Skoči na vsebino

Tole je pa kr smeh

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Robert Golob se je v balonu na topli zrak odpravil na pot. Vendar se je znašel v območju z meglo in izgubil orientacijo. Zato je spustil balon nižje in na tleh zagledal žensko. Ko se je spustil še bolj, jo je vprašal:

- "Oprostite, mi lahko pomagate? S prijateljem sem se dogovoril za srečanje pa niti ne vem, kje sem?"

Ženska mu odgovori:

- "Ste v balonu, kakšnih 10 metrov visoko nad zemljo, 49 stopinj 28 minut in 11 sekund severne širine ter 8 stopinj 28 minut in 58 sekund vzhodne dolžine."

- "Vi ste gotovo sistemski programer!" reče Robert Golob.

- "Sem, ampak kako pa vi to veste?"

- "Takole, vse, kar ste mi rekli, je tehnično korektno, vendar ne vem, kaj bi s temi informacijami. Dejstvo je, da še vedno ne vem, kje sem. Če povem po resnici, mi niste v preveliko pomoč, celo podaljšali ste moje potovanje."

Ženska mu odgovori:

- "Vi ste pa prav gotovo predsednik vlade!"

- "Res je, ampak kako pa vi to veste?"

- "No, ne veste, kje ste niti kam greste. Dosegli ste visok položaj, v glavnem s pomočjo velikega napihovanja. Prijatelju ste obljubili nekaj, za kar nimate pojma, če boste sploh lahko izpolnili, od ljudi pod seboj pa pričakujete, da vam bodo pomagali rešiti vaš problem. Dejansko ste prav tako izgubljeni kot pred najinim srečanjem, vendar je zdaj nekako videti, kot da sem za to kriva jaz..."

Od kar imam Forda, sem postal pešec...

serviser.gif

Napisano

Kako je vse relativno...

Ta mulc bo čez 10 let verjetno slikar - ampak čez 10 minut jih bo pa fasal...

Zajeta slika.JPG

• Haha 1
  • Začuden 1

Od kar imam Forda, sem postal pešec...

serviser.gif

Napisano

Po moje je bil Golob na TV-ju pa ga je premazal, da se ati ne bi jezil.

33112_1.png

Napisano
pred 5 urami je Slivka napisal:

Kako je vse relativno...

Ta mulc bo čez 10 let verjetno slikar - ampak čez 10 minut jih bo pa fasal...

Neki podobnega kot pri Hitlerju pol?

Napisano
pred 1 uro je Boss napisal:

Po moje je bil Golob na TV-ju pa ga je premazal, da se ati ne bi jezil.

Tako grde face tud barva ne zakrije🤣

N7rRRL1.jpg

Napisano
pred 53 minutami je FuManchu napisal:

Tako grde face tud barva ne zakrije🤣

Pa še, da se pokaže na njem njegova draga, bi itak ekran počil. 

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.