Boss Napisano 7. november, 2024 Avtor Prijavi Napisano 7. november, 2024 Ja bi rekel, da res rab. Citiraj
FuManchu Napisano 7. november, 2024 Prijavi Napisano 7. november, 2024 pred 28 minutami je Boss napisal: Ja bi rekel, da res rab. Ko jih daš v usta ne boš žvižgal zraven. Torej so dost veliki😁 Citiraj
Boss Napisano 7. november, 2024 Avtor Prijavi Napisano 7. november, 2024 Pa sej je ljubica, sama ugotovila, da rab večje Pa ne glede al bo kdo žvižgal zraven al pa ne. Citiraj
Slivka Napisano 8. november, 2024 Prijavi Napisano 8. november, 2024 Kaj naredi šofer, ko ga zapusti žena? Vrže v drugo... 3 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano 8. november, 2024 Prijavi Napisano 8. november, 2024 Uleti ekipa v bar, pride natakar in vpraša: - “Kaj vam prinesem?” Prvi: - “En Cuba Libre; pa ta veliko slamco…” Drugi: - “En Mojito, pa ne preveč ledka not..” Tretji: - “En kapučinček v kozarčku pa mau več pence... Pa kozarčk vode…” Četrti tiho… Nakar ga natakar pobara: - “Pa vam?” Tip pogleda natakarja: - “En tavelk pir mi prnes. Pa kr na ono mizo dej. Čist slučajno sm se s temi tremi pedri vsedu…” 2 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano 8. november, 2024 Prijavi Napisano 8. november, 2024 (urejeno) Evo, volilne obljube se bodo izpolnile: kmalu bomo živeli kot v raju: goli in bosi, nad vsemi pa bo letal golobček... Popravljeno 8. november, 2024 od Slivka 1 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano 8. november, 2024 Prijavi Napisano 8. november, 2024 Ko vidim kakšno luštno mladenko, zraven mene pa stoji žena - rečem ženi: - "Glej, kakšna kmetavzarka." In potem si jo lepo skupaj ogledava... 3 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano 8. november, 2024 Prijavi Napisano 8. november, 2024 Zanimivi so mi ljudje, ki se zmrdujejo nad "vonjem podeželja" - a se veselo slikajo s hamburgerji, čevapi in ostalimi mesnimi dobrotami... 1 1 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano 10. november, 2024 Prijavi Napisano 10. november, 2024 2 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano 11. november, 2024 Prijavi Napisano 11. november, 2024 Nespameten človek bo jamral nad luknjo v žepu. Pameten bo luknjo izkoristil, da se počoha po jajcih... 1 2 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano 11. november, 2024 Prijavi Napisano 11. november, 2024 - "Ke boš pija?" - "Pivo." - "V glaži al točeno?" - "V glaži." - "Laško, Union, Tuborg, Heniken, Kozel, Staropramen?" - "Lehko v totem vrstnem redi, ja..." 5 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano 11. november, 2024 Prijavi Napisano 11. november, 2024 Demokracija je, ko te pošlje nekdo v 3 pm, ti greš pa tja, kamor tebi paše... 2 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano 11. november, 2024 Prijavi Napisano 11. november, 2024 Če želite pošteno ženo jo iščite na Pošti. Če pa želite fino pa na Finskem... 1 1 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano 12. november, 2024 Prijavi Napisano 12. november, 2024 V horoskopu mi piše, da potrebujem oddih in potovanje. Zdaj pa, da samo še napišejo, kje dobim denar, pa so vse zadeli... 1 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano 12. november, 2024 Prijavi Napisano 12. november, 2024 N sprehodu sem srečal svojega zobozdravnika, pa me vpraša, kako kaj zob. Zdej sem pa prav firbčen, kako je, ko se srečata ginekolog in njegova pacientka... 4 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano 12. november, 2024 Prijavi Napisano 12. november, 2024 - "Stari, a je kaj novega?" - "Ah, žena me vara." - "Stari, vprašal sem te, če je kaj novega..." 2 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano 12. november, 2024 Prijavi Napisano 12. november, 2024 Zjutraj vedno peljem sina s seboj. Prideva v službo, pri meni počaka pol ure, nato odpešači teh deset minut do svoje šole. Danes mulc nekaj ni "naštelan po standardu" in mu rečem: - "Malo pazi na obnašanje." Pa mi mulc odgovori: - "Za vse reklamacije se obrni na proizvajalca..." 2 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano 12. november, 2024 Prijavi Napisano 12. november, 2024 Danes bo en "ta pravi dan", že vidim... Se pogovarjamo in sodelavka pojamra: - "Dva meseca skoraj nič ne jem in vsak dan se v fitnesu potim. In pričakujem, da mi bo ožje krilo prav. Realnost je pa, da mi je ožje krilo še vedno preozko, so mi pa vsi modrci ratali preveliki..." 2 1 1 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano 12. november, 2024 Prijavi Napisano 12. november, 2024 Me pokliče žena na mobitel: . "A lahk govoriš?" - "Ja." - "Potem pa poslušaj…" 1 4 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano 12. november, 2024 Prijavi Napisano 12. november, 2024 Malo klepetamo tu v službi in ena sodelavka reče: - "Na morju je bilo pa drago." Pa druga odgovori: - "Razumite že enkrat: ni drago na morju, drago je na obali..." 1 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano 12. november, 2024 Prijavi Napisano 12. november, 2024 Razlaga soseda dogodek izpred nekaj mesecev: - "Odprem okno, da komar odleti ven, pa uleti noter deset muh, trije čmrlji in sosed..." 1 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano 13. november, 2024 Prijavi Napisano 13. november, 2024 Pri naših politikih sploh ni vse tako slabo. Plače imajo dobre... 1 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano 13. november, 2024 Prijavi Napisano 13. november, 2024 Kaj je to ženska amnezija? Uleti na FB in pozabi, da je poročena... 1 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano 13. november, 2024 Prijavi Napisano 13. november, 2024 Zakriči žena iz kuhinje: - "Janez, dvigni svojo rit in pojdi k sosedi po sol." Čez pol ure se Janez vrne, pa ga žena vpraša: - "A ti je dala?" - "Ja." - "In kje imaš sol?" 1 1 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.