Slivka Napisano pred 14 urami Prijavi Napisano pred 14 urami (urejeno) Nimam vedno časa, da bi klical nazaj, če zgrešim klic. Ampak tudi, ko ga imam, ne pokličem... Popravljeno pred 14 urami od Slivka Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano pred 7 urami Prijavi Napisano pred 7 urami Dva študenta opazujeta starejšega človeka, kako čudno na široko hodi. Eden pravi: - "Sigurno ima hemoroide, da tako hodi." - "Ne, bolj verjetno ima artrozo kolkov, tisti hodijo tako." - "Kaj pa, če bi ga vprašala?" In res pristopita do njega ter ga vprašata: - "Gospod, midva sva študenta medicine, pa se ne moreva strinjati, zakaj tako hodite. Jaz mislim, da imate hude hemoroide." - "Si mislil, pa si se zmotil." - "Jaz pa mislim, da imate artrozo kolkov." - "Si mislil, pa si se zmotil." - "Ja kaj pa vam je potem?" - "Sem mislil, da bom prdnil, pa sem se zmotil..." 3 1 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano pred 2 urama Prijavi Napisano pred 2 urama Piše hči očetu mail: Očka, prihajam domov, da organiziram svojo poroko, tako da pripravi denar. Želim te razveseliti, zato ti povem, da sem se zaljubila v fanta, ki je sicer daleč stran od mene. Jaz sem v Stuttgartu, on je v Reykjaviku. Spoznala sva se preko spleta, in sicer na spletni strani za zmenke, saj veš, to je stran, kjer iščeš sorodno dušo. Spoprijateljila sva se na Facebooku, dolgo v noč se pogovarjava preko Whatsappa, na Viberju sva proslavila dva meseca veze, včeraj pa me je zaprosil preko Skypa. Očka, potrebujem tvoj blagoslov, pošlji mi SMS ali pa odgovori na ta mail! In oče odpiše, mail: Draga moja zlata hči, res se zelo veselim! Imaš moj blagoslov in predlagam, da se poročita preko Twitterja, zabavajta se na Instagramu, otroke si kupita preko Amazona in jih plačajta preko Paypala. Če pa se slučajno zgodi, da se bosta z bodočim možem skregala in ločila, pa ga prodaj preko Ebaya... Tvoj oče 2 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
goB Napisano pred 1 uro Prijavi Napisano pred 1 uro (urejeno) H kateremu zdravniku hodi Ostržek? K mizarju. Popravljeno pred 1 uro od goB 1 Citiraj
goB Napisano pred 1 uro Prijavi Napisano pred 1 uro Grenlandija je od Danske, Danska je od Evrope, Evropa je od Amerike, Amerika je od Izraela. 1 1 Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.