Slivka Napisano včeraj ob 13:18 Prijavi Napisano včeraj ob 13:18 Sm kmet an s hribu doma, pei ne zastopm lih tanartabl... Motor z notranjim izgorevanjem se pri delu segreva, zato mu rečejo 'termični motor'. Ma, Krištodio, tudi elektromotor se pri delu segreva. Kaj je tudi to 'termični motor'? In konj, ko vleče voz, se tudi segreva, pa še 'izpuh' ima. Kaj tudi konj sodi pod 'termični' motor? Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano pred 8 urami Prijavi Napisano pred 8 urami Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Bini Napisano pred 8 urami Prijavi Napisano pred 8 urami pred 1 minuto je Slivka napisal: To si na FORD servisu slikal.... 2 Citiraj
Slivka Napisano pred 8 urami Prijavi Napisano pred 8 urami Včasih sem bil slabe volje, če je slabo vreme. Odkar ima sosed sončno elektrarno sem pa O.K., ker vem, da se on počuti še slabše... 2 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano pred 8 urami Prijavi Napisano pred 8 urami Razlaga sodelavec zjutraj pri kavi: - "Včeraj zjutraj sem opazil, da mi notranje luči svetijo v avtu in sem sklepal, da je eno stikalo na vratih v okvari... In odnesem izvijač pa instrument do avta in začnem pri voznikovih vratih merit delovanje stikal, in tako lepo grem okoli avta in seveda zadnja desna vrata niso bila dovolj zaprta..." 2 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano pred 7 urami Prijavi Napisano pred 7 urami Se pogovarjamo pri kavi in en sodelavec navrže, da ženske v postelji vedno boli glava. Pa se oglasi ena sodelavka: - "Hja, veš, to je relativno. V nekaterih posteljah nas boli, v drugih pa ne..." 1 1 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano pred 7 urami Prijavi Napisano pred 7 urami Fordi se februarja manj kvarijo - ker ima samo 28 dni... 1 2 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano pred 7 urami Prijavi Napisano pred 7 urami Nekje sem bral, da povprečen Slovenec umre nekje v 28. letu starosti, pokopljejo ga pa potem po 70-em... Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano pred 7 urami Prijavi Napisano pred 7 urami Sem prišel na eno poslovno idejo, da bi lahko začel s potujočo črpalko, kot je potujoča knjižnica, trgovina, ribarnica, sladoled... Bi lepo cisterno vozil po vaseh, objavil bi urnik pa še kako dobro muziko bi dal na zvočnik. Bi bilo lepo videti ljudi z avti, ko bi prišli na kup pa otroci s kantami po bencin za moped. Kot v Afriki, ko čakajo za vodo. Bi zbližal ljudi... Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano pred 7 urami Prijavi Napisano pred 7 urami Sem ugotovil, da je zeleni prehod modra odločitev, ki pa se zaključi z rdečimi številkami... Kot bi gledal zastavo Azejbardžana... 1 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano pred 1 uro Prijavi Napisano pred 1 uro Ta bo kmalu na AvtoNet kot 'odlično ohranjen' in 'nikoli karamboliran'... 131.247 Aufrufe · 527 Reaktionen | Budget Repair of a Sportscar with... WWW.FACEBOOK.COM Budget Repair of a Sportscar with construction material😱 #viral #cars #mechanic Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.