Slivka Napisano 1. marec, 2024 Prijavi Napisano 1. marec, 2024 - "Janez, kaj pa ti delaš v službi?" - "Osem ur razmišljam, kako bi popoldan kje kaj zaslužil..." 2 Citiraj
Slivka Napisano 1. marec, 2024 Prijavi Napisano 1. marec, 2024 Tudi na pošten način se da obogateti! Toda kaj, ko je življenje tako kratko... 1 Citiraj
Boss Napisano 1. marec, 2024 Avtor Prijavi Napisano 1. marec, 2024 dne 1. 3. 2024 ob 9:30 je Slivka napisal: - "Janez, kaj pa ti delaš v službi?" - "Osem ur razmišljam, kako bi popoldan kje kaj zaslužil..." Razširi A ta Janez je dohtar? 2 Citiraj
Slivka Napisano 1. marec, 2024 Prijavi Napisano 1. marec, 2024 - "Kaj si pa ti tako slabe volje?" - "Kaj bi ne bil! Iskal sem službo, dobil sem pa delo..." 1 Citiraj
Slivka Napisano 1. marec, 2024 Prijavi Napisano 1. marec, 2024 K uredniku lokalnega časopisa pride neznan človek in reče: - "Imam novico za vas. Na hribu se je prevrnil tovornjak. Ko je drvel po strmini, je porušil hišo." - "Taka novica ni zanimiva niti zame niti za moj časopis." - "Morda pa bo, če vam povem zgodbo do konca. Tovornjak je bil moj, hiša pa vaša..." 1 1 Citiraj
Slivka Napisano 1. marec, 2024 Prijavi Napisano 1. marec, 2024 - "Milan, odpuščen si." - "Zakaj? Saj nič nisem storil!" - "Ravno zaradi tega..." 1 Citiraj
Slivka Napisano 1. marec, 2024 Prijavi Napisano 1. marec, 2024 - "A je tu dovoljeno kaditi?" - "Ne." - "Ja, od koga pa so potem ti ogorki v pepelniku?" - "Od tistih, ki niso nič vprašali..." 1 Citiraj
Slivka Napisano 4. marec, 2024 Prijavi Napisano 4. marec, 2024 Mali oglas: Izgubil sem delo. Kdor ga najde, naj ga kar obdrži, jaz potrebujem tako ali tako samo plačo... 1 Citiraj
Slivka Napisano 4. marec, 2024 Prijavi Napisano 4. marec, 2024 - "Janez, zadnjič si nadrl svojega šefa, ane?" - "Da." - "In kako se je zadeva končala?" - "Moj šef je sedaj čisto drug človek." - "A res?" - "Seveda, službo sem zamenjal..." 1 Citiraj
Slivka Napisano 4. marec, 2024 Prijavi Napisano 4. marec, 2024 - "Šef, poslušajte. Že deset let delam v tej tovarni, pa še nikdar nisem prosil za povišanje plače." - "Res je. In vi si zapomnite to, da tako dolgo delate v tej tovarni iz točno tega razloga..." 2 Citiraj
Slivka Napisano 4. marec, 2024 Prijavi Napisano 4. marec, 2024 Vajenca skozi ključavnico gledata, kako se mojster z ženo valja po kavču v dnevni sobi. - "To pa mora biti zelo prijetno delo." - "Zakaj tako misliš?" - "Ker če bi bilo kaj zoprnega, bi naju poslal..." 1 Citiraj
Slivka Napisano 4. marec, 2024 Prijavi Napisano 4. marec, 2024 - "Danes sem kot lev planil v šefovo pisarno, z roko udaril po mizi, da so vsi papirji skočili kvišku ter zakričal, da zahtevam višjo plačo!" - "Končno si zbral vsaj malo poguma. In kaj je rekel šef?" - "Nič, to je bila šele generalka. Šef ima danes dopust..." 2 Citiraj
Slivka Napisano 4. marec, 2024 Prijavi Napisano 4. marec, 2024 Direktor pokliče delavca v pisarno in mu reče: - "Veste, da sicer nerad mešam delo in svoje zadovoljstvo. Toda tokrat bom naredil izjemo. Odpuščeni ste!" 1 Citiraj
Slivka Napisano 5. marec, 2024 Prijavi Napisano 5. marec, 2024 - "Ženka, povej mi, kako to, da so ti že spet zvišali plačo?" - "Možek, tudi če ti povem, si ti s tem ne bi mogel prav nič pomagati..." 1 Citiraj
Slivka Napisano 5. marec, 2024 Prijavi Napisano 5. marec, 2024 Nekje na Gorenjskem: - "Kje pa vi delate?" - "V železarni." - "A z verigami?" - "Ne, lahko se svobodno premikamo... " 1 Citiraj
Slivka Napisano 5. marec, 2024 Prijavi Napisano 5. marec, 2024 - "Enkratno službo imam! Samo en dan sem delal, pa so mi že dali dvajset tisoč evrov!" - "A si postal predsednik uprave?" - "Ne - kurir na banki..." 1 Citiraj
Slivka Napisano 5. marec, 2024 Prijavi Napisano 5. marec, 2024 - "S čim se pa ti preživljaš?" - "S svojimi lastnimi rokami." - "To že, zanima me kaj delaš?" - "Ploskam, ko šef pove svoje mnenje..." 1 Citiraj
Slivka Napisano 5. marec, 2024 Prijavi Napisano 5. marec, 2024 - "Šef, mislim, da vas nekdo kliče." - "Misliš? Izjasni se! Ali hoče govoriti z mano ali ne?" - "Ne vem. Najprej je vprašala, če je to naše podjetje, nato pa je rekla, naj ji na telefon dam starega osla... " 2 Citiraj
Slivka Napisano 5. marec, 2024 Prijavi Napisano 5. marec, 2024 - "Zakaj si pa ti zaprt?" - "Iz gostilne sem šel naravnost v avto. Pa ti?" - "Jaz pa ravno obratno. Z avtom sem šel naravnost v gostilno..." 1 Citiraj
Slivka Napisano 5. marec, 2024 Prijavi Napisano 5. marec, 2024 - "Spregledali ste znak stop!" - "Oprostite, danes sem prvič v tem mest, pa..." - "Kaj pa če bi podrli kakšno žensko?" - "To pa ne bi bilo prvič..." 1 Citiraj
Slivka Napisano 5. marec, 2024 Prijavi Napisano 5. marec, 2024 (urejeno) Kakšna je razlika med slabim strelcem in slabim šoferjem? Slab strelec vse zgreši, slab šofer pa vse zadene... Popravljeno 5. marec, 2024 od Slivka 1 Citiraj
Slivka Napisano 5. marec, 2024 Prijavi Napisano 5. marec, 2024 - "Dragi, ko sem se vračala iz službe, sem na cesti srečala najino hčerko." - "Ja, kaj pa je to takega, če si srečala njo?" - "Nič. Hotela sem ti samo reči, da sta oba avtomobila na odpadu..." 1 Citiraj
Slivka Napisano 5. marec, 2024 Prijavi Napisano 5. marec, 2024 - "Kaj si pa ti tako slabe volje?" - "Žena je napačno parkirala in mora zdaj plačati 20.000€." - "Ja, kje je pa parkirala?" - "V Hoferjevi izložbi..." 1 Citiraj
Slivka Napisano 6. marec, 2024 Prijavi Napisano 6. marec, 2024 Na sodišču se zagovarja kmet, ki je zaradi svoje malomarnosti pri vožnji s traktorjem izgubil ženo: - "In kdaj ste opazili, da žene nimate več ob sebi?" - "Ko je postalo vse nekam sumljivo tiho..." 2 Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.