Jest Napisano pred 18 urami Prijavi Napisano pred 18 urami Pred eno uro je Alex napisal: Vinjete so zakon, ko se voziš po avtocestah... Ko večino časa stojiš, pa ne. Takle mamo pr nas. 😉 Revček... kot kaže se voziš po AC samo takrat, ko je gužva... mogoče je pa ravno zato takrat gužva, ko ti greš na AC ... 3 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
g.Wankel Napisano pred 17 urami Prijavi Napisano pred 17 urami pred 1 uro je Boss napisal: Vidiš @Alex tako kot pravi @Slivka to je ta razlika. Z vinjeto plačaš samo možnost, da greš na AC, kaj se pa tam pol dogaja... ja to je pa druga zgodba. Bom pa takole rekel... vinjeta je poceni napram cestninam v Italiji in na Hrvaškem... Jaz na te sisteme ne bi šel nikoli nazaj. Z ABC-jem sem svoje cajte tud več kot 1000€ dajal letno pa še to sem se pol vozil po stranskih, ko se mi ni mudilo. Vinjeta je zakon pa četudi so gneče na AC-jih. 2x do Neuma in nazaj, pa že preplačaš slovensko vinjeto. Da o italijanski AC sploh ne govorimo 4 Citiraj
Alex Napisano pred 16 urami Prijavi Napisano pred 16 urami Pred eno uro je Jest napisal: Revček... kot kaže se voziš po AC samo takrat, ko je gužva... mogoče je pa ravno zato takrat gužva, ko ti greš na AC ... Ne vem zate. Najbrž greš na avtocesto samo, ko greš k maši. Jaz se vozim skoraj vsak dan po teh naših kvazi avtocestah in vem, kako stanje je na njih. 😉 Citiraj
Jest Napisano pred 16 urami Prijavi Napisano pred 16 urami Hahaha… nevem kdaj si me videl pri maši… pa če bi že šel… do cerkve mi nimamo avtoceste… Sem prepričan, da je tudi pri vas tako … edino če greš v Ljubljano do džamije k maši 😆 Do Portoroža sem šel ravno prejšnji teden… sem celo napisal moje izkušnje nekje na forumu… Drugače pa precej pogosto zadnje čase proti dolenjski… pa okoli Ljubljane… in do Vrhnike… in ne rečem, da kdaj ni gužve… ampak v mojem primeru ni to “skoraj vedno” … pa še če je… je to samo posamezen odsek… recimo od Šiške proti primorski… ali pa mimo Rudnika do prvega odcepa Šmarne Sap… Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Alex Napisano pred 15 urami Prijavi Napisano pred 15 urami pred 50 minutami je Jest napisal: Hahaha… nevem kdaj si me videl pri maši… pa če bi že šel… do cerkve mi nimamo avtoceste… Sem prepričan, da je tudi pri vas tako … edino če greš v Ljubljano do džamije k maši 😆 Do Portoroža sem šel ravno prejšnji teden… sem celo napisal moje izkušnje nekje na forumu… Drugače pa precej pogosto zadnje čase proti dolenjski… pa okoli Ljubljane… in do Vrhnike… in ne rečem, da kdaj ni gužve… ampak v mojem primeru ni to “skoraj vedno” … pa še če je… je to samo posamezen odsek… recimo od Šiške proti primorski… ali pa mimo Rudnika do prvega odcepa Šmarne Sap… Verjetno je jasno vsakemu, da se, če se že vozim, vozim po primorki. In na tej se skoraj vsak dan, ob vsaki uri, ob vsakem vremenu, stoji. Če imaš srečo, stojiš manj. Največji problem je iz smeri Kopra proti Lj. Ne, ne hodim k maši, brez skrbi. 😉 Citiraj
Boss Napisano pred 15 urami Prijavi Napisano pred 15 urami Jaz sem se malo prilagodil pa pač ne rinem na AC, ko so konice. Pa zanimivo kar nekako gre. Ni pa slabo vedet, kje imaš alternative. Ja pa pač pot moraš prej preverit, kar je v današnjih časih mala malca. Citiraj
Jest Napisano pred 13 urami Prijavi Napisano pred 13 urami Tukaj sem opisal mojo pot v ponedeljek do Portoroža in popoldan nazaj domov … Zdaj nevem… sem imel izgleda srečo, da se nisi ravno ti takrat peljal na tej relaciji in ni bilo gužve 1 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Z M A J Napisano pred 13 urami Avtor Prijavi Napisano pred 13 urami Gužve v naši državici ni nikoli, ker to NI naša beseda in če Slovenci ne bomo pravilno uporabljali lastnega jezika, potem ne vem kdo ga bo? 1 1 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Alex Napisano pred 12 urami Prijavi Napisano pred 12 urami pred 2 urama je Boss napisal: Jaz sem se malo prilagodil pa pač ne rinem na AC, ko so konice. Pa zanimivo kar nekako gre. Ni pa slabo vedet, kje imaš alternative. Ja pa pač pot moraš prej preverit, kar je v današnjih časih mala malca. Vedno preverim, preden štartam, ali se splača it po avtocesti alii mogoče po regionalki. Glej ga zlomka, obe sta zabasani. Ena bolj, druga še bolj. 😊 2 Citiraj
Alex Napisano pred 12 urami Prijavi Napisano pred 12 urami Pred eno uro je Jest napisal: Tukaj sem opisal mojo pot v ponedeljek do Portoroža in popoldan nazaj domov … Zdaj nevem… sem imel izgleda srečo, da se nisi ravno ti takrat peljal na tej relaciji in ni bilo gužve Dobro, da nisi napisal, da si šel do prvega izvoza.🤣 Ko se boš vozil vsak dan, v poletnih mesecih, po celi primorki, takrat lepi gor čase. Sicer pa je povsod obilica slik in posnetkov, kako otroci na naših avtocestah, medtem ko kolone stojijo ure in ure, igrajo nogomet, pa badbinton, pa kitare... V bistvu, bi prej prišli do Ljubljane peš, kot pa z avtom. Vemo, da je trenutno "vaš" direktor darsa (ta, ki govori, kot da je na kaki drogi) in bluzi neumnosti, a dejstva so dejstva. Povprečna hitrost pa v avgustu in septembru vratomnih 45km/uro.😄 Citiraj
Jest Napisano pred 9 urami Prijavi Napisano pred 9 urami Pa saj imate penzionerji zastonj karto za javni prevoz… Zakaj potem hodiš vsak dan “parkirat” na avtocesto… in delat zastoje 🤣 pred 3 urami je Alex napisal: V bistvu, bi prej prišli do Ljubljane peš, kot pa z avtom. Saj imaš bicikl… 2 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Alex Napisano pred 1 uro Prijavi Napisano pred 1 uro (urejeno) pred 7 urami je Jest napisal: Pa saj imate penzionerji zastonj karto za javni prevoz… Zakaj potem hodiš vsak dan “parkirat” na avtocesto… in delat zastoje 🤣 Saj imaš bicikl… Plačam vinjeto in hočem imet tisto, za kar drago plačam. To je pač v zloveniji večkrat nemogoče. Če bi bil kdo drugi na oblasti in s tem tudi šef Darsa, bi kolesarji že zasedli avtocesto. Bili bi vsi penasti. 😉 Dejstvo je, da je vodstvo Darsa nesposobno (beri- trikrat preplačana njihova stavba) in ne bo v bližnji prihodnosti nič bolje. Dokler jih kdo ne odnese iz stavbe. Z vlakom lahko greš ti, samo vzemi si s seboj spalno vrečo, da boš lahko vmes prespal. Avtobus pa ni dosti boljši. Tudi on se znajde v kolonah enako, kot vsi ostali. Popravljeno pred 1 uro od Alex Citiraj
Slivka Napisano pred 1 uro Prijavi Napisano pred 1 uro pred 10 urami je Alex napisal: Dobro, da nisi napisal, da si šel do prvega izvoza.🤣 Ko se boš vozil vsak dan, v poletnih mesecih, po celi primorki, takrat lepi gor čase. Sicer pa je povsod obilica slik in posnetkov, kako otroci na naših avtocestah, medtem ko kolone stojijo ure in ure, igrajo nogomet, pa badbinton, pa kitare... V bistvu, bi prej prišli do Ljubljane peš, kot pa z avtom. Vemo, da je trenutno "vaš" direktor darsa (ta, ki govori, kot da je na kaki drogi) in bluzi neumnosti, a dejstva so dejstva. Povprečna hitrost pa v avgustu in septembru vratomnih 45km/uro.😄 Kapo dol pred takim upokojencem, ki bi razdaljo 100 km od Kopra do Ljubljane prepešačil s hitrostjo, večjo od 45 km/h... Še Rogljič na kolesu bi se s težavo kosal s takim pešcem... Za primerjavo: Primož Rogljič je v Tokiju postal olimpijski prvak s povprečno hitrostjo malo nad 48 km/h... Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
etcho Napisano pred 43 minutami Prijavi Napisano pred 43 minutami Če misliš Rogliča, pol je res. Citiraj
Slivka Napisano pred 19 minutami Prijavi Napisano pred 19 minutami pred 22 minutami je etcho napisal: Če misliš Rogliča, pol je res. Ups, res maš... Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.