Skoči na vsebino

Tole je pa kr smeh

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

- "Prejšnji teden sem napravil prvi korak do ločitve."
- "Kaj pa si naredil?"
- "Poročil sem se..."

Od kar imam Forda, sem postal pešec...

serviser.gif

Napisano
pred 2 minutama je Slivka napisal:

- "Prejšnji teden sem napravil prvi korak do ločitve."
- "Kaj pa si naredil?"
- "Poročil sem se..."

...... na "prvi pogled"..... 😳🫣😉

Napisano

- "Oprosti, kolega, toda tvoja žena se mi ne zdi niti malo lepa. Le kaj najdeš na njej?"
- "Največkrat soseda Gorana..."

serviser.gif

Napisano

Trije kirurgi igrajo golf in se bahajo. Prvi pravi:

- "Nekoč je nekemu pianistu v prometni nesreči odtrgalo sedem prstov na rokah. Prišil sem mu jih tako dobro, da je čez leto dni odigral koncert."

Drugi:

- "To ni nič. Neki mladenič je v letalski nesreči izgubil obe roki in nogi. Večkrat sem ga operiral in po dveh letih je zmagal na olimpijskih igrah v atletskem mnogoboju."

In tretji:

- "Fanta, vidva sta amaterja. Pred mnogimi leti si je neki pijani štromar popestril dan še z dozo kokaina in si domišljal, da je kavboj. Nato je zajahal svojega konja in čelno parkiral v vlak Soča Express, ki je brzel z več kot 100 na uro. Vse, kar sem dobil na operacijsko mizo, je bila konjska rit in kavbojski klobuk! In ta "kavboj", fanta, je danes predsednik Slovenije..."

serviser.gif

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.