Skoči na vsebino

Post a recent shot of your car

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Ej...dobro si jo opral...zdaj je prava Mazdurina..he he lp:-):-):-):-)

Napisano

Je kaj razlike med njima? :)

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano
  dne 7. 8. 2015 ob 6:22 je crusher napisal:

Kr velika razlika ze v samem menjalniku, pa se kr pozna tud v pospeskih :)

Sent from my iPhone using Tapatalk

Kaj pa kolegi in sosedje se kaj cudijo zakaj si menjalnika registrsko? :D

Napisano

Jo? ?ta...dobro si zrihtal Mazdurino..sam zdaj zgleda full ni?ana.bo trebo pazit ko gre? po kaki stranski ali makedam cesti..he he ..lepo.lp

Napisano
  dne 13. 8. 2015 ob 10:24 je Katjaa napisal:

Si it teh koncev?Zadnji? sem v Postojni par Mazd sre?ala.Je moj iz va?ih koncev

Jz sem z Logatca, vem pa da ima nekdo v postojni eno modro rxo tudi.

Sent from my iPhone using Tapatalk

• 5 tednov kasneje...
Napisano

Stara morda malenkost ve? kot pol urce :)

post-185-0-17504600-1442259717_thumb.jpg

Napisano

Glede na to, da je Mazdonna ?la po gobe, sem pa? iz svojega prej?njega malo pihnil prah... Lezem proti 300.000 in upam, da pridem preko brez ve?jih te?av. 

post-6662-0-28324400-1442264442_thumb.jpg

post-6662-0-43030200-1442264475_thumb.jpg

Napisano
  dne 14. 9. 2015 ob 19:42 je Z M A J napisal:

Stara morda malenkost ve? kot pol urce :)

A cakas kaksnega redarja, da te oglobi zaradi nepravilnega parkiranja na plocniku... poleg tega se skoraj na prehodu za pesce in na kolesarski stezi ? :) 

lp

Thomas

image.png
              mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura

Poraba (bencin)                        Poraba (elektrika)

Mazda CX-60 Startup animation2.gif

Napisano
  dne 18. 9. 2015 ob 5:30 je Seba Stinho napisal:

Kolega.

Od teh pa lahko kaksno posljes za koledar... >> http://www.mazda-si.net/topic/12506-koledar-2016/  :bravo:

lp

Thomas

image.png
              mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura

Poraba (bencin)                        Poraba (elektrika)

Mazda CX-60 Startup animation2.gif

Napisano

Reees dobr izgleda, ceprav se zdalec nisem ljubitelj rdecih vozil :)

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Zadnja sporočila

• Si ziher? Vpraši Grke, kako jim je fino po trojki.   Drugča pa a ti kej manjka, da tko pizdariš čez zdajšnjo situacijo Mislim, kaj te tolk moti dandanes. Jaz vsaj vem, da se svobodno okol sprehajam, da grem lahko kamorkoli, da mi noben nagobčnika ne natika, ne vsiljuje policijske ure in me ne preganja s solzilcem. Tko, da ne vem kaj ti je tolk hudega... a penzija je redna? A te še spustijo v Italijo? 😳
    • Lažje, ker nima tarče na hrbtu, samo bliz mora bit. Roglič je boljši, ko napada in precej slabši, ko mora branit in to je že velikokrat "dokazal".
    • Ma, do tja greste lahk kar z bicikli.
    • Sam Branko je isti še danes.
    • Izgleda, da je že zjutraj na ogledu  "spucal" ta padec, ki ga mora imet na dirki skoraj vsak dan. Tako je lahko vozil bolj prepričljivo, čeprav daleč od tega, da je vozil danes dobro. Ostali, ki so bili boljši v razvrstitvi in sovozili za njim, so imeli veliko več dežja kot Rogla. Dobro je, da se je jim je približal. Bo pa moral od sedaj naprej napadati in ne več voziti defenzivno. Ponavadi je na dirkah vodil in je branil svojo prednost, sedaj je prvič v poziciji, da mora napadati in ni več taktike. Bomo videli, kako se bo znašel v tej vlogi.     
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.