Skoči na vsebino

Tole je pa kr smeh

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Evo tole sem mel po telefonu, ko me kli?e en da mu ne dela Wireless...

Komaj sem ga spravil do postopka, da je na?el vse dosegljive wirelesse, izbral svojega in potem mu re?em naj vpi?e klju? za dostop. In nekaj ?asa poslu?am, da se nekaj pritiska potem pa:

"Ho?em vpisat to geslo pa mi namesto ?rk samo pike pi?e!!"

Napisano

"Ho?em vpisat to geslo pa mi namesto ?rk samo pike pi?e!!"

hehe :bravo:

al pa ta primer, k stranki re?e na? tehnolog naj vpi?e geslo pa prav stranka Ok... vpi?em ?est zvezdic. Tehnolog nazaj, ne ne, vpi?ite geslo, na ekranu pa boste videli zvezdice zato, da je geslo skrito in ga ne vidi nih?e drug.

Stranka pa nazaj... ja razumem ?est zvezdic.

Tehnolog ?e ho?e ponovit svojo trditev nazaj in na koncu le skupno ugotovita - stranka je resni?no za geslo vpisovala 6 zvezdic ****** :P

33112_1.png

Napisano

A je bla "stranka" kak?en na? vrli parlamentarec itaq ne lo?ijo med zvezdicami in ?tevilkami? :hudicek:

Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS.

"Life is too short, to drive slow-shitty cars."

Napisano

Tole sm dobil na meil, matr kok se vadi Srbine, da ni blo sre?e itd. :P

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano

Hihi, ma? prov (zdele prov vidm nasmeh na Labijevih ustnicah)! :bravo::vesel:

Napisano

Vem da je ve?ina iz LJ ali pa ?e dlje od ?tajerske, ampak vseeno...

Kako ve? da si ?TAJERC?

ENOSTAVNO...

Stvari ne potrebuje?, ampak jih rabi?.

Se ne utrudi?, ampak zmantra?.

Ne pogovarja? se, ampak se meni?.

... ... Ni kaj, ni kva, ni kej..ampak enostavno: ha?

Ne re?e? odidi, ampak idi bek XD

Ne ?eli?…ampak ?e?!

Nimamo hi?e ampak imamo bajto, notri pa ne postelje in omarice ampak pojstle pa omare :)

Samokolnica je ?ajtrga.

Nima? odprte zadrge, ampak ma? ofnan ?lic!

Ne osvaja?, peca? ampak ?ica?!

nogavice, spodnja majica in hla?ke...WTF????? zokni, spodna majca in gate

Nisi pripravljen, ampak perajt

Ne gre? u ?tacuno, ampak v trgovino.

Ne gre? na poroko ampak na ohcet.

Nimamo o?tarij, mi imamo gostilne!

Ne le?i? na vzglavniku ampak na poj?tri!

?ivjo, ola, ?ao…ampak je preprosto »Serbus!«

Ne re?e? ?aw baw, baj ampak »ajde!«

Kej zdej, kako, kwa dugaja…a-a, bo kr »ke ze«

?e slu?ajno zaidete v na?e kraje si je to pametno nalo?it na telefon :P

mazda-323f-18-glx-98.png
Napisano

Ma sej to so ?ist ok izrazi in nekater uoporabljamo tud v centralni sloveniji pa ?e kje.

Mi gre pa en ?tajerski izraz oreng na ?ivce in sicer uporaba dvojine v mno?ini al kako bi to razlo?il. Primer:

SMA ?la... Kaj je zdej to? A sva bila dva pa SVA ?la, al nas je blo ve? pa SMO ?li. :whatever:

33112_1.png

Napisano

Ja SMA je 2, SMO pa 3 :D Nevem kako jaz napi?em tukaj na forumu ampak vem da se pri tipkanju ve?krat ustavim in premi?lujem kaj je bolje sli?i :P

mazda-323f-18-glx-98.png
Napisano

Men je pa sme?en izraz SERBUS (sli?i se kot servis, Reno npr.)! :P

Nekateri re?ejo samo SEUS, zdej ne vem ali je to okraj?ava ali pa kak?na interna modifikacija! :D

@Patrik, pozabu si kako besedo na "F" npr. da nekaj vklopimo, vi ne boste rekli! :jupiii:

Napisano

Jap... SERBUS je ?e preve?, zadnje ?ase bolj uporabljamo razli?ico SEOS z o-jem :D

Na F? Misli? fklopit? Druga?e imamo tut da nekaj vuj?ne?, ampak to je bolj za v?gati ogenj :)

mazda-323f-18-glx-98.png
Napisano

Sem se spomnil ene fore ki je vrjetno ?e stara, pa vseeno: Kdo ve kako se po te?kem dnevu osve?i Steven Hawkings? :) (sej se mi smili ?lovek po eni strani)

mazda-323f-18-glx-98.png
Napisano

Men je pa sme?en izraz SERBUS (sli?i se kot servis, Reno npr.)! :P

Nekateri re?ejo samo SEUS, zdej ne vem ali je to okraj?ava ali pa kak?na interna modifikacija! :D

Serbus uporabljajo tudi na gorenjskem... je pa to tam, kjer je bil v?asih vpliv Avstrije (lahko tud re?emo avstroogrske) najve?ji saj izhaja iz nem?ke besede serwus (pozdrav).

33112_1.png

Napisano

Tako je Boss, pri nas se zelo pozna vpliv Avstrije, saj je ve?ina na?ih izpeljank iz nem?kega jezika. To se potrdi ?e s tem, da v ve?ih besedah namesto v-ja izgovorimo f :)

mazda-323f-18-glx-98.png
Napisano

Serbus uporabljajo tudi na gorenjskem... je pa to tam, kjer je bil v?asih vpliv Avstrije (lahko tud re?emo avstroogrske) najve?ji saj izhaja iz nem?ke besede serwus (pozdrav).

Servus ima nekoliko starej?i pomen izhaja iz latinske besede, ki pomeni su?enj. Zakaj pa se je za beseda prelevila v pozdrav pa pojasnjuje:

These words originates from the Latin word for servant or slave, servus. The phrase is an ellipsis of a Latin expression meaning, "I am your servant" or "at your service". Servus is the origin of the word serf.

Nikoli ne bom imel toliko znanja, da se tudi od tebe ne bi nekaj nau?il.

Napisano

?e nisi dober govorec, je bolj?e, da si tiho!

Neko hribovsko vasico je prekrila sne?na odeja. Kmetje so s traktorji razrivali sneg in ?istili poti in dvori??a, nih?e pa se ni spomnil, da bi o?istil ?e pot do ?upni??a in cerkve. In tako sta ?upnik in kaplan vzela v roke lopate in se udarni?ko lotila dela. Pri ma?i pa je ?upnik hotel malo potrkati na vest svojih faranov in je pri pridigi dejal:

"Medtem, ko ste vi s traktorji ?istili ceste in dvori??a, sva ga s kaplanom metala na roke..."

Od kar imam Forda, sem postal pešec...

serviser.gif

Napisano

Za na?ga klopkota, da bo vedu :)

Kako ve? da si LJUBLJAN?AN?

ENOSTAVNO...

Stvari ne potrebuje?, ker jih ?e ima?, ker si car.

Se ne utrudi?, niti se ne zmatra?, to je ne-mo-go-?e.

Ni kaj, ni ha, ni ka, ampak je KVA!?

Ne re?e? odidi, ampak odjebi.

Ne pokli?e? nazaj, ne zvrcne?, ampak rufne?!

Ne po?uti? se slabo ampak fura? safr!

Ne ?eli?… ?elje so za male ljudi - ?tajerce. Ti ?e vse ima?!

Ne sprehaja? psa, ampak ?eta? doggija.

Ne osvaja?, ne ?meka?, ampak peca?!

Ne gre? na zabavo ampak na party!!

Ne le?i? na vzglavniku ampak na pov?tru!

Ne re?e? ?ivjo, ola, ?ao…? Ampak preprosto "Kva'j zdej"

Napisano

:vskalo::P hec...mam kr nekaj kolegov iz LJ, pa tut za ostale ne morem re?t da mi pri njih kaj ne pa?e (razen ?e so preve? polni sebe in imajo preve? za povedat ?ez ?tajerce <_< )

Aia...kako ?e gre ona... Sem walk-u dog-a po street-u, pa sm vidu cat-a kok po roof-u climb-a :D (upam da nisem kaj narobe napisal :blush: )

mazda-323f-18-glx-98.png
Napisano

Razlika med dnevom ?ena in no?jo ?arovnic ?

No? ?arovnic je isto kot dan ?ena samo da je pono?i. :hudicek:

Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS.

"Life is too short, to drive slow-shitty cars."

Napisano

Po nekem naklju?ju sre?a Jan?a Tita in ga pozdravi z besedami "pozdravljen veliki diktator" in Tito odgovori "zdravo mali imitator"

33112_1.png

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.