Tole je pa kr smeh
Ustvari kratki URL
-
Zadnja sporočila
-
A je danes kakšna polna luna? Ker dan se je začel ... ... ... Dve sodelavki se pogovarjata pri kavi, nista pa opazili, da jaz prihajam zadaj. Pa slišim, kako ena reče drugi: - "Si potem šla s tistim tipom na večerjo?" - "Ja." - "In kje se je končalo?" - "Pri njemu." - "Pa daj no, povej več, al je blo tko slabo?" - "Mah, jaz sem pokadila debelejši džoint, kot je bil njegov..."
-
Odvetnik umre in pride pred nebeška vrata. Razočaran opazi, da je pred njim več tisoč ljudi, ki čakajo, da stopijo pred svetega Petra. Na njegovo presenečenje sveti Peter zapusti svojo mizo pri vratih, pride do njega in ga toplo pozdravi. Nato ga s svojim pomočnikom prime za roke, pospremi na začetek vrste in posede na udoben stol. Odvetnik presenečeno: - "Nič nimam proti vsej tej pozornosti, ampak zakaj sem pa jaz tako poseben?" Sveti Peter modro: - "Sešteli smo vse ure, ki ste jih zaračunali svojim strankam, in ugotovili, da ste stari vsaj 193 let. Starost, vredna spoštovanja..."
-
V čakalnici pred nebeškimi vrati se neka duša glasno smeje. Nebeški vratar jo opozori, naj se pomiri, toda duša se smeje kar naprej. Pa vpraša sveti Peter: - "Pa kaj je tako smešnega?" Pa duša smeje se odgovori: - "Oh, jaz sem že pol ure tukaj, spodaj pa me še vedno operirajo..."
-
To je Mazda prodajala pod 1.3 😅 review Avtomagazin Naj dobro služi. Nam je. 🙂
-
1349ccm je bencin; 63kw, letnik oktober 2009, naj bi bil fejst varčen motor.
-
-
Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.