Z M A J Napisano 15. december, 2011 Avtor Prijavi Napisano 15. december, 2011 Zgledi vle?ejo, tudi dobri! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Sirius Napisano 15. december, 2011 Prijavi Napisano 15. december, 2011 Tudi sem pripravljen prispevati. Opozoril bi le, da je pametno sredstva zbrati preko neke organizacije, ki je registrirana za humanitarno dejavnost, druga?e so sredstva obdav?ena in lahko kdo, ki zbira na svojem ra?unu in ne odvede davka pla?a ?e kazen. Sem v enem zdru?enju, ki je organiziralo dobrodelni koncert za svojega ?lana, invalida pa se je nekoliko zapletlo z DU. (dru?tvo takrat ni imelo registracije za humanitarno dejavnost). Gre samo za dobronamerno opozorilo. Citiraj Nikoli ne bom imel toliko znanja, da se tudi od tebe ne bi nekaj nau?il.
Symon Napisano 15. december, 2011 Prijavi Napisano 15. december, 2011 Saj vem, da sm sitn ampak a ?e ima kdo kake ideje komu prispevati? Citiraj
Grega_ Napisano 15. december, 2011 Prijavi Napisano 15. december, 2011 Akcija je v polnem zamahu, dobrosr?ni foruma?i ki so ?e nakazali znesek smo: - kowkele - Jures - Grega_ - Mazdaman - kokolada (ima tudi veliko srce kot mi ostali) - Mrau?k M?k (Matjaz) - sem zadel? - madmax ..dejte ?e svoj vzdevek zraven ker vas vseh ne poznam oz. bom dopisal kratice Upam da res ne bo tako te?ko najti koga, je kdo ?e kaj po ?asopisih spra?eval, ipd.? Kot ka?e ne bo lahko najti nekoga kateremu bo ?el denar, ?eprav vemo da je rev??ine ogromno. Mogo?e je druga?e ko se gre za neke javne prireditve in se zbira denar od ?ir?e mno?ice ter s sponzorji ipd., mi se ne gremo tole javno (?eprav je forum javen) ampak smo se sami v o?jem krogu dogovorili za neko dobrodelno gesto, kjer bo izklju?no od tega imel prejemnik te pomo?i in noben drug (sponzorji,skupine zaradi reklam ipd.). Lahko je pa pravno formalno ?e kaj druga?e, bom ?e na?ega pravnika malo povpra?al Citiraj
Z M A J Napisano 15. december, 2011 Avtor Prijavi Napisano 15. december, 2011 @Grega, me prav zanima koliko cajta traja da s po?te naka?ejo na tvoj TRR, ker sem tole ravno po?timal pred dobro urco, pa verjetno ?e vedno nisi prejel na ra?un? Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Grega_ Napisano 15. december, 2011 Prijavi Napisano 15. december, 2011 @Grega, me prav zanima koliko cajta traja da s po?te naka?ejo na tvoj TRR, ker sem tole ravno po?timal pred dobro urco, pa verjetno ?e vedno nisi prejel na ra?un? Ne ?e, preverjam pa sproti tako da ni? bat, bo bo ponavadi tja do max 1h, odvisno od pla?ilnega prometa banke nakazovalca in prejemnika Jures, dobra ideja, samo a smo vsi v klubskem koti?ku mogo?e le dostop do te teme za aktivne uporabnike ?e bi se dalo to urediti. Citiraj
Symon Napisano 15. december, 2011 Prijavi Napisano 15. december, 2011 Kar je v krneki vidijo le registrirani uporabniki. Klubskega vidijo le dolo?eni in vidim, da sta vsaj 2 ?lana pla?ala in debate ne bi videla. Razen, ?e yavarye naredi eno skupino dobrodelne?ev, in se jih daje notri? Citiraj
Grega_ Napisano 15. december, 2011 Prijavi Napisano 15. december, 2011 Potem pa super, ?e vidijo registrirani uporabniki, sem pa prepri?an in upam da ne bo noben ni? "sranja" delal ker denar gre za pomo? tako da....ker zunanji tega ne vidijo bi moralo biti vse ok. Citiraj
Grega_ Napisano 15. december, 2011 Prijavi Napisano 15. december, 2011 Akcija je v polnem zamahu, dobrosr?ni foruma?i ki so ?e nakazali znesek smo: - kowkele - Jures - Grega_ - Mazdaman - kokolada (ima tudi veliko srce kot mi ostali) - Mrau?k M?k (Matjaz) - sem zadel? - madmax - JozaGulikoza ..dejte ?e svoj vzdevek zraven ker vas vseh ne poznam oz. bom dopisal kratice. Citiraj
Alex Napisano 15. december, 2011 Prijavi Napisano 15. december, 2011 ?im ozdravim,grem nakazat denar.Upam,da bo to ?im prej. Citiraj
Grega_ Napisano 15. december, 2011 Prijavi Napisano 15. december, 2011 Akcija je v polnem zamahu, dobrosr?ni foruma?i ki so ?e nakazali znesek smo: - kowkele - Jures - Grega_ - Mazdaman - kokolada (ima tudi veliko srce kot mi ostali) - Mrau?k M?k - madmax - JozaGulikoza - tubitele - (Ga?per) ..dejte ?e svoj vzdevek zraven ker vas vseh ne poznam oz. bom dopisal kratice. Pohvalno, pohvalno Citiraj
Neyko Napisano 15. december, 2011 Prijavi Napisano 15. december, 2011 ko pridem domov,bom tud jest nakazu,trenutno sem na wlanu v koroni-Kr.gorako pridem domov,bom tud jest nakazu,trenutno sem na wlanu v koroni-Kr.gora Citiraj
Grega_ Napisano 15. december, 2011 Prijavi Napisano 15. december, 2011 Akcija je v polnem zamahu, dobrosr?ni foruma?i ki so ?e nakazali znesek smo: - kowkele - Jures - Grega_ - Mazdaman - kokolada (ima tudi veliko srce kot mi ostali) - Mrau?k M?k - madmax - JozaGulikoza - tubitele - (Ga?per) - Vinko - Symon - Bo?tjan B. (Boss??) ..dejte ?e svoj vzdevek zraven ker vas vseh ne poznam oz. bom dopisal kratice. Pohvalno, pohvalno Citiraj
Z M A J Napisano 15. december, 2011 Avtor Prijavi Napisano 15. december, 2011 Super poteka, ?ivi norci, pohvalno! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Boss Napisano 15. december, 2011 Prijavi Napisano 15. december, 2011 Hmmm, ?e vedno nisem dobu ZS :ne vem: Citiraj
Z M A J Napisano 15. december, 2011 Avtor Prijavi Napisano 15. december, 2011 Sem ti kar jaz Gregovega posredoval! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Boss Napisano 15. december, 2011 Prijavi Napisano 15. december, 2011 Ma sej ?e verjame? al pa ne - sem ?e vedno v slu?bi in parazitiram celo Slovenijo. Citiraj
Z M A J Napisano 15. december, 2011 Avtor Prijavi Napisano 15. december, 2011 Odli?no Boss (komentiram tvoj ZS, ki si mi poslal na temo donacije)! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
BOBI Napisano 15. december, 2011 Prijavi Napisano 15. december, 2011 kam posljem javite(grega),pol pa da vidimo kdo dobi,al pa gremo vsi tja keri bodo imeli cas Citiraj MAZDA POWER
Grega_ Napisano 16. december, 2011 Prijavi Napisano 16. december, 2011 Akcija je v polnem zamahu, dobrosr?ni foruma?i ki so ?e nakazali znesek smo: - kowkele - Jures - Grega_ - Mazdaman - kokolada (ima tudi veliko srce kot mi ostali) - Mrau?k M?k - madmax - JozaGulikoza - tubitele - Vinko - Symon - Bo?tjan B. (Boss??) ..dejte ?e svoj vzdevek zraven ker vas vseh ne poznam oz. bom dopisal kratice. Pohvalno, pohvalno Citiraj
Z M A J Napisano 16. december, 2011 Avtor Prijavi Napisano 16. december, 2011 Vinko je pa verjetno mi?ljen kolega SIRIUS? Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Grega_ Napisano 16. december, 2011 Prijavi Napisano 16. december, 2011 Akcija je v polnem zamahu, dobrosr?ni foruma?i ki so ?e nakazali znesek smo: - kowkele - Jures - Grega_ - Mazdaman - kokolada (ima tudi veliko srce kot mi ostali) - Mrau?k M?k - madmax - JozaGulikoza - tubitele - Sirius (Vinko) - Symon - Bo?tjan B. (Boss??) - Labi - Canyon - Bojan R. ..dejte ?e svoj vzdevek zraven ker vas vseh ne poznam oz. bom dopisal kratice. Pohvalno, pohvalno Citiraj
Z M A J Napisano 17. december, 2011 Avtor Prijavi Napisano 17. december, 2011 Kolikor sem obve??en sta v?eraj nakazala denar ?e Neyko in pa Peri?nik, oz. je Neyko dal v imenu obeh, ker je Peri?nik (g. Pomaran?a) ?e vedno brez compa in neta! Grega bo pa povedu, ?e je transakcija uspela! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Grega_ Napisano 17. december, 2011 Prijavi Napisano 17. december, 2011 Kolikor sem obve??en sta v?eraj nakazala denar ?e Neyko in pa Peri?nik, oz. je Neyko dal v imenu obeh, ker je Peri?nik (g. Pomaran?a) ?e vedno brez compa in neta! Grega bo pa povedu, ?e je transakcija uspela! Neyko=Bojan R.? Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 17. december, 2011 Prijavi Napisano 17. december, 2011 Neyko=Bojan R.? Prej je boj?. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.