Skoči na vsebino

Eno pra?anje za Siriusa (morda pa ?e koga)

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Sirius, katera ?ganica je primerna za odstranjevanje vode v bencinskem tanku?

P.S. Ajvar, po moje glede na to da je avto stal 3 leta, jaz sem ga vozil 500km in spet stoji, zna biti to kar pumpa potegne na za?etku :)

?e je veliko vode, potem je najbolj?a re?itev praznjenje rezervoarja. Rezervoarji novej?ih avtomobilov so ponavadi plasti?ni in kolikor toliko izena?ujejo temperaturo sten z okolico. Tako, da neke velike koli?ine vode zaradi kondenzacije na stenah ne bi smelo biti. V tem slu?aju lahko pomagata megasel(dizel) in megalene (bencin). Obstajajo pa tudi namenski aditivi za to.

Nikoli ne bom imel toliko znanja, da se tudi od tebe ne bi nekaj nau?il.

Napisano

Sirius, a Iceman je kupu Megasel, z namenom zmanj?anja potro?nje Kurilca al se ga ?e za kej druzga uporablja? :P

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano

Sirius, a Iceman je kupu Megasel, z namenom zmanj?anja potro?nje Kurilca al se ga ?e za kej druzga uporablja? :P

Kaj misli?, a za zobe umivat al za kake posteljne aktivnosti. Bolj?, da drsi kot pa da se na suh zatika. :ne vem:

33112_1.png

Napisano

js sem ga kupu kot mazilo....bolje da lulja nego da zulja..hahahaha..nisem ga kupu za kurilca ,ceprav lahko da se dol v mak. vozim na kurilno..nikoli se ne ve...drugac pa z megasel delam vse:

- umijem noge (da lahko lazje cevlje obujem)

- mazem bat da lahko bolje opravi svojo nalogo.

- skratka noro,neverjetno..hahahahha

Dosti heca

kupu sem ga ker grem v mak. in kot eni veste mi je lansko leto zmrznila nafta in letos tega nocem pa tudi da mal nafto precisti..to je to.. :D

www.trziskisladoled.si

Napisano

js sem ga kupu kot mazilo....bolje da lulja nego da zulja..hahahaha..nisem ga kupu za kurilca ,ceprav lahko da se dol v mak. vozim na kurilno..nikoli se ne ve...drugac pa z megasel delam vse:

- umijem noge (da lahko lazje cevlje obujem)

- mazem bat da lahko bolje opravi svojo nalogo.

- skratka noro,neverjetno..hahahahha

Dosti heca

kupu sem ga ker grem v mak. in kot eni veste mi je lansko leto zmrznila nafta in letos tega nocem pa tudi da mal nafto precisti..to je to.. :D

Sm se total nasmeju, sploh ko si bat podmazu! :bravo::P

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.