Na Alfi sem imel tovarniško spredaj ATE, zadaj TRW.
Namesto finega praha, so bili taki večji koščki praha, ki se jih je izredno težko ščistilo iz feln.
Ostalo je bilo ok.
Pozdravljeni,
ker so tukaj ravno omenjene EBC zavore, naj omenim, da sem imel 2 kompleta "yellow stuff" na CX-5, so vredu, ni tresenja, zaviranje je ok, prahu tudi ni preveč. Ker pa niso ravno poceni, nek presežek pa tudi ne, sedaj gledam za TRW kompletom. Ima kdo kakšne izkušnje? Vzel bom v tujini, ker cene pri nas so me kar malo sezule, v prilogi diski v košarici pri nas in v tujini, vem da se pri nas dobi še kakšen popust,... pa vseeno, razlika je očitna.
lp, Samo
Vsako leto, a ste normalni Js mam na mazdi še originalne, stara je že skoraj 7 let xD
Ful je odivsno od uporabe, js dejansko zelo malo kilometrov naredim v dežju/snegu.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.