Slivka Napisano 10. april Prijavi Napisano 10. april 1 2 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano 10. april Prijavi Napisano 10. april Katera žuželka je pa tole? 1 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano 10. april Prijavi Napisano 10. april Prišla mi je nasproti... Dotaknila sva se... Tako, mimo grede... Povsem slučajno... Popolna neznanca... In takoj sem si zaželel, da bi poznal njeno telefonsko in naslov... Mislil sem se že obrnit in iti za njo, a so bili za menoj drugi ljudje... Ogledalo 70€, blatnik 300€, lakiranje blatnika in vrat še 300€... 1 2 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
goB Napisano 10. april Prijavi Napisano 10. april Rojstni dnevi so zelo koristni. Več kot jih imaš, dlje živiš. 2 1 Citiraj
Jest Napisano 11. april Prijavi Napisano 11. april Hormuška ožina… 1 2 1 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Boss Napisano 11. april Avtor Prijavi Napisano 11. april Eh ... staram se... najprej opazim, da hormuška ožina ni v p****di ampak da je bolj v p***di Abu Dabi. Pol pa Egypt, ki je naenkrat ratal iz Somalije, del Omana se je preselil v Pakistan, Indijska podcelina je odplavala nekam proti jugu. Eh AI se mora drugič bolj potrudit, ker fora je dobra izvedba pa sploh ne. 1 Citiraj
goB Napisano 11. april Prijavi Napisano 11. april Še malo v čast baje nedavno preminulemu Chuck Noriss-u: Smrt potrka na vrata. Odpre Chuck Norris. Smrt reče - maškareee... Chuck Norris je v resnici umrl že leta 1996, vendar je smrt zbirala pogum, da mu to pove. Chuck Norris osebno sprejema izrekanje sožalja jutri med 16. in 19. uro. 2 Citiraj
skritikrt Napisano 12. april Prijavi Napisano 12. april Sem se odločil biti bolj ekološki,in se že dva tedna vozim v službo z kolesom...😃 A sem ugotovil,da to ni zame🥺,ker kolo zavzame enostavno preveč prostora v prtljazniku🤔 1 1 Citiraj
Slivka Napisano 13. april Prijavi Napisano 13. april 1 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano 13. april Prijavi Napisano 13. april 1 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
g.Wankel Napisano 13. april Prijavi Napisano 13. april A še ni bencin 1€ / liter? Citiraj The ability to speak does not make you intelligent.
Boss Napisano 13. april Avtor Prijavi Napisano 13. april pred 34 minutami je g.Wankel napisal: A še ni bencin 1€ / liter? "sqmo što nije" bi rekli na jugu Citiraj
Slivka Napisano 13. april Prijavi Napisano 13. april 3 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano 13. april Prijavi Napisano 13. april 2 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano 13. april Prijavi Napisano 13. april V ponedeljek se počutim kot Robinson Crusoe: čakam, kdaj pride PETEK... 1 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano 14. april Prijavi Napisano 14. april 1 2 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano 14. april Prijavi Napisano 14. april Malo prej sem bil na stranišču brez telefona. 268 ploščic... 2 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano 14. april Prijavi Napisano 14. april Moja psihoterapevtka mi je rekla, naj grem na sprehod vedno, ko me kdo razpizdi. No, naj skrajšam zgodbo, zdaj sem blizu Zadra... 3 1 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano 14. april Prijavi Napisano 14. april Chuck Norris je ogenj zanetil tako, da je med sabo trl dve kocki ledu. Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano 14. april Prijavi Napisano 14. april A veste, kakšna je razlika med evropskimi in angleškimi avtomobili? V evropskih ti žena teži z desne, v angleških pa z leve... 2 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano 14. april Prijavi Napisano 14. april Se pogovarjata dva Angleža, pa se prvi pohvali: - "Ko je imel moj dedek 100 let, je dobil telegram od kraljice Elizabete." Pa drugi pravi: - "Ah to ni nič. Ko je imela moja hčerka 13 let, jo je poklical princ Andrew..." 1 2 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano 14. april Prijavi Napisano 14. april V Sloveniji je že prva žrtev pomanjkanja goriva. Mojo sosedo (okolica Nove Gorice) je pustil fant iz Beltincev... 1 1 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano 14. april Prijavi Napisano 14. april Pride ena od sodelavk k meni v pisarno, pa jo pozdravim: - "O Sara, kako ti gre?" Ona vsa nekaj pasja: - "Mah, slabo! Po tem, ko plačam najemnino, hrano in račune, se lahko samo še jebem..." Pa bleknem: - "Ja, pa me povabi na kavo po tem, ko plačaš račune..." 1 1 1 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Jest Napisano 14. april Prijavi Napisano 14. april Masažni center Stevo 🤣 1 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.