Ne čuti se izklopa cilindrov in nobenih vibracij. Na g194, pa sem jih kar nekaj testiral je to neprijetno, zato bom dal izklopiti zadevo. Prav tako je ta visji navor v nizkih obratih dobrodošel, motor so dodelali v piko, tud poraba mi deluje nižja.
Zakaj bolj uglajen? Jaz sem primerjal (presedel iz enega v drugega in obratno) G194 AT na Mazdi 6 in G140 AT na CX-30 in se je zdel občutek, kar se tiče motorja, identičen.
Kolikor vem, je v prejšnji vladi Slo dobila odobrena evropska sredstva za izgradnjo kar 600km! kolesarskih stez. Od gradnje do sedaj ni bilo nič. Ne pod prejšnjo vlado, ne pod sedanjo vlado. Je pa polno pleskarskega posla, ko za voznike bistven orientir - sredinsko črto - postrgajo, in narišejo 80cm od robov cestišča črtkano črto, ki naj bi predstavljala del tistih famoznih 600km kolesarskih stez.
Takih kretenizmov še v socializmu ni bilo.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.