Skoči na vsebino

Radio 1 - Ke? stena :)

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

?ivjo!

Ne vem ?e kej spremljate to igro na Radiu 1, trenutno se odvija v Kopru kokr vem?

Se pa sli?i dost zanimivo. :P:danzoman:

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano

?ivjo!

Ne vem ?e kej spremljate to igro na Radiu 1, trenutno se odvija v Kopru kokr vem?

Se pa sli?i dost zanimivo. :P:danzoman:

Jaz sem bil, pa po mojem ustrelil ?isto mimo.Kako bo? pre?tel ves drobi? na tleh? :P

Napisano

Hwehe, to je res jeba, no saj v tem je trik, da ni ravno ?isti pasulj! :P:hudicek:

Napisano

Mah ,al je tole hinavsko, v tem ?asu pred nosom mahati in se igrati z denarjem........za reklamo.

Live your dreams, don't dream your life!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Napisano

Vsota vseh cifer je baje 22, pa naj bi bilo preko 2.000?. Pa u?eri sem ujel da se ena cifra ponovi.

Se pravi, lahko bi bilo; 2.183,17 ? :P:danzoman:

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Zadnja sporočila

• Kot sem napisal v oglasu je cena po dogovoru. Realno je pomoje nekje pol napisane. Čeprav na mobile.de se prodajajo trije po ceni blizu 20.000€ kar je pa kar huda cena. Jaz ko sedaj kar dobro poznam tak avto, bi za res brezhibnega dal tud 15.000 ali več, samo vem da pri tej starosti idealnega ni.  
    • Nekaj drugega je meni prišlo na misel...smo že malo "pozabili" tisto foro...kupiš en EV,in dobiš še enega....    
    • Cena tudi ni ugodna.   Mondeo 2.0 tdci 2008 s hlajeni sedeželi, športnim podvozjem, xenonkami, je šel za 2k€ letos. Nova cena brez popustov je bila 35k €.   Komplet novo podvozje zadaj razen most, v 1 letu menjan nosilec motorja, sprednje roke, termostat. Prodan brez znanih težav. 210k km in v družinski lasti.   Če ne bi šel znancu, bi ga lahko za 3k prodali max, po par mescih. Če bi bila sreča.   Saj vem, da je Volvo S80 večji, pa boljša mašina. Samo to je x6 v ceni, torej bi nov moral bil 6x35k, kar pa ni bil.   Upam da gre po tej ceni, nobenemu nisem fauš.
    • Upam, da bo v vsakem primeru zanimivo. Temperature bodo še toplejše, te soft gume delujejo kot radirke, medium zgledajo hitrejše. Will see.
    • Je pa tudi res skoraj 20let star avto.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.