Slivka Napisano 19. junij Prijavi Napisano 19. junij (urejeno) Me sodelavka vpraša, kako gledam lezbijčne odnose. Ji odgovorim, da najraje v full-HD. Pa mi je spet odgovorila, da se mi vidi, da sem kmet an s hribu doma pa da se z mano sploh ne da pogovarjat... Popravljeno 19. junij od Slivka 5 Citiraj
Slivka Napisano 20. junij Prijavi Napisano 20. junij Kar devet od desetih moških je potrdilo, da ima žena vedno prav. Tistega enega pa od takrat nihče ni več videl... 1 Citiraj
Slivka Napisano 20. junij Prijavi Napisano 20. junij Ooo, glej, naredili so skiro za dva! 2 2 1 Citiraj
Slivka Napisano 20. junij Prijavi Napisano 20. junij Ko ti rečejo, da živijo v glavnem od turistov... 1 4 1 2 Citiraj
Slivka Napisano 21. junij Prijavi Napisano 21. junij https://youtube.com/shorts/oRLUP0Z0aT8?si=Jfkuf8yKmqPbbtkp 1 Citiraj
Boss Napisano 21. junij Avtor Prijavi Napisano 21. junij Pa še kako prekleto res je. Sicer od AMZS aplikacija, kaže zastoj pa sem rekel mah sej mam cajt. In guess what tekoča vožnja brez prometa. Tko, da ja overkilling tech pač ni vedno dobra zadeva in večkrat je treba zaupat lastni presoji. 2 Citiraj
Bini Napisano 21. junij Prijavi Napisano 21. junij pred 1 uro je Slivka napisal: https://youtube.com/shorts/oRLUP0Z0aT8?si=Jfkuf8yKmqPbbtkp Se mi še ni zgodilo.... 😊😉 Citiraj
Boss Napisano 21. junij Avtor Prijavi Napisano 21. junij Se je pa švabom GOOGLE POVZROČIL KAOS NA CESTAH: Prikazoval je zapore, ki jih sploh ni bilo (FOTO) WWW.REGIONALGORISKA.SI V četrtek, ob začetku enega najbolj prometnih prazničnih koncev tedna v Nemčiji, je na avtocestah... Citiraj
GoB Napisano 23. junij Prijavi Napisano 23. junij Ženska, ki si je izmislila izrek "vsi moški so isti", je bila Kitajka, ki je izgubila moža v gneči. 3 Citiraj
GoB Napisano sreda ob 10:06 Prijavi Napisano sreda ob 10:06 (urejeno) Popravljeno sreda ob 10:10 od GoB 2 3 Citiraj
jures Napisano sreda ob 14:22 Prijavi Napisano sreda ob 14:22 Google je zadnji ki mu je za zaupati....odvisen je od naprav, ne ve pa a je naprava na kolesu, avtu, kamionu, motorju V navigaciji je tom tom klaso pred ostalimi pri prometnih informacijah in radarjih. V avto tom tom GO preko AA v zadnjih petih letih mi na 100m natancno poda informacije o pocasnem prometu, zastojih ...pravocasno ponudi alternativno ruto... Enako vedno na motorju poleg garmina tomtom na telefonu...razlika je ogromna Google ...adijo pamet. Nima realnega status samo algoritem iz naprav 1 1 Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
kacnje Napisano sreda ob 16:11 Prijavi Napisano sreda ob 16:11 Sam sicer Googla ne bi tako dajal v nič, se pa vsekakor strinjam, da je TomTom občutno boljši pri prometnih informacijah in radarjih. Že vrsto let plačujem naročnino zanj, ga redno uporabljam in primerjam in vsekakor priporočam TomTom. Vendar - glede hitrosti dela, iskanj in dodatnih informacij je Google veliko boljši. Če bi kdo rad preizkusil in noče plačati naročnine, naj poskusi vsaj AmiGO. To je brezplačna TomTomova zadeva, v osnovi namenjena predvsem za radarje, ampak ima tudi prometne informacije in osnovno navigacijo. TomTom bi sicer lahko nekaj stvari izboljšal. V zadnjih letih se ni veliko spremenilo. Že dve leti je, kar sem napisal tole objavo na blogu: https://www.kacnje.eu/2023/10/tomtom-go-navigation-the-most-annoying-things.html Citiraj
jures Napisano sreda ob 16:13 Prijavi Napisano sreda ob 16:13 (urejeno) Ja res je, uporabniski vmesnik ni ravno briljantina ampak dela ko pogruntas. Se posebej ko v mydrive das svoje destinacije pol pa samo par klikov pa gas. S tem so tud sinhronizirani na vseh tomtom napravah Tomtom se popolnoma seli na mobilno platformo. Zdaj so pa se terno zadeli, BMW je sel dol z garmina in na novih modelih z integrirano navigacijo je tomtom Jaz tudi placam narocnino. Ampak vem zakaj. Popravljeno sreda ob 16:14 od jures 1 Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Slivka Napisano sreda ob 20:24 Prijavi Napisano sreda ob 20:24 A veste, da imajo v Nemčiji eno gigantsko mesto, Ausfahrt po imenu. Malo za Salzburgom smo vstopili v Nemčijo in se vozili kakšno uro. In v celi uri vožnje je na vsakem izvozu z avtoceste smerokaz in gor piše Ausfahrt. Skoraj sem Munchen zgrešil, ker je še tam na izvozu smerokaz za Ausfahrt - očitno je ta Ausfahrt pomembnejši od Munchena... 3 Citiraj
kacnje Napisano četrtek ob 04:04 Prijavi Napisano četrtek ob 04:04 (urejeno) pred 11 urami je jures napisal: Ja res je, uporabniski vmesnik ni ravno briljantina ampak dela ko pogruntas. Se posebej ko v mydrive das svoje destinacije pol pa samo par klikov pa gas. S tem so tud sinhronizirani na vseh tomtom napravah Tomtom se popolnoma seli na mobilno platformo. Zdaj so pa se terno zadeli, BMW je sel dol z garmina in na novih modelih z integrirano navigacijo je tomtom Jaz tudi placam narocnino. Ampak vem zakaj. Mene pri TomTom najbolj moti iskanje. To je pri Googlu res dobro. Druga slabost je počasnost. Nimam ravno najbolj hitrega telefona in TomTom bi se lahko odzival hitreje. Sicer pa sem videl, da gredo na mobilne platforme. Aja, sedaj sem očitno popolnoma spregledal in videl, da smo v temi "Tole je pa kr smeh". Potem se res spodobi, da tukaj preneham z navigacijo in dodam: Popravljeno četrtek ob 04:07 od kacnje 2 Citiraj
Slivka Napisano pred 22 urami Prijavi Napisano pred 22 urami Samo tole pa je burleska... Vozim po avtocesti in Google mi da izbiro: - lahko nadaljujem po avtocesti - lahko zavijem dol, grem do prvega krožnega, obrnem in se vrnem nazaj na avtocesto, samo bom 14 minut pozneje na cilju. Sem prav posnetek zaslona naredil, ker drugače mi večina ne bi verjela... 4 1 Citiraj
GoB Napisano pred 5 urami Prijavi Napisano pred 5 urami Blondinki prideta do avta. -Joj, prazno gumo imava. -A je čisto prazna? -Ne, samo spodnji del. 2 Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.