Skoči na vsebino

Post a recent shot of your car

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Hvala Aci, sem jo spravil skozi ja...tako da kon?no u?ivam v svojih ?uljih :P Kaka malenkost ?e, pa malo me ?e beige usnje mika sramezljiv Pa morem re?t, da je bil prej?nji motor napram temu ?e na pol mrtev  <_<

mazda-323f-18-glx-98.png
Napisano

Hvala Aci, sem jo spravil skozi ja...tako da kon?no u?ivam v svojih ?uljih :P Kaka malenkost ?e, pa malo me ?e beige usnje mika sramezljiv Pa morem re?t, da je bil prej?nji motor napram temu ?e na pol mrtev <_<

Kaj pa je blo zdej s plini?
Napisano

Deeyan, pline smo na 5m merli :P

Jures, uporabljam samo doma pripravljena koprivova gnojila...zato se pa tako rad prime prah nanjo :D

mazda-323f-18-glx-98.png
Napisano

Hvala Aci, sem jo spravil skozi ja...tako da kon?no u?ivam v svojih ?uljih :P Kaka malenkost ?e, pa malo me ?e beige usnje mika sramezljiv Pa morem re?t, da je bil prej?nji motor napram temu ?e na pol mrtev  <_<

Ej...res je veliko truda in ?asa ter denarja si vlo?il v Mazdo ...zato lepo u?ivaj v vo?nji in naj ti dobro slu?i...lp:-)

Napisano

tud na? je navdu?en :)

post-363-0-12465900-1434098802_thumb.jpg

post-363-0-25127200-1434098823_thumb.jpg

20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!

attachmentzbg1.gif
FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide

Napisano

O?itno tamalim pa?e Mazda....

post-1144-0-62530000-1434102830_thumb.jpg

Od takrat ho?e vedno spredaj sedet in odpira voznikova vrata, da bi ?la v avto, ko gremo kam....

LIFE, IN ORDER OF IMPORTANCE: FOOD, SHELTER, AND A PAIR OF VERY LOUD SPEAKERS.

Napisano

O?itno tamalim pa?e Mazda....

Od takrat ho?e vedno spredaj sedet in odpira voznikova vrata, da bi ?la v avto, ko gremo kam....

Res je.  :hudicek:  :hudicek:  :hudicek:  :hudicek:

Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS.

"Life is too short, to drive slow-shitty cars."

Napisano

Pri nas so pa otroci ze malo vecji... ampak so tudi navduseni nad Mazdami :) ...

skitched-20150612-150439.jpg

skitched-20150612-150601.jpg

:ouje:

lp

Thomas

image.png
              mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura

Poraba (bencin)                        Poraba (elektrika)

Mazda CX-60 Startup animation2.gif

• 2 tedna kasneje...
Napisano

To zdj pomen da lahko na avto dam nalepko PUSSY MAGNET? :)

fae6cc3e1f6c774ed1b820cc10a19ec1.jpg

miataviperfinal.png

"It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."

Napisano

Je blo lepo vreme in sem si mal izposodu poznani avto, gd?. Pi??anko pa je bila prav navdu?ena sopotnica.  :jupiii:

post-185-0-70680700-1435334651_thumb.jpg

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.