Tole je pa kr smeh
Ustvari kratki URL
-
Zadnja sporočila
-
Aja pa še to... Tale Taubi je men čist zjebal tradicijo in zdaj bom moral razmišljat kaj naj fotru kupim za RD. Ker ga ma konec januarja je vsakič dobil vinjeto za darilo in je bil problem rešen. Pol pa pride en Taubi pa pa prav o ne ne ne , vinjeto podaljšujem za 4 mesece. A ne bi bila bolj logična razlaga, da bi vsem, ki podaljšajo vinjeto v roku enega leta zaračunali namesto 117€ le 77€. Tako bi vsi dobili popust brez izjem pa četudi bi moral kupiti vinjeto 10 dni pred začetkom, boš pač popust uveljavil takoj po koncu. Velja pa le v primeru, da imaš aktivno staro vinjeto v 2025.
-
Od Freedom988 · Napisano
Iskrena hvala vsem za odgovore do sedaj. Glede čričkov verjamem, da zna biti moteče (sama imam čričke tudi v mojem Yarisu, ampak to rešujem tako, da dam radio bolj na glas 😁). Me bolj zanima ta težava z odklepanjem/zaklepanjem vrat. Na mojih avtih do sedaj sem imela klasično centralno zaklepanje in nikoli ni bilo nobenih problemov (gumb na ključi odkleni - avto se odklene in zakleni - avto se zaklene). Kolikor sem brala imajo novi avtomobili (tudi Mazda) nek sistem, da ko se približuješ avtu ali oddaljiš, da se to samodejno odklepa/zaklepa in posledično se dogaja, da zataji kot to opisuje gospod GregorV. Kaj se da ta funkcija izklopiti? Torej, da moraš stisnit na gumb na ključu, da se avto odklene/zaklene? Mene bi to delalo živčno, da ne vem, če se je avto zaklenil ali ne in pol greš nazaj do avta, ker želiš preveriti, če si zaklenil avto in se ti v bistvu odklene, ker si preblizu avta s svojim ključem. Obstaja možnost, da ključ nastaviš na klasično centralno zaklepanje? In še eno vprašanje ... ti motorji 2.5 140hp imajo deaktivacijo cilindrov, včeraj zvečer sem brala, da so imele začetne Mazde CX30 letniki 2020 do 2022/23 težave z motorji zaradi pokanja tesnila glave motorja (o tem so pisali uporabniki večinoma na ameriškem trgu), nekaj tudi v Evropi. Zanima me, če je kdorkoli izmed vas imel kdaj s tem težave? Kolikor sem uspela razumeti se to ponavadi začne med 30 in 60 tisoč prevoženimi kilometri. Sama osebno bi želela imela mir glede takšnih okvar do najmanj 100 tisoč km. Je realno pričakovati, da bo temu res tako? Kot sem že omenila, do sedaj sem vozila ˝trotl ziher˝ avtomobile in se ne želim nasankati. Čričke in občasne porodne težave glede motorčkov v ogledalih se da preživeti ... to, da ne veš ali se avto zaklene/odklene ali se noče zakleniti/odkleniti ali da ti lahko gre motor v maloro pa je že velik problem. Iskrena hvala vsem za odgovore že vnaprej. P.S. glede pospeškov in da ne morem pričakovati Formule 1 mi je jasno in me ne skrbi, sem do sedaj vozila vedno atmosferske bencinarje brez turbine in sem z njimi več kot zadovoljna. @GoB za ljubosumje moje boljše polovice pa tudi ni težav, se bo namreč tudi ta polovica vozila s tem avtom in je obema všeč :D.
-
-
Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.