Slivka Napisano 30. december, 2025 Prijavi Napisano 30. december, 2025 Pridem domov in rečem ženi: - "Sem ti kupil Lekadole." - "Zakaj pa, saj me ne boli glava..." - "Tu sem te čakal! Sleci se!" Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano 30. december, 2025 Prijavi Napisano 30. december, 2025 Imam sodelavce, ki znajo človeka presenetit do te mere, da celo jaz ostanem brez besed. Danes pri kavi malo debate o dopustih in mrazu in vročini, pa vprašam sodelavca: - "Kje si bil ti na dopustu?" - "Na Bohinjskem jezeru." - "Je bila voda hladna?" - "Ne vem. Pil sem samo pivo..." 1 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano 31. december, 2025 Prijavi Napisano 31. december, 2025 Danes sem šel v Novo Gorico po novo lopato. Ker sem dobil dobro lopato za dober denar, sem šel po mestu s širokim nasmehom na obrazu. In, ne boste verjeli, vsi so se mi priklanjali, me prijazno pozdravljali, se mi umikali in celo odstopili vrsto... Torej, dragi moji, bodite vedno nasmejani, kajti to budi dobroto v ljudeh! 1 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano 31. december, 2025 Prijavi Napisano 31. december, 2025 - "Tata, ti si pa res skopuh. Ko sosed spi pri mami, mi vedno da 10€, ti pa nikoli nič..." 3 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano 31. december, 2025 Prijavi Napisano 31. december, 2025 Stopim iz našega FucksWagna in poiščem prodajalca ter mu lepo prijazno rečem: - "Moja žena bi se rada z vami pogovorila glede tistega Forda, ki ga imate v izložbi..." Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano 31. december, 2025 Prijavi Napisano 31. december, 2025 Vedno sem trdil, da nikoli ne bom očim, ampak nasmeh tega otročička je osvojil moje srce... Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano 31. december, 2025 Prijavi Napisano 31. december, 2025 Saj ne vem, a je vic al ni vic... Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano 31. december, 2025 Prijavi Napisano 31. december, 2025 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Z M A J Napisano 1. januar Prijavi Napisano 1. januar Črnogorski šov z droni; Namesto spektakla fiasko: 600 dronov začelo nenadzorovano padati | 24ur.com WWW.24UR.COM Svetlobni spektakel z droni, ki bi se moral na silvestrovo odviti nad starim mestnim jedrom v črnogorski Budvi, se je neslavno končal, še preden se je dobro začel. Zaradi tehničnih težav je okoli 600 dronov... 2 1 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
goB Napisano 2. januar Prijavi Napisano 2. januar (urejeno) pred 16 urami je Z M A J napisal: Črnogorski šov z droni; Namesto spektakla fiasko: 600 dronov začelo nenadzorovano padati | 24ur.com WWW.24UR.COM Svetlobni spektakel z droni, ki bi se moral na silvestrovo odviti nad starim mestnim jedrom v črnogorski Budvi, se je neslavno končal, še preden se je dobro začel. Zaradi tehničnih težav je okoli 600 dronov... Spet Rusi ? 🤫 Popravljeno 2. januar od goB 1 1 Citiraj
etcho Napisano 2. januar Prijavi Napisano 2. januar (urejeno) Menda so jih sklatili z motilci. Korupcija. Update: zgleda, so bili res motilci... Popravljeno 2. januar od etcho 1 Citiraj
Mraušk Mčk Napisano 2. januar Prijavi Napisano 2. januar "Notranja preiskava je po zapisu podjetja pokazala, da so bile uporabljene profesionalne naprave za motenje signala, kakršne običajno uporabljata vojska in policija. "Takšna oprema je posameznikom težko dostopna, ker velja za orožje,"" Kjer so droni, tam so Rusi. Ziher so bili Rusi. 2 Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
x-layer Napisano 8. januar Prijavi Napisano 8. januar 6 Citiraj it's better to let someone think you're an idiot then to open your mouth and prove it
Slivka Napisano 8. januar Prijavi Napisano 8. januar 1 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Jest Napisano 9. januar Prijavi Napisano 9. januar 2 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Slivka Napisano 9. januar Prijavi Napisano 9. januar - "Eno pico prosim." - "Za tu al za domov?" - "Ne, ne, za Instagram..." Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano 9. januar Prijavi Napisano 9. januar Mož in žena, sta si podobna kot jetra in ledvice. Moža enačimo z jetri, žensko z ledvico. Če jetra odpovejo, ledvica odpove. Če ledvice odpovejo, se jetra povežejo z drugo ledvico... Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano 9. januar Prijavi Napisano 9. januar Sm prišu u svojo sobo pa vidu de povsod leži prah.... Jah, nč, sm se še pa js ulegu... Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano 9. januar Prijavi Napisano 9. januar Ko je Albert Einstein srečal Charlieja Chaplina, je Einstein po rokovanju rekel: - "Kar pri tebi najbolj občudujem, je tvoja univerzalnost. Si umetnik, ki ne reče niti ene besede, pa te kljub temu razume ves svet." - "To je res, ampak tvoja slava je še večja - ves svet te občuduje, pa te nihče sploh ne razume ..." Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano 9. januar Prijavi Napisano 9. januar - "A si slišal, kaj je sklenila Golobova vlada na zadnji seji?" - "Če je to bila res ZADNJA seja, mi je čisto vseeno, kaj so sklenili..." Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano 9. januar Prijavi Napisano 9. januar Psihologi trdijo, da je za dobro počutje potrebno objeti vsaj osem oseb dnevno... ... ali pa zmlatit enega... Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano 9. januar Prijavi Napisano 9. januar Stojim v križišču, pa mi na okno začne trkat neka ciganka z otrokom v naročju. Odprem šipo in ona reče: - "Dajte, dobri gospodine, 1 evro za dete." Ker se mi je otrok zasmilil, ji res dam 1 evro in zaprem okno. Pa mi takoj spet začne trkat. Odprem okno in se zaderem: - "Kaj koji k***c bi pa zdaj rada?" - "Pa evo ti dete..." 1 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.