Slivka Napisano ponedeljek ob 09:32 Prijavi Napisano ponedeljek ob 09:32 1 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano ponedeljek ob 09:44 Prijavi Napisano ponedeljek ob 09:44 Ko bom jaz direktor firme, si bom omislil tako mizo... 1 1 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano ponedeljek ob 10:19 Prijavi Napisano ponedeljek ob 10:19 Dobra ideja: 2 1 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano ponedeljek ob 10:48 Prijavi Napisano ponedeljek ob 10:48 Priznal je: 137.449 Aufrufe · 2.353 Reaktionen | Naša znamenita klet. Poglejte,... WWW.FACEBOOK.COM Naša znamenita klet. Poglejte, kaj se dogaja v njej 😅 1 1 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano ponedeljek ob 10:55 Prijavi Napisano ponedeljek ob 10:55 1 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
g.Wankel Napisano ponedeljek ob 11:31 Prijavi Napisano ponedeljek ob 11:31 Treba prešteti vse na roke zdej 🥲 7 Citiraj The ability to speak does not make you intelligent.
Slivka Napisano ponedeljek ob 13:01 Prijavi Napisano ponedeljek ob 13:01 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano ponedeljek ob 13:29 Prijavi Napisano ponedeljek ob 13:29 V življenju je najpomembnejše, da imaš v najtežjih trenutkih ob sebi žensko, ki ti reče: "A sem ti rekla!" 2 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano ponedeljek ob 13:41 Prijavi Napisano ponedeljek ob 13:41 Tisto, ko majstr vse konča in da vajencu samo še mikro-jermen in napenjalec zmontirat... 2 1 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Boss Napisano ponedeljek ob 15:32 Avtor Prijavi Napisano ponedeljek ob 15:32 Nujno rabim dve al pa tri punce, ki znajo dobr potegnt pa da ne pogoltnejo. p.s. kradli bomo gorivo. 2 3 Citiraj
Bini Napisano ponedeljek ob 16:24 Prijavi Napisano ponedeljek ob 16:24 pred 51 minutami je Boss napisal: Nujno rabim dve al pa tri punce, ki znajo dobr potegnt pa da ne pogoltnejo. p.s. kradli bomo gorivo. 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 Citiraj
Slivka Napisano pred 18 urami Prijavi Napisano pred 18 urami Zdaj, ko je nafte dovolj, je začelo pa zmanjkovati tablet... 3 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano pred 18 urami Prijavi Napisano pred 18 urami Počasi pripravljam kosilnico, ker bo poletje kmalu tu... 1 1 1 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano pred 14 urami Prijavi Napisano pred 14 urami 2 2 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano pred 14 urami Prijavi Napisano pred 14 urami Sm kmet an s hribu doma pei se ne zastopm lih tanartabl na uso to sodobno tehnologijo... Kaj zdaj imajo tudi izpušne cevi na brezžično ... ... ... ... se pravi, brezcevno povezavo? 2 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano pred 14 urami Prijavi Napisano pred 14 urami 2 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Bini Napisano pred 14 urami Prijavi Napisano pred 14 urami pred 33 minutami je Slivka napisal: Sm kmet an s hribu doma pei se ne zastopm lih tanartabl na uso to sodobno tehnologijo... Kaj zdaj imajo tudi izpušne cevi na brezžično ... ... ... ... se pravi, brezcevno povezavo? A veš @Slivkato je že doooooolgo..... 😁😉 Citiraj
Slivka Napisano pred 13 urami Prijavi Napisano pred 13 urami Ne, ne vem. BTjc nima tako. Hčerkin Cinquecento tudi ne. Sinov Microcar tudi ne. Pa naš FucksWagen tudi ne. 1 1 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
goB Napisano pred 12 urami Prijavi Napisano pred 12 urami (urejeno) V nesreči spoznaš prijatelja. Še zlasti če se zaletiš v njegov avto. Popravljeno pred 12 urami od goB 1 Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.