Kaalman
Ustvari kratki URL
-
Zadnja sporočila
-
Jaz sem imel prejšnjič možnost preizkusiti enega z 2 x 1,4 kW. Sicer sem se prvič peljal s skirojem in nisem niti približno testiral kakšnih mej. Samo ja, tudi to obstaja. Sem pa testiral naenkrat od bolj entry level do zadnjega najmočnješega in je res razlika, ko se pelješ čez kakšne luknje na cesti. Masa in robustnost naredita svoje. No, na koncu je še vedno skiro z majhnimi kolesi in za mene to ni to. Za neko normalno vožnjo mogoče, tako kot pa eni tole uporabljajo, je pa malo hudo in je verjetno samo vprašanje časa, kdaj bo regulacija zapela. Kot pri dronih, ko so se množili kot komarji, dokler ni bila vzpostavljena neka regulativa.
-
Starega je razneslo. Sem dal ven več kot liter antifriza.
-
F je full, ne sme bit nad F, preveč maš not barva mi sicer deluje OK ko je avto hladen, mora bit pod F, ko se motor segreje, bo nivo tekočine v ekspanzijski posodi NIŽJI kot pri hladnem avtu tako da obvezno pri hladnem pod F zakaj ste menjali hladilnik? čudno da bi šele po 3 mesecih bil odziv
-
Sm kmet an s hribu doma... 2 x 1000W ? Pa saj to je močnejše od kakšnega skuterja... Npr.: SKUTER LONGJIA ESTATE 45 km/h - ČRN WWW.VELO.SI
-
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.