Skoči na vsebino

Tole je pa kr smeh

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Dve sosedi srednjih let se pogovarjata o svojih napakah in slabostih.
Prva prizna: »Nekoliko sem nečimrna. Pogosto se ogledujem v ogledalu.«
Druga na to: »Nečimrna? Jaz bi prej rekla, da si pogumna, da si upaš to početi!«

Od kar imam Forda, sem postal pešec...

serviser.gif

Napisano

Ko se vračata z obiska pri sosedu, pravi gospa Novakova svojemu možu: »Ali si videl? Najin obisk je Kovačevim dobro del. Ko sva prišla, so bili slabe volje, ko sva odhajala, pa so bili vidno zadovoljni!«

serviser.gif

Napisano

Kadet v policijski šoli nikakor ne razume matematike z negativnimi številkami. Pa mu profesor poskuša pomagati in bolj nazorno razložiti:

- "Na avtobusu je 25 potnikov. Na prvi postaji jih izstopi 10, na drugi postaji jih izstopi še 10 in na tretji postaji jih spet izstopi še 10. Koliko potnikov mora na četrti postaji vstopiti, da bo avtobus prazen?"

serviser.gif

• 2 tedna kasneje...
Napisano

Zadnje čase je veliko govora o bolezni Covid-19 in testiranjih na to bolezen. Obstaja pa čisto enostaven način, da se za bolezen Covid-19 testirate sami:

1.) V kozarec nalijte priljubljeno alkoholno pijačo. Nato povohajte. Če vonjate, najverjetneje niste okuženi.

2.) Popijte ta kozarec priljubljene alkoholne pijače. Če okušate, je to samo še dodaten znak, da res niste okuženi.

Jaz sem se včeraj 9-krat testiral. No, danes bom moral testiranje ponoviti, ker sem imel glavobol - kar je ravno tako eden od simptomov bolezni Covid-19...

serviser.gif

Napisano

C34543B1-CC76-4D8C-9999-0A3D17896577.thumb.jpeg.89459258f261166bfa09d9e65bb1507a.jpeg

lp

Thomas

image.png
              mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura

Poraba (bencin)                        Poraba (elektrika)

Mazda CX-60 Startup animation2.gif

Napisano

Avstrijcem sem plačal, da so me namestili v LAGER. Foto dokaz :)

Lenovo_A1000_IMG_20200822_165238.jpg

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano

Ampak Jelko Kacin pa je maher. Dobro, počistil je svoj bazen, ampak Hrvatom je pa spucal celo obalo...

• Haha 4
  • Začuden 1

serviser.gif

• 2 tedna kasneje...
Napisano
Dva osnovnošolca se pogovarjata
- "Želim si, da bi se rodil pred 2000 leti."
- "Res? Zakaj pa?"
- "Veš, koliko manj zgodovine bi se moral učiti..."

serviser.gif

Napisano
Po kontrolni nalogi se učitelj matematike jezi:
- "Tole je slabše kot zanič! 75% vas je pisalo enko!"
Oglasi se Janezek:
- "O, počasi, počasi, učitelj, saj toliko nas sploh ni v razredu..."

serviser.gif

Napisano
Vodič vodi turiste po stolnici svetega Petra v Kölnu in jim razlaga znamenitosti. Na koncu komentira:
- "Ja, ja, včasih so pa znali graditi za večnost."
Turist odgovori:
- "To že, ampak eno napako so pa naredili."
- "Kakšno pa?"
- "Katedralo so zgradili daleč od letališča."

serviser.gif

Napisano (urejeno)

Joj,danes sem ugotovil,da sem si do "korone" slabo umival roke.Si jih danes razkužim in na njih zagledam švingelc iz osnovne šole!:o

Popravljeno od Bini
  • 2 tedna kasneje...
Napisano

Dober ljubimec je kot dober detergent: delovat mora hitro, prodirat globoko, prijetno dišat in, kar je najpomembnejše, ne sme puščat sledi...

serviser.gif

Napisano

- "A, torej pravite, da ste glasbenik. Kateri inštrument pa igrate?"

- "Ja, v orkestru prvo, doma pa drugo violino..."

serviser.gif

Napisano

- "Mah, z ženami je pa res križ. Moja je nezanesljiva kot vreme."

- "To ni še nič. Moja je nezanesljiva kot vremenska napoved..."

serviser.gif

Napisano

image.png.b4567d85509b55b32a1e84a9370d2195.png

• Všeč 1
  • Haha 1

lp

Thomas

image.png
              mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura

Poraba (bencin)                        Poraba (elektrika)

Mazda CX-60 Startup animation2.gif

Napisano

Po celem svetu so uporabljali zaščitne maske za ENKRATNO uporabo. Zdaj, v času pandemije, pa so šivilje sedle za stroje in sešile pralne zaščitne maske za večkratno uporabo.

Po celem svetu uporabljajo kondome za ENKRATNO uporabo. Bi mogoče lahko šivilje... ... ...

• Všeč 2
  • Haha 1

serviser.gif

Napisano
pred 32 minutami je Slivka napisal:

Po celem svetu so uporabljali zaščitne maske za ENKRATNO uporabo. Zdaj, v času pandemije, pa so šivilje sedle za stroje in sešile pralne zaščitne maske za večkratno uporabo.

Po celem svetu uporabljajo kondome za ENKRATNO uporabo. Bi mogoče lahko šivilje... ... ...

So že nekje reciklirali rabljene. Baje, da so jih aretirali. 

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• povej več, a si že imel tak projekt pa te je zdaj sesulo in ti je zdaj žal? se mi zdi, da nekaj veš 
    • Ja, jurja na kvadrat bo kar pravilna ocena po moje. Kot so drugi že rekli tule. Jaz sem tudi šel dograjevati hišo iz leta 85 in je zdaj dvostanovanjski objekt na lokaciji, ki jo danes ne dobiš kar tako samoumevno - bližina Celja, avtocesta 5 min stran, vse stvari na dosegu roke, otroci lahko (že) sami hodijo po dejavnostih. Ne govorim o neki Ljubljani, pa vseeno, saj vemo kako je z bajtami in cenami danes. Več faktorjev špila tu.   Zgodba je tudi drugačna kot včasih. Danes je glavno da se zapufajo ljudje in da je čez eno leto fertik. Včasih se je pa lepo 10 let delalo in se je počasi naredilo. Malo smo to tudi pozabili. Res je pa, da danes pri vsej izbiri in dopaminskih šusih od drugje je težko glavo v stvar spraviti.   Sam sem si dal kar zalogaj. Začetni objekt velikost cca. 300 m2 neto sem dozidal in ga spremenil v dvojček 220 m2 + 170 m2 skoraj brez kreditov in z veliko lastnega dela in predvsem načrtovanja s tem, da sem v objektu skozi živel. Se pa lahko v prihodnosti lastništva urejajo posebej če je treba.   O mojem porabljenem času za ta projekt zadnjih 10 let pa raje ne bi govoril. Poleti 2022 in potem še celo 2023 sem bil čisto sesut, pa še iz projektov v firmi se nisem videl. Sem pa tehnik po duši in imam OCD s prefekcionizom, tako da vemo kako potem to gre. 🤪
    • Ampak fertik bajto za 120.000. 
  • Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)

• Ni prijavljenih registriranih uporabnikov
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.