Slivka Napisano 4. junij Prijavi Napisano 4. junij Me ustavi policaj: - "Vi veste, da se je kaznjivo pogovarjati po mobitelu medtem, ko vozite?" - "Saj se nisem pogovarjal. Žena je govorila, jaz sem le poslušal..." 1 1 1 Citiraj
Slivka Napisano 5. junij Prijavi Napisano 5. junij Pride sodelavka, luštno zrihtana, jo gledam in ji rečem: - "Ti je že kdo rekel, da si čudovita?" Ona vsa očarana in navdušena: - "Ne še." Meni pa butne skozi možgane in bleknem: - "Mogoče ti bo pa jutri..." Sem se obrnil in gledal v dokumente pred seboj, kot da je obstoj sveta odvisen od njih, pa sem vseeno čutil "tisti" pogled... 1 1 Citiraj
Slivka Napisano 6. junij Prijavi Napisano 6. junij Ko uloviš zlato ribico in si zaželiš žurko s stotimi Japonkami... 1 2 Citiraj
Slivka Napisano 6. junij Prijavi Napisano 6. junij Ne bom več tekmoval s tistimi, ki vozijo Škode. Ko začnejo izgubljati in ostanejo zadaj, takoj prižgejo modre utripajoče luči... 2 2 Citiraj
Slivka Napisano 6. junij Prijavi Napisano 6. junij dne 5. 3. 2025 ob 15:32 je Jest napisal: Logo od Renault je pa z druge strani Sem ga našel: 1 1 Citiraj
Slivka Napisano 9. junij Prijavi Napisano 9. junij A mi lahko kdo pomaga? Iščem takle sprej: Sem vprašal v TKK Srpenica, ampak ne delajo nič takega. Ima kdo kakšno idejo, kje bi se to dalo dobiti? 2 Citiraj
Slivka Napisano 9. junij Prijavi Napisano 9. junij A mi lahko kdo ... ... ... Mah, pustite, v bistvu me najbrž niti ne zanima... 2 1 Citiraj
GoB Napisano 9. junij Prijavi Napisano 9. junij Eden iz Hrvaške: Kako Slovenci vozijo avte? Prva, druga, meja. 2 Citiraj
Scr3am Napisano 10. junij Prijavi Napisano 10. junij Alex v gardalandu v druzbi lastnikov bencinarjev 7 Citiraj
Slivka Napisano 10. junij Prijavi Napisano 10. junij Sm kmet an s hribu doma, pei ne zastopm lih tanartabl... Namreč, gledam rezervno gumo... 1 2 Citiraj
Boss Napisano 10. junij Avtor Prijavi Napisano 10. junij V redu je.... predstavlji si kolk butasto bi zgledala prava rezerva tam gor. Ne ena in ne druga pa itak nista uporabni. Tamala vemo zakaj ne, za tavelko bi pa rabil še viličarja zraven vozit al pa vsakj dvižno nakladalno ploščad, da jo spraviš dol. Citiraj
Slivka Napisano 11. junij Prijavi Napisano 11. junij Pa proti-utež spredaj, da ga ne prevrne nazaj... Citiraj
Slivka Napisano 11. junij Prijavi Napisano 11. junij Sm kmet an s hribu doma, pei mogoče bujši, de ne zastopm... 2 2 Citiraj
Slivka Napisano 11. junij Prijavi Napisano 11. junij - "Dokler ne popijem tretje kave, se ne lotim prav nobenega dela." - "Ja, koliko kav na dan pa ti popiješ?" - "Dve..." 1 2 Citiraj
Slivka Napisano 11. junij Prijavi Napisano 11. junij Imam enega sodelavca, ki je zagovornik teorije, da je Zemlja ravna plošča in ne krogla. In je danes spet nekaj začel s to teorijo (se niti ne spomnim, kaj je sploh bil povod) in meni butne skozi glavo, pa bleknem: - "Samo ta tvoja teorija pa res ima en resen argument, ki mu ni za oporekat..." On je kar obstal, vsi ostali so buljili vame, ker česa takega ni nihče pričakoval, jaz pa nadaljujem: - "..., ker če si glup ko kurac, ti je vse ravno..." Od prisotnih so se krohotali vsi razen enega. Ki je gledal, kot da ni pri pravi - samo mu tega nisem upal omenit... 3 Citiraj
etcho Napisano 11. junij Prijavi Napisano 11. junij Veš, kako je rekel en srbski igralec: "Kad umreš, neznaš da si umro. Isto ako si glup, neznaš da si glup." 1 4 Citiraj
GoB Napisano 11. junij Prijavi Napisano 11. junij (urejeno) V zakonu sta za prepire krivi obe strani: žena in tašča. Popravljeno 11. junij od GoB 2 2 Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.