Slivka Napisano 13. november, 2024 Prijavi Napisano 13. november, 2024 (urejeno) Ko se srečata ona z izkušnjami in on z denarjem - po koncu zveze ona odide z denarjem on pa z izkušnjami... Popravljeno 13. november, 2024 od Slivka 2 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano 13. november, 2024 Prijavi Napisano 13. november, 2024 Če vas je strah vaših let, jih pretvorite v €vre in ugotovili boste, kako malo je to... 1 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano 13. november, 2024 Prijavi Napisano 13. november, 2024 Kaj je povprečna plača ? Jaz jem meso, ti ješ riž, on je zelje. V povprečju vsi jemo sarmo... 1 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano 13. november, 2024 Prijavi Napisano 13. november, 2024 10-letni sinko mamici: – "Mami, a ti je bil moj porod boleč?" – "Kje pa, niti ne… Pravzaprav me šele sedaj začenja motiti…" 1 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano 13. november, 2024 Prijavi Napisano 13. november, 2024 Pride cigan k zobozdravniku, odpre usta - tam sami zlati zobje. Pa vpraša zobozdravnik: - "In kaj zdaj?" Cigan odgovori: - "Montiraj protivlomni alarm..." 1 1 1 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano 13. november, 2024 Prijavi Napisano 13. november, 2024 Ženska ima v življenju dve poslanstvi: - da pomiri moža, kadar je iznerviran - da znervira moža, kadar je miren 2 1 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano 14. november, 2024 Prijavi Napisano 14. november, 2024 Pogumna,močna ženska: to je tista, ki useka selfi brez šminke in ga objavi brez fotošopa... 4 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano 14. november, 2024 Prijavi Napisano 14. november, 2024 Včeraj sem bil v Mercatorju. Opažam, da sem vse močnejši. Zdaj robo za sto evrov nesem z eno roko... 2 2 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano 14. november, 2024 Prijavi Napisano 14. november, 2024 Sem v letih, ko vsi mislijo, da delam selfi, jaz se pa samo trudim prebrat sporočilo na mobitelu... 5 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano 14. november, 2024 Prijavi Napisano 14. november, 2024 Celo dopoldne gledam sodelavko in sem mislil, da je jezna name - zdaj pa ugotovim, da si je samo obrvi tako narisala... 3 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano 14. november, 2024 Prijavi Napisano 14. november, 2024 4 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano 15. november, 2024 Prijavi Napisano 15. november, 2024 Zakonca na obali, mož gre v vodo, žena pa kriči za njim: - "Janez, ne pregloboko, da ne potoneš, imaš kamenje v ledvicah..." 5 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano 15. november, 2024 Prijavi Napisano 15. november, 2024 Žena je že cel teden pijana. Je slišala nekega dr. Andreja Šifrerja, da ženskam po pivu prsi rastejo... 1 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano 15. november, 2024 Prijavi Napisano 15. november, 2024 Pride oče na govorilne ure. Profesor: - ”Vaš sin bo imel tri predmete ocenjeno negativno.” - ”O groza... To pomeni, da bo padel letnik?” - ”Ali greva stavit za 3000€,da ne bo?” 1 2 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Tilen5 Napisano 16. november, 2024 Prijavi Napisano 16. november, 2024 he ? Citiraj Voznik premium vozila, na premium pnevmatikah ter voznik premium kolesa na premium pnevmatikah.
Slivka Napisano 18. november, 2024 Prijavi Napisano 18. november, 2024 Noben ponedeljek ni slab! Le vi imate napačno službo... 2 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano 18. november, 2024 Prijavi Napisano 18. november, 2024 Je rekla hčerka, da bi šla delat izpit za avto - pa že s sesalcem vse vogale potolče... 1 1 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano 18. november, 2024 Prijavi Napisano 18. november, 2024 Pravjo, da človek potrebuje 100 kalorij dnevno, da preživi. Jaz pa mislim, da potrebuje 100€, ne pa ku?*#vih kalorij… 1 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano 18. november, 2024 Prijavi Napisano 18. november, 2024 Ali se “ritmična gimnastika” tako imenuje zaradi ritma ali zaradi riti? 1 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Boss Napisano 18. november, 2024 Avtor Prijavi Napisano 18. november, 2024 pred 9 urami je Slivka napisal: Ali se “ritmična gimnastika” tako imenuje zaradi ritma ali zaradi riti? Ampak velja samo, če imajo dobre oziroma mične riti. 1 Citiraj
Slivka Napisano 19. november, 2024 Prijavi Napisano 19. november, 2024 - "Madona Janez včeraj si se ga pa dobro nalil." - "Ah ni bilo sile, zakaj tako misliš." - "Taxi si klical, da te pelje domov." - "Seveda sem, zato, da me policija ne dobi." - "Janez, ampak pili smo pri tebi doma..." 1 1 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano 19. november, 2024 Prijavi Napisano 19. november, 2024 Na Urgenco pripeljejo možakarja s povito glavo. Medicinska sestra izpolnjuje formular in ga sprašuje: - "Ime?" - "Janez." - "Priimek?" - "Novak." - "Poročeni?" - "Ne, prometna nesreča..." 3 1 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano 19. november, 2024 Prijavi Napisano 19. november, 2024 Me hoče policaj identificirati in mu dam osebno. Jo gleda nekaj časa, pa reče: - "To nisi ti." - "Pa saj res nisem. To je čip. Moja slika je na drugi strani..." 1 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.