etcho Napisano pred 3 urami Prijavi Napisano pred 3 urami Električnega Ferrarija je označil za sramoto WWW.AVTOMANIJA.COM Italijani na vse pretege želijo ublažiti fiasko okrog prvega električnega modela, tudi na način, da svet prepričujejo, da je vseh 88 primerkov... 1 Citiraj
Slivka Napisano pred 2 urama Prijavi Napisano pred 2 urama Od Ferrarijev bi imel edino Ferrari Vega L80 RS - ker je dizel... 1 1 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Bini Napisano pred 1 uro Prijavi Napisano pred 1 uro Jaz sem si tegale ogledoval ampak ga ni na zalogi.... 1 Citiraj
etcho Napisano pred 11 minutami Prijavi Napisano pred 11 minutami Pred eno uro je Bini napisal: Jaz sem si tegale ogledoval ampak ga ni na zalogi.... Če ti ta spredaj ne ustreza, bo pa kakšen iz ozadja (niso premium). 1 Citiraj
Bini Napisano pred 6 minutami Prijavi Napisano pred 6 minutami pred 4 minutami je etcho napisal: Če ti ta spredaj ne ustreza, bo pa kakšen iz ozadja (niso premium). Bombaaaaa...... Citiraj
Bini Napisano pred 1 minuto Prijavi Napisano pred 1 minuto pred 58 minutami je Boss napisal: premal premium Bo tale dovolj..... 🤔 Ps, 1 €€€.€€€.... Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.