Razni zanimivi posnetki in članki
Ustvari kratki URL
-
Zadnja sporočila
-
...ja...ne moreš tudi električnih strojev med sabo primerjati...tudi odvisno od vrste prenosa v menjalniku (npr.polž,vs ravno ozobljenje ipd.),od obratov,mase rotorja itd Npr moja stara Makita HP2031 ima v prvi prestavi 850 obratov,in pri moči 710W zmore cca.30-45Nm (točnega podatka proizvajalec ne navaja...vir UI). Bi človek sklepal,da je v primerjavi z DP4003 nekje "tam-tam"...mogoče kakih 10-20Nm več🤔...pa temu ni tako. Čisto očitno je drugačno prestavno razmerje+drugi obrati rotorja itd...
-
Prihodnost ni samo v elektriki, nov Skyactiv-Z motor prihaja leta 2027 WWW.AVTOMANIJA.COM Japonski proizvajalec ostaja zvest strategiji, po kateri prihodnost pogonov ne bo temeljila zgolj na električnih avtomobilih.
-
Vauuu, dobro si segel v žep. A niso zvočniki na Tv dovolj kvalitetni in glasni 🤔 Jaz sem nabavil kar pol cenejši RGB od kitajcev v Gorenju za pol cene in ima zvočnike boljše kot prej zvočniki 5.1. Moj je sicer 65"pa še ta je skoraj prevelik...
-
130 Nm motorja je vhodni navor, ki se preko prestav lahko večkrat poveča. Torej lahko motor s samo 130 Nm na ročični gredi ustvari več kot 1800 Nm na kolesu. (pa da ne bo pomote, nisem tolk pameten, ampak z AI nekako gre)
-
Sm kmet an s hribu doma, pei ne zastopm lih tanartabl... 130 Nm navora? Pa saj toliko ga ima Mazda 2 z 1,5 SkyActiv-G motorjem. In Suzuki Jimny ima tudi 130Nm navora. Pa mislim, da tudi Hyundai i-20, pa ena od Toyot Yaris, ... A to je mašina za predore vrtat? Take, manjše predore, za zvrtat v kakšno klet banke...
-
-
Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.