Boss Napisano 5. maj, 2025 Prijavi Napisano 5. maj, 2025 pred 2 urama je Slivka napisal: Ne, za štile lopat. Zato jaz ne sprašujem preveč okol tega in si mislim: "tako pač mora bit". 3 Citiraj
FuManchu Napisano 5. maj, 2025 Prijavi Napisano 5. maj, 2025 pred 3 urami je Slivka napisal: Ne, za štile lopat. Zakaj vprašaš? Za celo vas vidim😁 2 Citiraj
Slivka Napisano 8. junij, 2025 Prijavi Napisano 8. junij, 2025 Počasi razumem @Tilen5: odkar imam BTjca, delam k žvau... 2 2 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Tilen5 Napisano 8. junij, 2025 Prijavi Napisano 8. junij, 2025 Citiraj Voznik premium vozila, na premium pnevmatikah.
Slivka Napisano 9. junij, 2025 Prijavi Napisano 9. junij, 2025 Pa saj tudi ti jamraš čez Mazgine dizle, kaj se zdaj sprenevedaš... 3 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano 4. julij, 2025 Prijavi Napisano 4. julij, 2025 So me svarili pred Mazdinimi dizli in me opozarjali, da bodo veliki stroški, pa jim nisem verjel. Zdaj pa imam, ko nimam... Je pa prav adrenalinsko doživetje, ko pelješ 4 prostorninske metre drv v kesonu in dveh prikolicah po gozdni vlaki, pa se ti prižge rdeč signal "napaka zavornega sistema"... In dejansko so res zavore odpovedale... 2 2 1 2 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Agerg Napisano 4. julij, 2025 Prijavi Napisano 4. julij, 2025 Premalo zavorne tekočine? Ali kaj drugega? Citiraj
Slivka Napisano 5. julij, 2025 Prijavi Napisano 5. julij, 2025 V bistvu ja, premalo zavorne tekočine. Ker je (najverjetneje podlasica) preglodala cev, pa je olje steklo po tleh.... 5 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
godlike Napisano 5. julij, 2025 Prijavi Napisano 5. julij, 2025 (urejeno) pred 13 urami je Slivka napisal: najverjetneje podlasica Ahhh tote naše domače živali 😅 Dolga zgodba je zadaj. Kolegu je kuna preglodala kabl, pa je šel na Generali uveljavljat. Dobil je odgovor, da kuna ni divjad. Pa je šokirano vprašal, kaj pa je? Mogoče domača žival? Popravljeno 6. julij, 2025 od godlike 2 3 Citiraj
Z M A J Napisano 5. julij, 2025 Prijavi Napisano 5. julij, 2025 pred 30 minutami je godlike napisal: Ahhh tote naše domače živali 😅 Dolga zgodba je zadaj. Kolegu je kuna preglodala kabl, pa je šel na Generali uveljavljat. Dobil je odgovor, da kuna ni divjat. Pa je šokirano vprašal, kaj pa je? Mogoče domača žival? Drugič naj reče, da mu je faking JELEN pregrizel kabel, ker to pa verjetno bo divjad, potem naj pa oni ugotavljajo kako se je jelen tega podviga dejansko lotil, heh 1 3 1 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Scr3am Napisano 6. julij, 2025 Prijavi Napisano 6. julij, 2025 Pri triglavu se kuna smatra, kot divjad in lahko normalno uveljavljas. 3 1 Citiraj
Tilen5 Napisano 7. julij, 2025 Prijavi Napisano 7. julij, 2025 pred 7 urami je godlike napisal: Tudi na Savi. 👍 Men so tako menjali vso zaščito motorja, ker so mi jo kue poglodale. Citiraj Voznik premium vozila, na premium pnevmatikah.
Slivka Napisano 7. julij, 2025 Prijavi Napisano 7. julij, 2025 Ugotovim, da ni samo gumijasta cev problem, ampak da je tudi železna cev prerjavela. Torej bo najboljše narediti nove, mogoče kar bakrene. Pa pomislim, da bi koristil asistenco zavarovalnice in BTjca z avtovleko spravil na Interclass Cars. Ampak glede na dosedanje izkušnje z njimi... To so zavore in ker bodo za#€bali pa da v teh naših hribih ostanem brez zavor... Druga ideja je bila, da ga potegnemo na Avtoplus. Ma tudi z njimi imam določene izkušnje, podobne kot z Interclass Cars. Nazadnje sem se odločil, da ne bom poskušal sreče pri tako delikatnem popravilu, kot so zavore in sem prosil soseda, da sva zvarila en drog in je BTjca z z drogom pripel na Sameta in smo BTjca potegnili do "vaškega mehanika", ki ima v nonotovi kovačiji in hlevu eno delavnico pa mi bo porihtal zavore, da se bom lahko spet brezskrbno vozil z BTjcem. Bo pa BTjc na "bolniški" do srede, ker mora kovač dobit 3 metre bakrene cevi. 2 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Agerg Napisano 7. julij, 2025 Prijavi Napisano 7. julij, 2025 A to ma želejzne cevi ali jeklene? Citiraj
Slivka Napisano 7. julij, 2025 Prijavi Napisano 7. julij, 2025 Ja, dobro, jeklene, ma tako, pogovorno, je železo vse: železo, jeklo, siva litina, ... 1 1 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Z M A J Napisano 8. julij, 2025 Prijavi Napisano 8. julij, 2025 A boš homologiral spremembo na vozilu ali raje manjšo lopato kar na dosegu roke v kabini, za primer če kdo vpraša glede spremembe? Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Slivka Napisano 8. julij, 2025 Prijavi Napisano 8. julij, 2025 Kako velika sprememba pa je, če železno cev zamenjam za bakreno? Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
jstdoma Napisano 8. julij, 2025 Prijavi Napisano 8. julij, 2025 Mislim da čisto bakrene cevi niso več dovoljene za zavore! Sedaj je neka mešanica baker-nikelj. Citiraj
Agerg Napisano 8. julij, 2025 Prijavi Napisano 8. julij, 2025 Pa kako to grete, pa zamenjate lajtunge od bremz kar malo prosto po izbiri? Saj ne rečem, da če je na original servisu šalabajzer, ti nič ne pomaga, samo vseeno. Če sam delaš oz. organiziraš, me pa tudi zanima, kako se odločiš kar tako na hitro za baker. Citiraj
jstdoma Napisano 8. julij, 2025 Prijavi Napisano 8. julij, 2025 pred 1 uro je Agerg napisal: Pa kako to grete, pa zamenjate lajtunge od bremz kar malo prosto po izbiri? Saj ne rečem, da če je na original servisu šalabajzer, ti nič ne pomaga, samo vseeno. Če sam delaš oz. organiziraš, me pa tudi zanima, kako se odločiš kar tako na hitro za baker. Par let nazaj (10 ali več) je bilo to normalno. Cevi si kupil na metre, spojke kakršne si hotel in se je to delalo doma. 2 Citiraj
Tilen5 Napisano 8. julij, 2025 Prijavi Napisano 8. julij, 2025 Ojoj kolikokrat sem vrtel to orodje,...ampak ne za avte Citiraj Voznik premium vozila, na premium pnevmatikah.
Slivka Napisano 2. avgust, 2025 Prijavi Napisano 2. avgust, 2025 Dopoldan smo se mal po host podil... 5 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano 10. avgust, 2025 Prijavi Napisano 10. avgust, 2025 Kot da bi bil na morju: vroče je bilo in bili smo mokri in slani... 5 1 2 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano 10. avgust, 2025 Prijavi Napisano 10. avgust, 2025 Zabava se začne, ko se konča asfaltirana cesta... 6 1 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.