Symon
Ustvari kratki URL
-
Zadnja sporočila
-
A bejš, a tole so šele zdajle ugotovili? Jajo bo še srečen, če ga bo US zablokiralo, da se reši tehle katerim je dolžan usluge... fak kam mi plovemo. Fiskalni svet opozarja Janšo: Številni ukrepi imajo negativen vpliv na finance! WWW.ZURNAL24.SI "Večina ukrepov, ki jih je mogoče finančno ovrednotiti, ima pretežno negativen vpliv na javne finance, medtem ko so številni napovedani...
-
A za montažo toplotne pa nimaš profesionalcev? Meni je montiral lani lokalni mojster, ki mi je že pred leti montiral peč na pelete… In sem prezadovoljen z rešitvijo… Sicer mi je on ponujal toplotno Weisshaupt pa smo se potem odločili za Kronotermovo Adapt… OŠ in sem po dobrem letu zelo zadovoljen z delovanjem… Pa imam podobno situacijo kot ti… brez talnega gretja … stari radiatorji…
-
Toni se jutro po službeni zabavi zbudi z glavobolom, groznim zadahom in popolno luknjo v spominu. Odpravi se v kuhinjo, kjer mu žena že pripravlja kavo. - "Alenka, od sinoči se ne spomnim ničesar! Povej mi, ali je bilo tako grozno, kot se mi dozdeva, da je bilo?" - "Še huje je bilo! Popolnoma si se osmešil pred vsemi, poleg tega pa si grozil nadzornemu svetu in žalil predsednika uprave, tako da te je odpustil!" - "Ah, poščijem se na njega." - "Saj si tudi se!" - "Ah, jebi ga." - "Saj sem ga, tako da si dobil nazaj svojo službo..."
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.