Skoči na vsebino

Tole je pa kr smeh

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

V razred pride ?olski in?pektor in sede med u?ence.

Mlada u?iteljica napi?e na tablo angle?ki stavek in pravi:

No, kdo bi znal to prevesti?

Nih?e se ne javi, potem pa dvigne roko Janezek.

U?iteljica nejevoljno: No, Janezek, povej!

Janezek: Kak?no dobro rit ima, ta bi bila za povaljat

U?iteljica: Saj sem vedela, kaj bo, takoj izgini iz razreda! Gospod

in?pektor, se opravi?ujem.

Janezek vstane in med pospravljanjem torbe pravi in?pektorju za sabo:

Ti pa, ?e ne zna? angle?ko, ne pri?epetavaj!

33112_1.png

Napisano

kva bi z tem skreton nakazu burek nekje na samoforju :D k nebi prcakval :)

S temu ?portnmu filtrom bi se te sli?al do sosedne vasi :ninja:

miataviperfinal.png

"It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."

Napisano

temex... :ninja:

drgac bo pa pocas do tele legende it...ksn zmaj je biu ze zihr pr njemu :D

Insured by mazda mafia you hit me,we hit you ...

qxMGjr2.png

Napisano
Napisano

opa...kamncani zelo zelo zelo radi majo...zmaj zihr ve kje tale standek njegov stoji :D

bi lahk napedenu mazdaski popust na litr kostanja :aaaaa:

Insured by mazda mafia you hit me,we hit you ...

qxMGjr2.png

Napisano

opa...kamncani zelo zelo zelo radi majo...zmaj zihr ve kje tale standek njegov stoji :D

bi lahk napedenu mazdaski popust na litr kostanja :aaaaa:

Matr res bom ?el enkat mal tega gospodina pogledat, da ocenim njegov izdelek. :D

@?mego - borovnice (ne samo borovni?ke oz. borovni?evec) so tudi v litrih, da ne bo? kdaj za?uden. :jezicek:

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano

hehe, to se je tut men dogajal stalno. Viper, se spomne? ko sva zaradi tega problema istega megana 3x prehitela :hohoho:

panoramska.jpg
Napisano

U ja,to so bli cajti :zvizga:

Vsaka ?ola neki stane, ta je ?e pocen in dost pou?na - cevi pod pritiskom se ne razumejo najbol z ve?jim ?tevilom kolen

miataviperfinal.png

"It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."

Napisano

@?mego - borovnice (ne samo borovni?ke oz. borovni?evec) so tudi v litrih, da ne bo? kdaj za?uden. :jezicek:

alo, to je teko?ina :D

Napisano

Ta pa je indijanc!

optimist :blink::aaaaa:

Wait ... Think ... Breathe ... Concentrate ... Put the car in gear ... Floor the throttle ... Burn the rubber ... ZooM-ZooM !!

?e bi nekateri ljudje padli z vi?ine svojega ega, na vi?ino svoje inteligence, padca zagotovo ne bi pre?iveli ;)

Napisano

Za vse ki bi radi pri?paral ....nakup obvezen,jaz bom v avto vtaknil 3 :):vskalo::vskalo:

http://privoscite.si/slovenija/2820/50-pop...-porabo-goriva/

20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!

attachmentzbg1.gif
FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide

Napisano

Za vse ki bi radi pri?paral ....nakup obvezen,jaz bom v avto vtaknil 3 :):vskalo::vskalo:

http://privoscite.si/slovenija/2820/50-pop...-porabo-goriva/

kolega je v avto monteru ?e 5 dodatnih 12V uti?nic ... zdej more 5L bencina 100km iz kestla vn spustit da mu kestla ne odpre ... :hohoho::hohoho::hohoho::hohoho::hohoho:

sam mor? bit pa ?e res budala da to kup? sam me zanima kolk folka je to ?e dejansko kupl :vskalo::vskalo:

Wait ... Think ... Breathe ... Concentrate ... Put the car in gear ... Floor the throttle ... Burn the rubber ... ZooM-ZooM !!

?e bi nekateri ljudje padli z vi?ine svojega ega, na vi?ino svoje inteligence, padca zagotovo ne bi pre?iveli ;)

Napisano
Napisano

V nedeljo bomo nekateri od?li volit na?ega kandidata za predsednika R Slovenije.

Nekateri boste ostali v topli postelji, nekateri boste od?li na Martinovo kosilo, ker bo Martinova nedelja. Veliko ljudi politika ne zanima, vseeno bi vam rad v nekaj stavkih v ske?u, ponazoril, kaj je to politika:

Med kosilom sin Denis vpra?a o?eta: ""Ata, kaj je to politika?"

O?e mu odgovori:

" Vidi? sinko, politika slu?i namenu, da se v neki dr?avi ve, kaj kdo dela. Kot na primer: v na?i dru?ini jaz delam, prina?am denar, jaz sem torej kapitalist. Mama ta denar razporeja, in poskrbi za to, kar potrebujemo - ona je torej vlada. Na?a hi?na pomo?nica opravlja vsa dela po hi?i, ona je torej delavski razred, a dedek je kot sindikat - spremlja, da vse funkcionira.

Vsi ?elimo, da bo tebi dobro, ti si torej na? narod, tvoj mali brat pa je na?a bodo?nost. "A si razumel?, ga vpra?a o?e".

Sin mu odgovori: " nisem prav preve? razumel, moram razmisliti, prespati, ti bom odgovoril zjutraj.

Sredi no?i je Denisa prebudil jok mlaj?ega brata, ki se je pokakal v plenice. Posku?al je zbuditii mamo, ampak ona je spala kot ubita. ?el je v sobo hi?ne pomo?nice, ko vidi tam, kako o?e ska?e po njej in jo kre?e, a dedek sploh ni reagiral, ?eprav je buden sedel na kav?u in gledal TV.

Zjutraj ga o?e vpra?a, ?e je razumel, kaj je to politika?

Denis mu odgovori:

"Normalno, razumel sem. Kapitalisti kre?ejo delavski razred, vlada spi, sindikat je nezainteresiran.

Na narod nih?e ne polaga pozornosti, a bodo?nost nam je v dreku

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.