Boss Napisano 13. maj, 2017 Prijavi Napisano 13. maj, 2017 ?e ima? ?as in voljo lahko poskusi? samo tukaj res ni naredila tako kot je v navodilu. Ne vem po moje bo manj te?av, da poravna pa pozabi na zadevo. Si pa preberi moj primer samo nisem opisal vsega - sploh pa vam nisem moril s prito?bo na dveh straneh in nato ?e eno saj so v drugo zamenjali ?len po katerem so ?eleli izterjati kazen. Tako, da na koncu sem se moral sklicevat na nedoslednost pri zapisanih ?lenih in da so si protislovni. Kar nekaj ur je ?lo za vse skupaj ampak je bil res princip in ne fora v denarju, ker 20? ni vredno vse jebe. V tvojem primeru se sigurno ne bi zajebaval, ker bo samo ?e dra?je. Izmi?ljevat si situacijo in lagat pa ni glih lepo. Lahko pa preveri? moj primer oziroma primer mojega fotra na tem linku.http://www.mazda-si.net/topic/13599-razlaga-%C4%8Dlena/?hl=vetrobransk%2A Citiraj
g.Wankel Napisano 14. maj, 2017 Prijavi Napisano 14. maj, 2017 Ker pa je imela te?ave z avtom, sem ji posodila svojega. Avta in ?ene se ne posoja za drugi?... Citiraj The ability to speak does not make you intelligent.
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.