Slivka Napisano pred 12 urami Prijavi Napisano pred 12 urami - "Prejšnji teden sem napravil prvi korak do ločitve." - "Kaj pa si naredil?" - "Poročil sem se..." 2 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Bini Napisano pred 12 urami Prijavi Napisano pred 12 urami pred 2 minutama je Slivka napisal: - "Prejšnji teden sem napravil prvi korak do ločitve." - "Kaj pa si naredil?" - "Poročil sem se..." ...... na "prvi pogled"..... 😳🫣😉 Citiraj
Slivka Napisano pred 10 urami Prijavi Napisano pred 10 urami - "Oprosti, kolega, toda tvoja žena se mi ne zdi niti malo lepa. Le kaj najdeš na njej?" - "Največkrat soseda Gorana..." 3 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano pred 10 urami Prijavi Napisano pred 10 urami Trije kirurgi igrajo golf in se bahajo. Prvi pravi: - "Nekoč je nekemu pianistu v prometni nesreči odtrgalo sedem prstov na rokah. Prišil sem mu jih tako dobro, da je čez leto dni odigral koncert." Drugi: - "To ni nič. Neki mladenič je v letalski nesreči izgubil obe roki in nogi. Večkrat sem ga operiral in po dveh letih je zmagal na olimpijskih igrah v atletskem mnogoboju." In tretji: - "Fanta, vidva sta amaterja. Pred mnogimi leti si je neki pijani štromar popestril dan še z dozo kokaina in si domišljal, da je kavboj. Nato je zajahal svojega konja in čelno parkiral v vlak Soča Express, ki je brzel z več kot 100 na uro. Vse, kar sem dobil na operacijsko mizo, je bila konjska rit in kavbojski klobuk! In ta "kavboj", fanta, je danes predsednik Slovenije..." 2 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.