Skoči na vsebino

Hudi avti in fotke nasploh

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Kako lahko iz tako lepe plo?evine naredijo tako grde avtomobile...

Kljub vsemu pa "zmaga" SAABov prtlja?nik...

post-5658-1325005169_thumb.jpg

post-5658-1325005193_thumb.jpg

post-5658-1325005217_thumb.jpg

post-5658-1325005270_thumb.jpg

post-5658-1325005294_thumb.jpg

post-5658-1325005317_thumb.jpg

post-5658-1325005387_thumb.jpg

post-5658-1325005408_thumb.jpg

post-5658-1325005434_thumb.jpg

post-5658-1325005470_thumb.jpg

post-5658-1325005511_thumb.jpg

post-5658-1325005548_thumb.jpg

post-5658-1325005666_thumb.jpg

post-5658-1325005694_thumb.jpg

post-5658-1325005758_thumb.jpg

post-5658-1325005843_thumb.jpg

post-5658-1325005937_thumb.jpg

post-5658-1325005964_thumb.jpg

post-5658-1325005987_thumb.jpg

post-5658-1325006017_thumb.jpg

post-5658-1325006058_thumb.jpg

post-5658-1325006145_thumb.jpg

Od kar imam Forda, sem postal pešec...

serviser.gif

• 1 mesec kasneje...
Napisano

sam kangoo je pa ?ist za na rave party pr?timan :bravo::notworth::hohoho::hohoho::hohoho:

Wait ... Think ... Breathe ... Concentrate ... Put the car in gear ... Floor the throttle ... Burn the rubber ... ZooM-ZooM !!

?e bi nekateri ljudje padli z vi?ine svojega ega, na vi?ino svoje inteligence, padca zagotovo ne bi pre?iveli ;)

Napisano

Jaz sem pa danes v ?ivo videl perla belo tole lepotico - noro! :ljubezen::rozico::wub:

post-185-1329159248_thumb.jpg

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano

Jaz sem pa danes v ?ivo videl perla belo tole lepotico - noro! :ljubezen::rozico::wub:

Ne morem se bolj strinjat... tole je zame v tem segmentu trenutno najlep?i avto - sploh v ?ivo je :notworth:

Mater, ?e ne bo Mazda dala kej konkretnega ven se lohk zgodi, da grem nazaj an KIO :ne vem:

33112_1.png

Napisano

Boss, o?itno nimava "korejskega kompleksa" :P Meni pa tale 3-ka nikakor ne potegne, prov ?udne so mi prednje lampe, krepko so jo pogr?ali, no stvar okusa, da ne vsiljujemo svojega mnenja. Kia pa je! :zvizga:

post-185-1329159818_thumb.jpg

Napisano

kia grda, kot vsaka druga

bmw pa hud kot vsak drug :)

moje mnenje

(pac ti novi avti, pa tud moja 6-ka, so bedni)

klasicnih ne delajo vec...

It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see

Napisano

Te njihove kia 1,7 diesel nahrbtne kosilnice niso za nikamor.Sem vozil in ta motor je zelo podhranjen, ?e posebej dolgi klanci so mu "nightmare" pa tudi pri ve?jih hitrostih pije kot ?olna.

Definitivno ta motor ni pravi za ta avto. ;)

Napisano

Te njihove kia 1,7 diesel nahrbtne kosilnice niso za nikamor.Sem vozil in ta motor je zelo podhranjen, ?e posebej dolgi klanci so mu "nightmare" pa tudi pri ve?jih hitrostih pije kot ?olna.

Definitivno ta motor ni pravi za ta avto. ;)

Ta je sam zdele na za?etku za ta najbolj zagrete pa pri 136KM (to je tolk KM kot jih ma? ti v svoji M6 :blush: ) sploh ne gre tolk slabo. Proti koncu leta ali v za?etku 2013 pride 2.2 s 170KM in pa hybrid z bencinskim mortorjem.

Kaj bo? ?ele rekel na Volvota S80 z 1.6D in 109KM :blink:

33112_1.png

Napisano

Nissan GTR STROJ OD AVTA :blush::blush:

Clio eno stran nazaj ma pa ogabno notranjost...doma smo komej fotra prepri?al da se je znebil grdega Francoza. Sam kaj kurac k je kupu potem Citroenvga grdav?a :glare:

Napisano

Kje so pa prevodi ? :ne vem:

Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS.

"Life is too short, to drive slow-shitty cars."

Napisano

Ne rabi? saj vse jasno pi?e. HKS GT2835, GTi-R AWD in motor, HKS avspuh, injektorji 550cc od GT-R R33, Tomei odmi?ne 272°, OS Gikken ne vem kaj... Vse pomembno se razbere. :P

Napisano

Mah, sej ?portni kupe prakti?no ne more biti lep?i, jao - ?e barva je nooora! :wub::ljubezen:

post-185-1330448566_thumb.jpg

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• A je za kopati v Predvoru, se hotel še ni podrl v jezero....še nekaj časa nazaj je bilo jezero bolj tako tako, ni bilo ravno na izgled mikavno za iti v vodo 😉
    • Danes opravil dobrih 57km in sicer štart iz Soteske, prek Tunjic, Zaloga pri Cerkljah, Cerkelj, Olševka in Tupalič, do PREDDVORa in tam kopanje v Črnavi   Povratek prek Komende in Kamnika.   Od Tunjiške mlake proti Zalogi pri Cerkljah in Šmartnem je izredno lepa, neprometna cesta, večinoma po gozdu. Me je res navdušil predvsem ta del poti
    • Zgleda, da nekaj je spet na tej Mazdi, da pritegne,.... Po testih nekaterih je kot paket boljša kot npr. RAV4, lepša notranjost... Ko sem jo sam prvič videl, katastrofa, drugič tudi katastrofa. Pred kratkim tretjič ko sem bil na servisu pri Mazdi, pa sem si jo mimogrede še malo bolje ogledal, pa se mi sploh več ni zdela slaba, tudi notri se mi zdi kar v redu, materiali ne zgledajo tako slabo kot sem bral. Tudi ekran ni zgledal slabo, sem sedel v različici z manjšim ekranom.  Tudi Mazda vztraja da je ta veliki ekran manj moteč in lažji za uporabo in da so se pač vozniki navadili na stil pametnih  telefonov.  Tudi motor po testih je ok za normalno vožnjo in lepo usklajen s celoto.. Tako da kot kaže bo naslednja CX-30 tudi v tej smeri... Na žalost ali bomo videli in na koncu bomo verjetno navdušeni... Spremembe se pač dogajajo in ali sprejmeš ali pač ne in greš mogoče na Opla 😁  
    • Te fore,ki jih vidiš pogosto na YouTube,se raje izogibajte,če nočete,da vam zgori bajta. To je tako,kot,da bi npr. z resetom varovalke mislil,da si "zrihtal".   Ne kaže polnilec brez veze napako!!!   Tukaj samo nazaj v trgovino,in vzami drugo baterijo,ostale "operacije" kot npr. razisakava,katera celica je fuč itd,je zate brezpredmetna. Drugo je,če znaš,in imaš opremo potrebno za to,in tudi v tem primeru bi bilo smiselno le v "raziskovalne namene",ko ti je vseeno,ali bo kaj iz tega,ali bo pa "za v kanto". V tem primeru,za "raziskovanje",bi potreboval multimeter,in en res dober polnilec za analizo celic,kot je npr. Opus BT-C3100 (sem ga v tej temi že opisoval). In še v tem primeru,bi lahko le ugotovil,kaj je z baterijo narobe in zakaj...nič več!   Gre za to-to so vgrajene tako poceni celice,da stroškovno nima smisla-za 19,99€ polnilec in 2Ah baterija z 5 celicami formata 18650...ni čudno. Še vsa čast BMS-u in polnilcu,ker očitno delata,kot se spodobi....samo,če je tanajceneje vgrajeno,ni čudno,če ga kakšna celica "sračka".   Kot sem napisal-nazaj v trgovino,in naj dajo drugo baterijo,vse ostalo nima smisla,če želiš delujočo baterijo.  
    • Vedno mi vsi govorijo, kako je motor nevaren. Pa sem malo pobrskal po statistikah...      
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.