Skoči na vsebino

Razni zanimivi posnetki in članki

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Zame je pa tole ?estka GT izvedbe, ne tista 4-cilindrska rev?na! :blush:

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano

sam automatic ?alta malo prezgodaj se mi zdi....

Live your dreams, don't dream your life!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Napisano

sam automatic ?alta malo prezgodaj se mi zdi....

pomojem zato ker ima na D bi mogu dat na S. vsaj koker se js spoznam na avtomatike.

www.trziskisladoled.si

• 5 tednov kasneje...
Napisano

?lovek vle?e Boeing 767, morate videt;

Napisano

Nekaj malega za V6 BA fan-e (noro lepa BA za videt)!

Napisano
  • 2 tedna kasneje...
Napisano

Nasmeju sm se k zmaj - konj ?oferja vr?e s sedla, hehe

Napisano

Danes sem prebral par stvari o incidentih na tekmi Olimpija:Maribor, v avgustu, no tule si poglejte kako izgleda tekme Zvezde v Beogradu - tip se sprehaja s pi?tolo po stadionu, pa to je noro!

P.S. - nekje 2. do 5.minuta je najve?ja ?tala se mi zdi! <_<

Napisano

Danes sem prebral par stvari o incidentih na tekmi Olimpija:Maribor, v avgustu, no tule si poglejte kako izgleda tekme Zvezde v Beogradu - tip se sprehaja s pi?tolo po stadionu, pa to je noro!

P.S. - nekje 2. do 5.minuta je najve?ja ?tala se mi zdi! <_<

jp, na tej tekmi Olimpija - Maribor sm ?e js bil :zvizga:

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• Jap Proceed GT-line, sem ga gledal, je precej manjše/kompaktno vozilo napram m6
    • Neki revež brez dela se je prijavil za delo v Microsoftu kot čistilec WC školjk. Kadrovski direktor ga je sprejel na razgovor in po kratkem testu mu reče: - "Sprejeti ste. Pustite mi Vaš e-mail, tako da Vam lahko pošljem pogodbo in spisek Vaših dolžnosti." Ta revež zmeden odgovori, da nima računalnika in s tem tudi ne e-mail-a. Direktor reče na to: - "Če je pa tako, mi je žal; če nimate e-mail-a, virtualno ne obstajate, tako da Vas jaz ne morem sprejeti..." Siromak obupan odide iz sedeža Microsofta, brez ideje, kaj bi lahko delal in s samo 10 $ v žepu. Napoti se proti supermarketu in tam kupi gajbico z 10 kg jagod. V kratkem času, proda od vrat do vrat vse jagode do zadnje in do poldneva podvoji začetni kapital. Presenečen in z entuziazmom, ponovi isto stvar še trikrat in se vrne domov z 60 $. Takrat je dojel, da bi mu ta sistem omogočil, da preživi, zato ga je začel udejanjati kontinuirano, vsako jutro je zgodaj odšel od doma in se pozno zvečer vračal domov. Tako je vsak dan potrojil ali početveril kapital. V kratkem času kupi ročno cizo, da bi lahko povečal obseg dela, kasneje jo zamenja z majhnim kamiončkom. Tako v roku enega leta postane lastnik male flote lastnih motornih vozil. V 5 letih je postal lastnik ene od največjih mrež za distribucijo živil v ZDA. Takrat je razmišljal o prihodnosti družine in se odloči, da zavaruje svoje življenje. Poklical je agenta, da bi podpisal polico zavarovanja. Ob koncu razgovora ga agent vpraša za njegov e-mail, da bi mu poslal prospekt zavarovanja.  Ta človek pa mu odgovori, da nima e-maila. Agent pokomentira: - "Res čudno! Nimate e-mail-a, pa ste uspeli napraviti imperij. Pomislite, kje bi bili, če bi ga imeli!" Človek se zamisli in odgovori: - "... v Microsoftu bi čistil WC školjke!!!"     Moralno sporočilo št.1: Internet ne reši vseh problemov v življenju. Moralna sporočilo št.2: Če nimaš e-mail-a, a veliko delaš, lahko vseeno postaneš milijonar. Moralna sporočilo št.3: Če si prejel to sporočilo preko računalnika - si bliže čiščenju WC-školjk, kot pa temu, da postaneš milijonar...
    • Sem ravnokar hotel napisati, da 204KM je imel samo Proceed, ampak ta pa nima tako ravne linije zadnjih vrat.
    • Zdaj sem izmeril kolo in razdaljo v avtu.  Moje kolo, velikost S4 (L), opremljeno z kolesi, spredaj 29", zadaj 27,5" je dolgo natanko 200 cm. Širina krmila je 80 cm.  Dolžina v mazdi 6, od zadnjih vrat do sprednjih sedežev (normalno nastavljenih nazaj za višino 184 cm) je 193 cm. Višina odprtine v prtljažniku je, ko spustiš zadnje sedeže 70 cm.  Tako, da kolo, vsaj moje velikosti  ne gre v enem kosu v mazdo 6 karavan.   
    • Mogoče zaradi L okvirja? jaz imam tko še 20cm lufta pri mojem kolesu (m velikost) ko ga dam celega notri.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.