Skoči na vsebino

Tole je pa kr smeh

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Divje pleme ljudo?ercev v d?ungli ulovi Slovenca in ga vr?e v lonec, da skuhajo juho! Pa ga vpra?ajo, kak?na je njegova zadnja ?elja.

Slovenec, poni?no re?e, da je sicer nima, da pa bi rad vseeno nekaj vpra?al!

"Kaj," ga vpra?a poglavar plemena.

Slovenec: A mate kle SDS ali pa SD?

Poglavar: Ne!

Slovenec: A mate PS, SLS ali pa NSI?

Slovenec: A mate SNS?

Slovenec: A mate ZZZS, 7 regij, 210 ob?in, 30 ministrstev, Avtotehno, Mercator, Vegrad, pa 22% DDV?

Poglavar: Nimamo!

Slovenec: A mate Jan?o al pa Jankovi?a?

Poglavar: Nimamo...?

Slovenec: Pa od ?esa ste pol podivjali, 300 kosmatih!

33112_1.png

Napisano

Saj bi bilo sme?no, ?e ne bi bilo resni?no...

Borut Pahor

Spo?tovani hokejisti, dragi Risi in vsa hokejska ekipa,

eleganca na drsalkah, s katero v teh dneh navdu?ujete, je vredna velikega ob?udovanja in spo?tovanja. Borbenost, sr?nost in ekipni duh, to je to. S pridevniki, ki krasijo va?o igro, zadetke, podaje in obrambe pi?ete besednjak zmage in nas u?ite besed, ki so navdih za nas vse. Hvala vam, dragi fantje, da ste na?o dr?avo postavili na najelitnej?i zemljevid tega ?porta.

Zaradi vas Slovenija za hokejski svet nikoli ve? ne bo neznanka. Z vami se veseli in na vas je ponosna vsa Slovenija. Sre?no ?e naprej! ?e glasneje bomo navijali za vas!

Igor Polajnar

Dragi Borut! ?e bi ti, tvoje kolegice in kolegi politiki, imeli vsaj desetino srca in jajc na?ih spo?tovanih ?portnic in ?portnikov, gasilcev, vojakov/ navadnih policistov in delavcev - bi v tej dr?avi vladali red, spo?tovanje, po?tenje in blagostanje. Sedaj pa se na njih spomnite samo takrat, ko vam je to v korist..... In to ni lepo. Njihov uspeh je rezultat njihovega trdega dela, njihove volje in odrekanja. Njih in njihovih star?ev, trenerjev... Na?a bleda domovina Slovenija, pa denar ?e vedno poklanja tajkunom, opro??a kraje svojim prijateljem in to na ra?un slabo pla?anih delavcev in upokojencev. Namesto, da z zastavo maha? po svetu, bi raje doma z drogom u?gal po lopovih in bednikih , ki pijejo zadnje kaplje krvi in dostojanstva slovenskega naroda.

Od kar imam Forda, sem postal pešec...

serviser.gif

Napisano

V dolenjski vasici ima ?upnik z vsemi ?enskami skriti dogovor: ko se mu ?elijo izpovedati o pre?u?tvu, re?ejo, da jim je spodrsnilo pri

vodnjaku.

?ez kak?no leto ga zamenja novi ?upnik. Ko na spoved pride prva ?enska in spregovori o tem, kako ji je spodrsnilo, jo duhoven zaskrbljeno vpraą?: "A ste se po?kodovali?" "Nisem,"se

nasmehne gospa, "vse je v redu." Potem na spoved pride ?e vse polno ?ena, ki so zgrmele

pri vodnjaku.

?upnik se odlo?i, da bo nemudoma ukrepal glede nevarnega vodnjaka in se napoti k ?upanu. Ta je seznanjen s skritim geslom, zato ga popade smeh: "Dragi pater, ni? ne skrbite, vodnjak ni noben problem."

?upnik smrtno resno: "No, vi se kar hecajte, a va?a ?ena je ?e trikrat padla."

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano

Gre blondinka pozimi na ribolov. V led zvrta luknjo in ho?e za?et, ko z neba zasli?i glas: »tukaj ni rib«. Odide malo naprej, znova zvrta luknjo, da bo za?ela lovit in spet z neba: »tukaj ni rib«. Ker gre v tretje rado, se odlo?i, da bo poskusila ?e na drugi strani ledene ploskve. Izbere primeren kraj, zvrta luknjo, pripravi palico, skoraj ?e vr?e trnek ko z neba zadoni: »pravim ti, da tukaj ni rib«. Blondinki prekipi in se zadere nazaj: »kdo mi to govori? A si Bog ali kaj?«. Z neba se zasli?i: »ne, jaz sem napovedovalec v hokejski dvorani in pusti led pri miru!!«.

U?i mama svojega malega morskega psa, kako naj lovi. Tako priplavata

do neke osamljene pla?e in mama re?e:

>>Najprej priplava? v bli?ino ?loveka in naredi? dva kroga okrog njega.

Potem se malo oddalji?, spet na hitro priplava? in ga udari? z repom,

da leti po zraku.

Potem ponovno priplava? do njega in samo malo zagrize? vanj. Nato

naredi? ?e manj?i krog okoli njega in ga poje?.<<

Zatem pa vpra?a mali morski pes: >>Zakaj bi zgubljal toliko ?asa,

zakaj ga takoj ne pojem?<<

Za vse vaše ideje urejanja okolice   www.gabioni.si

post-24-0-89526200-1520847770_thumb.png

34419_1.png  33631_1.png 34319_1.png

Napisano

?lanek, objavljen v angle?kem ?asopisu :

Na vpra?anje Koliko oseb vzdr?ujete ? je neki dav?ni zavezanec zapisal :

1. 2,1 miliona ilegalnih priseljencev

2. 4,4 miliona nezaposlenih

3. 900.000 kriminalacev v 85 zaporih

4. 650 kretenov u Parlamentu in

5. celo Evropsku komisijo

Osebje administracije mu je vrnilo prijavoz komentarjem da je njegov odgovor

nesprejemljiv.

Dav?ni zavezanec je nato vpra?al : Ali sem morda katerega pozabil napisati ?

33112_1.png

Napisano

otro?ke izjave

Raje imam mamino sestro kot svojo. Mamina sestra je moja teta, moja sestra mi ni pa ni?.

Moja mama ima otro?i?ka v trebuhu, samo ne vem kako ga je pogoltnila.

Na mame se ne vpije, mame so koristne.

Ko se dva zaljubljena prvi? poljubita, takoj padeta in se ne dvignega najmanj eno uro, lahko pa tudi ve?.

Polotok je otok, ki ?e ni do konca napravljen.

Babica je debela, ker je polna ljubezni.

Jaz bi tako rada imela ?e enega brata, pa mama uporablja tampone.

Starej?i ko je ?lovek, dra?ji so njegovi zobje.

Deklice ne morejo stoje lulati, ker se nimajo za kaj dr?ati.

Enkrat sem bila tako bolna, da sem imela 40 kil temperature.

A morajo mame tudi jesti travo, da jim iz prsi prite?e mleko?

Na Marsu je ?ivljenje. A to je samo hipotenuza.

Izraelci so napravili zlato tele, ker niso imeli dovolj zlata za zlato kravo.

?vi?arske krave imajo prete?no za izdelavo ?okolade.

Prebivalci Sardinije se imenujejo Sardine.

Da je res dobra, mora biti medicinska sestra popolnoma sterilna.

Zdravniki pravijo, da so smrtonosne bolezni najhuj?e.

Ko se je rodil moj mlaj?i brat, so ga morali dati v akumulator.

Metulj je insekt, iz dru?ine helikopterjev.

Najbolj koristna ?ival je svinja. Od nje lahko vse uporabimo, meso od spredaj in zadaj, ko?o za ?evlje, ??etine za ??etke in ime za zmerjanje.

Razlika med vasjo in mestom je ta, da je trava v vasi iz enega dela, v mestu je pa prekinjena.

Akvarij je malo stekleno morje, kjer ?ivijo doma?e ribe.

Alimentacija je pla?a za otroke, ko se o?e odseli.

Posvojitev je bolj?a od rojevanja. Tako lahko star?a sama izbereta otroka in jima ni treba imeti tistega, ki sta ga dobila.

post-133-1393512723_thumb.gif

33112_1.png

Napisano

Slivka, tale je o?tno taprav Kamn?an in citira na?ega ?upana. :D

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano

U?iteljica vpra?a u?ence, kaj so po poklicu njihovi o?etje. Otroci odgovarjajo: nekdo je po?tar, drugi in?enir, tretji predavatelj na univerzi. Tako vsi predstavijo svoje o?ete, le Janezek je neobi?ajno tiho. Takrat ga u?iteljica vpra?a:

“Janezek, kaj je pa tvoj o?e po poklicu?”

Janezek ji odgovori:

“Moj o?e je striptizer v gej klubu, in za denar ple?e pred ostalimi mo?kimi. V?asih, ko mu dobro pla?ajo najame sobo v hotelu in tudi spi z njimi.”

U?iteljica v ?oku odpelje Janezka iz u?ilnice in ga vpra?a:

“Janezek, je to kar si povedal resnica?”

Janezek ji odgovori:

“Seveda ne. Moj o?e je poslanec v dr?avnem zboru Republike Slovenije, ampak me je bilo sram priznati pred vsemi so?olci.”

serviser.gif

Napisano

V Sloveniji se dogaja, kar se pa? dogaja in Janezu je prekipelo. Vzame pi?tolo, vendar se spomni, da so v Ljubljani povsod varnostniki. Malo pomisli, gre v zlatarno in kupi zlate uhane. In se odpravi v Ljubljano.

Na vhodu ga ustavi policaj:

- "Kam pa kam, Janez?"

- "Na?i Alenki Bratu?ek nesem tele uhane za darilo." In poka?e zlate uhane.

Policaj ga spusti naprej, nato pa opazi pi?tolo za pasom:

- "Hej, Janez, kaj ti bo pa pi?tola?"

- "Da ji bom preluknjal u?esa..."

serviser.gif

Napisano

> ?ena dolazi kući i na vratima vidi natpis:

>

> - Prodaje se ?ena. O?uvana. Cijena: 50.000 kuna -

> Bijesna po?inje da vi?e na mu?a:

> - Zar tako? Tako si me jeftino procijenio?

> - Pa za?to, ?eno, cijena je realna. 60 kg ?ive vage po 500 kuna je

> 30.000, plus prsten na ruci 20.000, to ti je ukupno 50.000 kuna.

> - Dobro - ka?e ?ena.

>

> Sutradan mu? na vratima vidi natpis:

>

> - Prodaje se mu?, drugi vlasnik, malo kori?ten. Cijena 50 kuna -

> - Tako ti meni? - bjesni mu?. - Ja tebe procijenio na 50.000 a ti mene na samo 50 kuna! To je apsurdno!

> - Naprotiv - ka?e ?ena. - Sve je u redu sa kalkulacijom. Dva jaja po 15 kuna, to ti je 30 kuna i 20 kuna za ćevap?ić!

33112_1.png

Napisano

Ko te obi??e ljubica, to ve naenkrat ves blok.

Ko ti pa vlomijo, pa ni nih?e ni?esar videl ali sli?al.:)

serviser.gif

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• Verjetno, da ne, ker človeka ne smeš ubit tud če je pijan in nakokan.    Ampak se pa vseeno ne bi čudil, da bo kakšen pravosodni saltomortale, tko k recimo pri tisti Diskoteki Lipa, kjer so se "zadovoljili" le s procesiranjem lastnikov ne pa tistih, ki so neposredno povzročili smrt, ko so od zadaj porivali ljudi, da so stisnili uboga dekleta.
    • Mene pa jezi, da mi v telefonskem imeniku zraven telefonskih številk ne izpiše še imen. Oziroma, za nekater izpiše, za nekatere pa ne. V čem je finta nimam pojma. V prtlajžniku pa me moti, da ni kljukic za obesiti nakupovalnih vrečk (spet nepotrebno šparanje) in da ni nikjer prostora za dat noter ali nekam pripeti prve pomoči. Potem pa to leži nekam v tri dni in tako majhen in nepraktičen prtljažnik naredi še bolj neuporaben. Desko pa itak imam shranjeno v garaži, da pridobim vsaj malo prostora.  
    • Verjamem ampak z malo več matre.... 
    • Čestitke za nakup, velik varnih km in naj ti dobro služi 
    • Bodo imeli gorila glass ekrane, ki bodo zdržali silo 34G in bodo neuničjivi, ko bo avto za odpis (totalka), bo ekran še vedno predvajal netfilx film. 🤣
  • Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)

• Ni prijavljenih registriranih uporabnikov
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.