Slivka Napisano četrtek ob 12:44 Prijavi Napisano četrtek ob 12:44 - "Gazda, kolko kilowatov pa zdrži ta tvoj podaljšak?" 1 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Bini Napisano četrtek ob 13:06 Prijavi Napisano četrtek ob 13:06 pred 5 urami je Slivka napisal: Menjam petdesetletno ženo za dve petindvajsetletnici... Imam nekaj zate, v temo "sex chat" poglej... 🤗🫣😂 Citiraj
Slivka Napisano petek ob 08:01 Prijavi Napisano petek ob 08:01 Nekega dne je drvar sekal vejo nad reko. Napačen gib in sekira je padla v vodo. Hotel jo je rešiti, a jo je močan tok kalne reke odnesel neznano kam. Drvar je sedel na obalo in zajokal. Pojavi se Bog in ga vpraša, zakaj joka. Drvar mu pove, hkrati pa mu razloži, da je s sekiro prehranjeval ženo in sedem otrok. - "Le kaj bo zdaj z njimi?" Bog skoči v reko in mu prinese zlato sekiro. - "Je ta tvoja?" - "Ni!" Bog se ponovno požene v reko in se pojavi s srebrno sekiro. - "Je ta tvoja?" - "Ni." Bog se še tretjič požene v reko in prinese železno sekiro. - "Je to tvoja sekira?" - "Da." Bog je bil navdušen nad drvarjevim poštenjem in mu je podaril vse tri sekire. Minilo je leto in več. Drvar se je z ženo sprehajal ob reki. Nenadoma je ženi spodrsnilo in padla je v deročo in kalno vodo. Skušal ji je pomagati, a mu ni uspelo. Znova je sedel na breg in zajokal, ko se ponovno pojavi Bog z vprašanjem, zakaj joka. - "Oh, Žena mi je padla v reko!" Bog skoči v vodo in se pojavi z Leo Mihevc. - "Je to tvoja žena?" - "Da!" reče drvar brez razmišljanja. Bog se razjezi: - "Zlagal si se! To ni res!" Drvar odgovori: - "Oh, oprosti mi, gre za nesporazum. Vidiš, če bi ti odgovoril, da Lea Mihevc ni moja žena, bi se ti pojavil s Kendall Jenner. Ko bi ti odgovoril, da tudi to ni moja žena, bi se ti pojavil z mojo ženo. In ko bi jaz rekel, da to je moja žena, bi mi ti podaril vse tri. O Bog, jaz sem siromašen drvar in ne bi mogel skrbeti za vse tri..." Epilog: Kadar moški laže, je to iz plemenitih razlogov... 1 1 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano petek ob 08:30 Prijavi Napisano petek ob 08:30 Žena je videla tisti oglas o menjavi in danes začela pakirat kovčke... Zdaj pa ne vem, a me zapušča al je le začela pripravljat za "krompirjeve počitnice"... 1 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Bini Napisano petek ob 09:05 Prijavi Napisano petek ob 09:05 pred 35 minutami je Slivka napisal: Žena je videla tisti oglas o menjavi in danes začela pakirat kovčke... Zdaj pa ne vem, a me zapušča al je le začela pripravljat za "krompirjeve počitnice"... Prav ti je.... 😁😉 Citiraj
Slivka Napisano petek ob 09:25 Prijavi Napisano petek ob 09:25 Sm kmet an s hribu doma, pei ne zastopm lih tanartabl... Jih v vrtcu zanima, koliko otrok bo med jesenskimi počitnicami sploh v vrtcu, da si tudi vzgojiteljice zorganizirajo dopuste. Pa smo dobili anketo. Vsak mora napisati ime svojega otroka in označiti, katere dneve bo otrok v vrtcu. Pa pogledam ta vprašalnik: Prav za vsak dan je napisano, da je možnih več odgovorov. Ma, čakaj malo. Ali bo otrok prišel: DA ali NE? In možnih je več odgovorov? Kaj? 4 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano petek ob 10:46 Prijavi Napisano petek ob 10:46 Ginekolog pregleda žensko in pove: - "Ja, veste, imamo problem. Gre za izvenmaternično nosečnost." Možakar takoj iz ambulante in se čez nekaj minut vrne ves zadihan nazaj: - "Gospod zdravnik, tu imate 1000€." - "Umirite se, gospod, saj to ni nič posebnega, enostaven ambulantni poseg, nič takega." - "Ma ne, to je za vas - da nikomur ne poveste, da sem zgrešil..." Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano sobota ob 19:56 Prijavi Napisano sobota ob 19:56 VID-20251005-WA0000.mp4 Saj bi bilo blazno smešno, če ne bi bilo tako prekleto resnično... Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano nedelja ob 09:10 Prijavi Napisano nedelja ob 09:10 Kdor se spomni zgodovine... https://youtu.be/Y9IShlQUAp4?si=ZtfEMipXcYIRmTu0 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Boss Napisano nedelja ob 09:33 Avtor Prijavi Napisano nedelja ob 09:33 Ja ne vem, tako jaz vidim današnjo situacijo, ki je kopija tiste izpred 85 let pa se nekateri norca delata iz mene, ko omenim da ta warmongering bo prinesel samo katastrofo neslutenih razsežnosti. Citiraj
g.Wankel Napisano nedelja ob 16:58 Prijavi Napisano nedelja ob 16:58 In kaj je tle smešnega? 2 Citiraj
Boss Napisano nedelja ob 19:07 Avtor Prijavi Napisano nedelja ob 19:07 Maš prav tud moški za dnar naredijo marsikaj. Če je pa narobe navita pa tolk lažje. Maš pa prav, to dejansko sploh ni smešno. Citiraj
GoB Napisano pred 20 urami Prijavi Napisano pred 20 urami Človek se je baje razvil iz opice. No, nekaterim to še vedno ni uspelo. 2 Citiraj
Agerg Napisano pred 16 urami Prijavi Napisano pred 16 urami pred 3 urami je GoB napisal: Človek se je baje razvil iz opice. No, nekaterim to še vedno ni uspelo. Tale je še drugačen možen. Pride sine domov in pove atu, da so se v šoli učili, da smo ljudje nastali iz majmunov. Ata pa odgovori: lahko da si ti od majmuna, jaz sigurno nisem. 🤣 2 1 Citiraj
etcho Napisano pred 6 urami Prijavi Napisano pred 6 urami pred 13 urami je FuManchu napisal: Malo pedofilska fora, a ne? Pa ni lih vsak štos za objavit. 1 Citiraj
Slivka Napisano pred 4 urami Prijavi Napisano pred 4 urami Tole bi bilo smešno, če ne bi bilo resnično.. Srečam prijatelja, gleda v mobitel in ima nasmešek na obrazu. Se ustavim ob njem in ga vprašam: - "Kaj je pa tebi tak nasmešek narisalo?" - "Imam 10.000 evrov v Bitcoinsih." - "No, potem pa lahko častiš eno rundo!" - "V bistvu ne, ker nimam čisto nič denarja, plača še ni prišla..." 1 1 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano pred 4 urami Prijavi Napisano pred 4 urami Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano pred 3 urami Prijavi Napisano pred 3 urami Desetar razlaga vojakom zakon težnosti: - "Če vržete kamen v zrak, pade na nazaj na zemljo. To je zakon težnosti." - "Kaj pa, če pade v vodo?" - "To pa ni več naša stvar, s tem naj se ukvarjajo pri mornarici..." Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano pred 3 urami Prijavi Napisano pred 3 urami - "Otroci, danes se bomo učili črko P. A mi lahko kdo pove kakšno besedo na P?" Janezek dvigne roko, učiteljica pa ga zavrne: - "Janezek, kar spusti roko. Tvoj oče še ni prišel na razgovor niti za črko K..." 2 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano pred 3 urami Prijavi Napisano pred 3 urami Čez solkanski most pešačijo Robert Golob, Tanja Fajon in Luka Mesec proti Nataši Pirc Musar, ki stoji sredi mostu. Nasproti jim pripešačijo Janez Janša, Janez Cigler Kralj in Anže Logar. Se zgodi, ravno takrat močan potres podre most. Kdo bi se rešil? VSA SLOVENIJA! 1 2 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.