etcho Napisano torek ob 09:41 Prijavi Napisano torek ob 09:41 Razlog prodaje. 😂 P: Technics SC-CX700 @ Slo-Tech SLO-TECH.COM 2 2 Citiraj
Slivka Napisano torek ob 09:55 Prijavi Napisano torek ob 09:55 Razlaga sodelavka: - "Vsaka ženska mora imeti v svoji omari malo črno obleko. Jaz jo imam... In mi je premajhna..." Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
skritikrt Napisano torek ob 10:45 Prijavi Napisano torek ob 10:45 Pred eno uro je etcho napisal: Razlog prodaje. 😂 P: Technics SC-CX700 @ Slo-Tech SLO-TECH.COM Bi bilo bolje se losati žene. Sicer pa-butelj,k ne razume ženskega jezika...ona bi rada novo pohištvo😆 1 1 Citiraj
g.Wankel Napisano torek ob 11:42 Prijavi Napisano torek ob 11:42 Ej, sej so sam zvočniki. Citiraj The ability to speak does not make you intelligent.
Jest Napisano torek ob 12:56 Prijavi Napisano torek ob 12:56 6 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Boss Napisano torek ob 13:16 Avtor Prijavi Napisano torek ob 13:16 Mene je tud mal strah a sem sploh lastnik nepremičnine, ki je overjena pri notarju, ker baje če zamenjaš službo al pa avto, notarska pogodba ne drži več. 3 Citiraj
g.Wankel Napisano torek ob 13:39 Prijavi Napisano torek ob 13:39 Ne, da ne drži...samo teže nima več 1 Citiraj The ability to speak does not make you intelligent.
Slivka Napisano včeraj ob 05:30 Prijavi Napisano včeraj ob 05:30 Danes se je že zgodaj začelo. Razlaga ena (blond) sodelavka zjutraj pri kavi: - "Je bila akcija pa sem kupila aparat za espresso za svoje novo stanovanje. Zdaj moram kupiti samo še stanovanje..." 2 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano včeraj ob 05:43 Prijavi Napisano včeraj ob 05:43 Ja, danes bo ta pravi dan... Nekaj se pogovarjamo, pa rešujemo, pa ena sodelavka nekaj predlaga, druga jo zavrne, češ da je to slaba ideja. Naš šef pa ima "vizijo", da je vsaka ideja dobra, ker se lahko ven razvije kaj koristnega. Zato šef samo na kratko reče: - "Ni slabih idej!" Tretja sodelavka pa takoj predlaga, da uvedemo štiridnevni delovni teden. Zdaj šef pravi, da so tudi izjeme... 1 2 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano včeraj ob 06:38 Prijavi Napisano včeraj ob 06:38 Šel sem na spletno stran od firme Oreo. In potrdil, da sprejmem vse piškotke. Zdaj pa čakam... 1 1 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
goB Napisano včeraj ob 06:52 Prijavi Napisano včeraj ob 06:52 Prišli so časi, ko bo treba tudi gorivo naročiti preko spleta. Po kitajskih cenah. 1 Citiraj
Slivka Napisano pred 20 urami Prijavi Napisano pred 20 urami Policaj: "Gospod, a ste kej spil?" Šofer: "Ah kje, nič." Policaj: "Ok. Bova naredila preizkus alkoholiziranosti." Šofer: "A dejte no, zakaj pa to?" Policaj: "Ja sej ste reku, da niste nič pil." Šofer: "Ja, reku, reku." 1 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano pred 20 urami Prijavi Napisano pred 20 urami - "Spoštovani potniki, govori vaš pilot. Za vas imam dobro novico! Danes zvečer bomo vsi na televiziji..." 1 1 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano pred 19 urami Prijavi Napisano pred 19 urami Človek mora včasih tudi znati reči ne! Primer: a boš pivo? Zakaj pa ne? Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano pred 18 urami Prijavi Napisano pred 18 urami Na Primorskem je pihala taka burja, da je enemu tipu bivšo babo nazaj prineslo. 1 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano pred 18 urami Prijavi Napisano pred 18 urami Ženo sem poslal, da mi kupi polnilec za mobitel. Čez čas me kliče in vpraša katerega. Ali za 031 ali za 041... 1 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano pred 17 urami Prijavi Napisano pred 17 urami Ko se prepiraš z žensko, je kot da bi nameščal aplikacijo. Ničesar ne razumeš, samo next, next, next. In na koncu se strinjaš s pogoji uporabe... 1 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano pred 13 urami Prijavi Napisano pred 13 urami https://youtube.com/shorts/DtcL87tHZ0k?si=UEygXovwQZNEwMdM Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano pred 3 urami Prijavi Napisano pred 3 urami Pesimist prebere "Obesi se". Optimist prebere: "Obe sise.". 1 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano pred 3 urami Prijavi Napisano pred 3 urami A si lahko zamislite, da pridete v lekarno in vprašate, če imajo tablete za pomiritev, farmacevtka pa iz blagajne potegne 5.000€ in ti reče: pomiri se... Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano pred 2 urama Prijavi Napisano pred 2 urama En sodelavec osvaja eno sodelavko že kar nekaj časa, ona pa ni za stvar, ker ima tipa. Pa velikokrat pridejo dialogi, ... ... ... kot je ta: - "A mi daš svojo telefonsko?" - "Piši..." Možakar takoj mobi iz žepa: - "Pišem." - "N-E!" 1 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
goB Napisano pred 1 uro Prijavi Napisano pred 1 uro (urejeno) - Slišal sem, da se s pomočjo zelenega čaja uspešno shujša. - Že mogoče, a le, če greš peš po njega v Azijo. Popravljeno pred 1 uro od goB 1 Citiraj
Slivka Napisano pred 1 uro Prijavi Napisano pred 1 uro – "Draga, kaj sem jedel za večerjo?" - "Ne povem, recept je skrivnost." - "Ležim na urgenci, zdravniki sprašujejo...." Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.