Deeyan Napisano 19. september, 2014 Prijavi Napisano 19. september, 2014 Kolk se ?e kej teh igra?k nahaja v SLO? nazadnje se spomnem za 3 2 Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Katjaa Napisano 19. september, 2014 Prijavi Napisano 19. september, 2014 A je tole daihatsu charade? Avto mojega otro?tva:) Citiraj
Z M A J Napisano 19. september, 2014 Prijavi Napisano 19. september, 2014 A je tole daihatsu charade? Avto mojega otro?tva:)Bencinski 3-valjni, 12-ventilski in pa TURBO, zadeva ima 101KS ob izredno majhni masi, to mora letet k zmaj. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Deeyan Napisano 22. september, 2014 Prijavi Napisano 22. september, 2014 Je tako, navadnega 1.0 bencinca si ?e lastim (spodaj na sliki), z vpra?anjem pa sm konkretno mislu na GTti model, ki ga je omenu Zmaj 1 Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Deeyan Napisano 23. september, 2014 Prijavi Napisano 23. september, 2014 Evo, js o volku, volk pa iza hrbta ampak mal predrag :/ http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=8853880&show=1&avto=Daihatsu%20-%20Charade%20GTti Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
mazdaman Napisano 23. september, 2014 Prijavi Napisano 23. september, 2014 Evo, js o volku, volk pa iza hrbta ampak mal predrag :/ http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=8853880&show=1&avto=Daihatsu%20-%20Charade%20GTtiJa exotika se pla?a Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
Deeyan Napisano 23. september, 2014 Prijavi Napisano 23. september, 2014 Ja exotika se pla?aBomo se mal pocakal, ce bo cena padla na neko normalno pol mi je namenjen drugac pa pa pac ne 1 Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Katjaa Napisano 23. september, 2014 Prijavi Napisano 23. september, 2014 No pa ?e rde? je bil na?. Sem baje jokala, ko je ?el od hi?e. Deeyan upam, da ga dobi? Citiraj
Deeyan Napisano 23. september, 2014 Prijavi Napisano 23. september, 2014 No pa ?e rde? je bil na?. Sem baje jokala, ko je ?el od hi?e. Deeyan upam, da ga dobi?Sej vecinoma so bli vsi rdeci. Neki je blo se modrih in belih, misje sivi so bli pa vecinoma 5-vratni in z diesel motorjem.Thx, sej pravim, ce bo bo, drugac sm pa trenutno bolj osredotocen na drug projekt http://www.mazda-si.net/topic/3671-deeyans-vehicles/page-40 2 Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Z M A J Napisano 4. oktober, 2014 Prijavi Napisano 4. oktober, 2014 Tole je pa zame skoraj popoln izgled. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Slivka Napisano 4. oktober, 2014 Prijavi Napisano 4. oktober, 2014 Tista na levi strani avta ima prevelika o?ala. Vsaj za moje pojme. Tista na desni strani pa ima res skoraj popoln izgled. Citiraj
V0RT3X Napisano 4. oktober, 2014 Prijavi Napisano 4. oktober, 2014 Par dni nazaj je bil ta dirkalnik razstavljen pred strojnim faksom. Se kr rade nastavljajo zravn francozov. 1 Citiraj
Deeyan Napisano 6. oktober, 2014 Prijavi Napisano 6. oktober, 2014 Tista na levi strani avta ima prevelika o?ala. Vsaj za moje pojme. Tista na desni strani pa ima res skoraj popoln izgled. kak?nga avta? 2 Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Symon Napisano 3. november, 2014 Avtor Prijavi Napisano 3. november, 2014 Morebiten izziv za drugo leto, omejiti budget na ene 500? za nakup enega "skreta" in iz njega potegniti maksimalno zabavo: Citiraj
Deeyan Napisano 3. november, 2014 Prijavi Napisano 3. november, 2014 Morebiten izziv za drugo leto, omejiti budget na ene 500? za nakup enega "skreta" in iz njega potegniti maksimalno zabavo: 323c 2.5 V6 mal se hecam, ampak po en strani mi je res ?al da nism speljal tega projekta Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Symon Napisano 3. november, 2014 Avtor Prijavi Napisano 3. november, 2014 323c 2.5 V6 mal se hecam, ampak po en strani mi je res ?al da nism speljal tega projekta Saj na?eloma ni slaba ideja ampak a tu je pa res skoraj bolje kupiti 323F V6, manj dela. Je pa res, da je C dosti la?ja, mogo?e ima celo kraj?o medosno? Druga?e pa tako pomisli. Trenutno je Time attack vedno redkeje ravno zato ker ni ful obiska, ljudje so se nadirkali, ?koda jim je avtov... Predstavljaj si naprimer 5 istih twingov za ene 300?, sle?enih, mogo?e dobre gume potem ima? pa direktne dirke proti kolegom. Nekaj podobnega Seicento Cup seriji ampak za nas amaterje. Ravno Civic mi je odprl o?i, da se da za malo denarja ravno toliko zabavati kot s kakim novej?im avtom. Citiraj
Deeyan Napisano 3. november, 2014 Prijavi Napisano 3. november, 2014 Saj na?eloma ni slaba ideja ampak a tu je pa res skoraj bolje kupiti 323F V6, manj dela. Je pa res, da je C dosti la?ja, mogo?e ima celo kraj?o medosno? Druga?e pa tako pomisli. Trenutno je Time attack vedno redkeje ravno zato ker ni ful obiska, ljudje so se nadirkali, ?koda jim je avtov... Predstavljaj si naprimer 5 istih twingov za ene 300?, sle?enih, mogo?e dobre gume potem ima? pa direktne dirke proti kolegom. Nekaj podobnega Seicento Cup seriji ampak za nas amaterje. Ravno Civic mi je odprl o?i, da se da za malo denarja ravno toliko zabavati kot s kakim novej?im avtom. To je res, bi bla pa na nek na?in edinstvena in ja, ma kraj?o medosno. Med 323F in prvo generacijo Mazde 6 je tut zlo mal razlike (Mazda 6 - 2,675 mm; 323F BA - 2605 mm, 323c ma pa 2,450 mm) to da je folku ?koda avtov za na RL ?ist razumem, bom zdej tut js na istem Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Symon Napisano 3. november, 2014 Avtor Prijavi Napisano 3. november, 2014 Dobro sam par cm medosne je kar velika razlika. Pa smo spet tam. Se sestavi hiter avto, ki ga bo ?koda pritisniti. Ironija a? Citiraj
Deeyan Napisano 3. november, 2014 Prijavi Napisano 3. november, 2014 Dobro sam par cm medosne je kar velika razlika. Pa smo spet tam. Se sestavi hiter avto, ki ga bo ?koda pritisniti. Ironija a?Na ravni liniji me bo videt, brez skrbi pa mogoce kdaj na kaki "pravi" pisti Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Symon Napisano 22. februar, 2015 Avtor Prijavi Napisano 22. februar, 2015 Francoska solata: 1 Citiraj
Još šta Napisano 27. februar, 2015 Prijavi Napisano 27. februar, 2015 3 Citiraj Insured by mazda mafia you hit me,we hit you ...
Još šta Napisano 28. februar, 2015 Prijavi Napisano 28. februar, 2015 2 Citiraj Insured by mazda mafia you hit me,we hit you ...
Deeyan Napisano 28. februar, 2015 Prijavi Napisano 28. februar, 2015 Zakaj nisi dal to v temo "lepe mazde"? Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Još šta Napisano 1. marec, 2015 Prijavi Napisano 1. marec, 2015 sam res,sm pozabu da obstaja sploh bi tm bl pasale mas prav,naslednic 1 Citiraj Insured by mazda mafia you hit me,we hit you ...
Deeyan Napisano 3. marec, 2015 Prijavi Napisano 3. marec, 2015 Po dolgem ?asu spet BMW, ki mi je vizualno v?e? motorizacija pa napa?na 1 Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.