etcho Napisano torek ob 11:46 Prijavi Napisano torek ob 11:46 Električnega Ferrarija je označil za sramoto WWW.AVTOMANIJA.COM Italijani na vse pretege želijo ublažiti fiasko okrog prvega električnega modela, tudi na način, da svet prepričujejo, da je vseh 88 primerkov... 1 Citiraj
Slivka Napisano torek ob 12:04 Prijavi Napisano torek ob 12:04 Od Ferrarijev bi imel edino Ferrari Vega L80 RS - ker je dizel... 1 1 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Bini Napisano torek ob 13:43 Prijavi Napisano torek ob 13:43 Jaz sem si tegale ogledoval ampak ga ni na zalogi.... 1 Citiraj
etcho Napisano torek ob 14:48 Prijavi Napisano torek ob 14:48 Pred eno uro je Bini napisal: Jaz sem si tegale ogledoval ampak ga ni na zalogi.... Če ti ta spredaj ne ustreza, bo pa kakšen iz ozadja (niso premium). 1 Citiraj
Bini Napisano torek ob 14:52 Prijavi Napisano torek ob 14:52 pred 4 minutami je etcho napisal: Če ti ta spredaj ne ustreza, bo pa kakšen iz ozadja (niso premium). Bombaaaaa...... Citiraj
Bini Napisano torek ob 14:58 Prijavi Napisano torek ob 14:58 pred 58 minutami je Boss napisal: premal premium Bo tale dovolj..... 🤔 Ps, 1 €€€.€€€.... Citiraj
Jest Napisano torek ob 15:23 Prijavi Napisano torek ob 15:23 Potem bos pa takole lezel ven 4 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Boss Napisano torek ob 15:25 Prijavi Napisano torek ob 15:25 pred 27 minutami je Bini napisal: Bo tale dovolj..... 🤔 Ps, 1 €€€.€€€.... Kje je pa kak CX-30? 1 1 Citiraj
Slivka Napisano torek ob 16:01 Prijavi Napisano torek ob 16:01 Pred eno uro je Bini napisal: Bo tale dovolj..... 🤔 Ps, 1 €€€.€€€.... Sm kmet an s hribu doma, pei ... ... ... A to je električni al zakaj ima podaljšek tam zadaj? 1 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
godlike Napisano torek ob 17:37 Prijavi Napisano torek ob 17:37 Akumulator je priključen, da se skozi leto počivanja ne sprazni in sesede. 1 Citiraj
Slivka Napisano sreda ob 05:59 Prijavi Napisano sreda ob 05:59 Tega najbrž ne bom nikoli razumel. Tak avto ni 2€. Da ga kupiš zato, da se potem nikamor ne pelješ in da leta stoji pri miru... Jah, no, vsak ima svoje veselje... Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Jest Napisano sreda ob 06:01 Prijavi Napisano sreda ob 06:01 pred 2 minutama je Slivka napisal: Tega najbrž ne bom nikoli razumel. Tak avto ni 2€. Da ga kupiš zato, da se potem nikamor ne pelješ in da leta stoji pri miru... Jah, no, vsak ima svoje veselje... Tole se je @Bini verjetno slikal v Ferrarijevem prodajnem salonu ... Poleg tega pa si tak avto marsikdo nabavi kot nalozbo... in ponavadi ne izgublja vrednosti, ce stoji ... 1 1 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Boss Napisano sreda ob 07:46 Prijavi Napisano sreda ob 07:46 pred 1 uro je Jest napisal: Poleg tega pa si tak avto marsikdo nabavi kot nalozbo... in ponavadi ne izgublja vrednosti, ce stoji ... Če si pa še kaka znana osebnost, tipa Luka Dončič, pa taki avti celo pridobivajo na ceni. 1 Citiraj
Bini Napisano sreda ob 09:32 Prijavi Napisano sreda ob 09:32 pred 18 urami je Jest napisal: Potem bos pa takole lezel ven Iz Ferrarija jaz kamot zlezem, samo €€€€ ni dovolj..... 😁😉 Citiraj
Mraušk Mčk Napisano sreda ob 14:09 Prijavi Napisano sreda ob 14:09 pred 6 urami je Boss napisal: Če si pa še kaka znana osebnost, tipa Luka Dončič, pa taki avti celo pridobivajo na ceni. Tistile na sliki zagotovo že ornk pridobiva na ceni. Če bi na sliki zraven stal še Luka Dončić, bi se vsi spraševali kdo je tisti zraven Binija. 1 1 Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
Slivka Napisano pred 1 uro Prijavi Napisano pred 1 uro Jah, kaj, če je lahko Ferrari na baterijo... Izdelali zadnji primerek velike avtomobilske ikone #foto SIOL.NET Alpine je po osmih letih končal proizvodnjo druge generacije športnega kupeja A110. V francoskem Dieppu se zdaj že pripravljajo na prihod tretje generacije, ki bo prvič povsem električna in bo temeljila na novi... Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Boss Napisano pred 58 minutami Prijavi Napisano pred 58 minutami To je konec... bodo samo še vrata zaprli in zadnji bo luč ugasnil. Citiraj
Z M A J Napisano pred 3 minutami Avtor Prijavi Napisano pred 3 minutami pred 54 minutami je Boss napisal: To je konec... bodo samo še vrata zaprli in zadnji bo luč ugasnil. Ali pa se bo naredil FRANCOZA in pustil prižgano, naj sveti ... Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.