Skoči na vsebino

Letne gume_2011

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Mamu jim... Kako majhna je izbira solidnih gum v moji dimenziji, da o zalogah sploh ne govorim :vskalo:

Preklical in preveril ?e vse ?ivo pa je tega res malo in drago (235/60/18). Pirelli Z ZERO ROSSO A je kot bi iskal iglo v senu, ko pa najde? je cena ubita?na. La?i? je imel zadnji? ?e 4 kom GY F1 pa jih je ?ez vikend prodal, ko nisem imel ?asa it tja :angry2: Skratka zaenkrat ?e zimaki do konca :D

Poklici Lustreka na Ladji pri Medvodah >> 01 361 75 00 ( http://www.informacija.net/avtoservis-lustrek )... Cene zelo ugodne ... pa tudi narociti se da, ce jih le dobavitelji imajo...

lp

Thomas

image.png
              mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura

Poraba (bencin)                        Poraba (elektrika)

Mazda CX-60 Startup animation2.gif

• Odgovori 136
  • Ustvarjeno
  • Zadnji odgovor

Najbolj aktivni uporabniki v tej temi

Najbolj aktivni uporabniki v tej temi

Naložene slike

Napisano

Js sem v?eraj probal PilotSport 3 po mokerm, predvsem po ?abah in dr?ijo odli?no.

Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS.

"Life is too short, to drive slow-shitty cars."

Napisano

Jaz imam na svojem Kumho 235/35/R19 in sem z oprijemom zelo zadovoljen. Mokro/suho jodli?en oprijem.

Jest bom moral letls poleti menjati letne pnevmmatike dim. 225/45/18, pa me zanima cena teh tvojih velikank. Men je avtomojster predlagal michelin ali kumho se najbolj pa continental. Cena bi bila 210 do 250?.

• 1 mesec kasneje...
  • 2 meseca kasneje...
Napisano

Sem se po gorensko odlo?u da sfuram tazadnje goodjirke do konca pa drug let kupim. Jih je pa sosed dal na hondo accorda karavan pa ni glih neki zadovoljen pravi da kljub temu da so oja?an rob, da mu kar mal ple?ejo

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.