za denar-to sem mislil! In niti najmanj ni bilo mišljeno žaljivo!!! Žaljivo je bilo,ko si napisal,kako so desni...ker so donirali za "svojo" stranko....za kaj si to napisal pa itak sam veš. Kar se pa donacij tiče-za letos sem doniral,pa nisi označil....in tudi nisem paniko zganjal zaradi tega...,ker sem doniral za to,ker se mi zdi prav,ne pa zaradi tiste navedbe za katero leto sem doniral...doniral sem iz občutka pripadnosti,tudi če smo različnega mnenja....ali smo "mazdaši" ali nismo?...tudi če se kdaj skregamo... Tako so donirali tudi tisti,ki so donacijo namenili stranki SDS...sigurno se tudi oni kdaj ne strinjajo,kregajo itd ..a "tam,kjer se ne kregajo,se tudi radi nimajo"...
-
Tole pa malo zamerim... in ne rabim vec prav nobene donacije, ceprav je blagajna skoraj prazna in sem se ze pripravljal, da napisem objavo za novo donacijo... Da mi potem nekod naprej metal, da s tem denarjem poidpiram politiko... Naj gre ta forum nekam... pa si piscite drug peskovnik za zaljenje... Itak ste desnicarji znani po tem, da znate samo zalit in zdrahe delat. ...
-
-
Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.